- 18 Aralık 2020
- 297
- 407
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.701
Amin canım inşallah. Aynen bebek sağlıklı gelişsin de herşeyi göze aldık. Allah hayırlısıyla bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinkeşke sağlıkla ilerlesede katlanırım hepsine napalım yıllardır bebek sahibi olabilimek için uğraşıyoruz emek veriyoruz hayırlısıyla inşallah kavuşalım
Biliriz büyük ihtimalle canım. Ağrı kanama vs olur. Endişelerimizin çoğu yersiz aslında ama ne yapalım zor bir süreç geçiriyoruz. Elimizde değilHeralde bişey olsa biliriz degil mi?
Şimdi okudum kanama,şiddetli ağrı ve ateş olursa tehlikeymis. Aman Allah'a emanet olsn hepsi.Biliriz büyük ihtimalle canım. Ağrı kanama vs olur. Endişelerimizin çoğu yersiz aslında ama ne yapalım zor bir süreç geçiriyoruz. Elimizde değil
Bundan sonra iyi olur senin için umarım Allah şifa versin en kısa zamandaCanım içiyorum 2.dozu vurur vurmaz ateş yükseliyor. Parol içmesem 39 a kadar çıkıyor şaka gibi birşey. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum ne hastalıklar geçirdim ama hiç böyle ateşim çıkmamıstıdoktorum dozları değiştirdi Allah'tan
Ay hadi inşallah Allah gönlüne göre versin canımbenimde trasferimin 5. günü transfer gününden beridir ısıtamıyorum kendimi çift çorapla battaniyenin altında duruyorum..eşimin halasıyla konuştum.belirtin yok mu dedi üşümüyor musun hiç.aa evet üşüyorum dedim ama belirtilere bakmadığım için bilmiyordum.bebek annenin kanını toplarmış o yzden üşüme yaparmış.öyle söyleyince bi heveslendim
Benim 5. Haftada başladı bulantım ikiz diye sanırım. Kusamıyorum henüz kussam rahatlicam. Ben normalde 4 litre su içen biriydim su aşığıydım resmen. Şuan içince midem bulanıyor ilk başta estrofemi suçladım ama gebelikten sanırım. İnşallah senin de sağlıklı gebeliktendir6. Haftada hafif hafif ağız sulanmasıyla başlıyormuş bulantılar. Ben sıvı tükettiğimde hafif bulantı hissediyorum 2 gündür. Psikolojik de olabilir. Artarsa gebeliktedir
Kız prilam o kadar mucizevi değil ki tamamen kessin keşke öyle olsa yine bulanıyorsunBn sırf bu yüzden prilam içmiyorum diyorum bulansin bebekler iyi bileyim
5Kızlar mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı.
O zaman içerken ögurdügume değmezKız prilam o kadar mucizevi değil ki tamamen kessin keşke öyle olsa yine bulanıyorsun
Amin insallah canım sağolasınBundan sonra iyi olur senin için umarım Allah şifa versin en kısa zamanda
Evet koydukları yerin doğru olması gerekiyor. 2 tane çocuğun var yani? Allah bağışlasın canım.Sanmıyorum canm benim 2 tane normal dogumum var kimsenin günahına girmek istemiyorum araştıracam ama doktorların hep aralarında konuştukları bu sabah vizitte bu nasıl olmuş yanlış mı koymuş tarzindaydi
Evet canm amin cümlemizinEvet koydukları yerin doğru olması gerekiyor. 2 tane çocuğun var yani? Allah bağışlasın canım.
10 gün sonra pozitif haberlerle gel inşallahMerhaba hanımlar yarın transferim var ins sizlerden dua bekliyorum benim için dua ederseniz çok sevinirimbide transfer günü nelere dikkat ettiniz eve gelince ne yaptınız yattiniz mi yoksa ayak uzatarakmi durdunuz nelere dikkat etmem gerekiyor tecrubelerinize ihtiyacım var acemi aday olarak
valla haklı halanız bende 4. günden beri çok üşüdüm ayaklarımı asla ısıtamadım hala öyleyim yaz günü camı pencereyi kilitleyip oturuyorum valla normalde kışın bile çorap giymembenimde trasferimin 5. günü transfer gününden beridir ısıtamıyorum kendimi çift çorapla battaniyenin altında duruyorum..eşimin halasıyla konuştum.belirtin yok mu dedi üşümüyor musun hiç.aa evet üşüyorum dedim ama belirtilere bakmadığım için bilmiyordum.bebek annenin kanını toplarmış o yzden üşüme yaparmış.öyle söyleyince bi heveslendim
hayırlı olsun cnm inşallah tutunur sana bebeğin allahın izniyle.ben ilk iki gün yattım ikinci gün yol geldik. sonra gezmeyede gittim marketede valla sadece yükseğe uzanmamaya agır kaldırmamaya dikkat ettim. temizlik felan eşim yaptı hep doktorum stres yapma kendınıde yorma baska yapacak bişey yok demiştiMerhaba hanımlar yarın transferim var ins sizlerden dua bekliyorum benim için dua ederseniz çok sevinirimbide transfer günü nelere dikkat ettiniz eve gelince ne yaptınız yattiniz mi yoksa ayak uzatarakmi durdunuz nelere dikkat etmem gerekiyor tecrubelerinize ihtiyacım var acemi aday olarak
Seninle aynı gidiyoruz demek kii benim de transferim yarın 14 haziran bize uğur getirir inşallahMerhaba hanımlar yarın transferim var ins sizlerden dua bekliyorum benim için dua ederseniz çok sevinirimbide transfer günü nelere dikkat ettiniz eve gelince ne yaptınız yattiniz mi yoksa ayak uzatarakmi durdunuz nelere dikkat etmem gerekiyor tecrubelerinize ihtiyacım var acemi aday olarak
Hadi bakalım canım guzel haberlerını alırız ınsallah. Ben sonda taktırdım hıc tuvaleti tutma stresıne gırmedımMerhaba hanımlar yarın transferim var ins sizlerden dua bekliyorum benim için dua ederseniz çok sevinirimbide transfer günü nelere dikkat ettiniz eve gelince ne yaptınız yattiniz mi yoksa ayak uzatarakmi durdunuz nelere dikkat etmem gerekiyor tecrubelerinize ihtiyacım var acemi aday olarak
Benim aksine iştahım açıldı yakızlar bu süreçte kilo veren oldumu benim 3 kilo gitmişiştahım hiç yok kan iğnesi başladı doktor vitamınler felan baş dönmesinden ayağa bile kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?