Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

keşke sağlıkla ilerlesede katlanırım hepsine napalım yıllardır bebek sahibi olabilimek için uğraşıyoruz emek veriyoruz hayırlısıyla inşallah kavuşalım
Amin canım inşallah. Aynen bebek sağlıklı gelişsin de herşeyi göze aldık. Allah hayırlısıyla bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bundan sonra iyi olur senin için umarım Allah şifa versin en kısa zamanda

Ay hadi inşallah Allah gönlüne göre versin canım Benim de transferden bu yana öyle ki ben normalde kışın şortla dolaşırım evde şimdi donuyorum

6. Haftada hafif hafif ağız sulanmasıyla başlıyormuş bulantılar. Ben sıvı tükettiğimde hafif bulantı hissediyorum 2 gündür. Psikolojik de olabilir. Artarsa gebeliktedir
Benim 5. Haftada başladı bulantım ikiz diye sanırım. Kusamıyorum henüz kussam rahatlicam. Ben normalde 4 litre su içen biriydim su aşığıydım resmen. Şuan içince midem bulanıyor ilk başta estrofemi suçladım ama gebelikten sanırım. İnşallah senin de sağlıklı gebeliktendir

Kız prilam o kadar mucizevi değil ki tamamen kessin keşke öyle olsa yine bulanıyorsun
O zaman içerken ögurdügume değmez her hap icisimde midem kalkıyor sonra yutuyorum. 4 estrofem 1 levotiron 1 folik asit beni 6 kere ogurtuyor 2 de prilam değmez o zaman gecirmiyorsa

Sanmıyorum canm benim 2 tane normal dogumum var kimsenin günahına girmek istemiyorum araştıracam ama doktorların hep aralarında konuştukları bu sabah vizitte bu nasıl olmuş yanlış mı koymuş tarzindaydi
Evet koydukları yerin doğru olması gerekiyor. 2 tane çocuğun var yani? Allah bağışlasın canım.

10 gün sonra pozitif haberlerle gel inşallah

Transferden sonra hastane odasında 1 saat ayağa kalkmadan uzandım. Hemşire yrm saat sonra tuvalete gidebilirsin dediği halde tutabildiğim için 1 saat sonra gittim. Yatağa geri geldigimde de yatağın bel kısmını kaldırararak 1 saat de o sekilde öyle oturup sonra eve geldim. Arabada normal şoför yanı koltukta koltugu cok az geriye yatirarak eve geldim.

eve geldigim ilk gün uzandım ama öyle sıfır yatma pozisyonu gibi değil, salonda tv'nin karsisindaki koltuga sırtıma yastık koyarak uzandım, tuvalet haricinde de kalkmadım. 2. Gün yine minumum düzeyde hareket ettim ama bu sefer bacaklarımı fln uzatmadan oturarak istirahat ettim. 3. günden sonra da rahme oksijen gitmesi adına minik minik adımlarla yürümeye başladım, köpeğimi yakın mesafeli yerlere çişe ben çıkartmaya başladım. 10 gün boyunca yemek, ev işi (yatak toplamak, sofradaki bir kaç seyi mutfaga taşımak dışında) gibi şeyler yapmadım.

valla haklı halanız bende 4. günden beri çok üşüdüm ayaklarımı asla ısıtamadım hala öyleyim yaz günü camı pencereyi kilitleyip oturuyorum valla normalde kışın bile çorap giymem

hayırlı olsun cnm inşallah tutunur sana bebeğin allahın izniyle.ben ilk iki gün yattım ikinci gün yol geldik. sonra gezmeyede gittim marketede valla sadece yükseğe uzanmamaya agır kaldırmamaya dikkat ettim. temizlik felan eşim yaptı hep doktorum stres yapma kendınıde yorma baska yapacak bişey yok demişti

Seninle aynı gidiyoruz demek kii benim de transferim yarın 14 haziran bize uğur getirir inşallah

Hadi bakalım canım guzel haberlerını alırız ınsallah. Ben sonda taktırdım hıc tuvaleti tutma stresıne gırmedım zaten merkezden yonledırıler canım dınlen men saglıklı beslenme ve kabız olmaman konusunda. Allah yardımcın olsun ınsallah 9 ay sonra bebıs olsun kucagında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…