Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

kızlar bu süreçte kilo veren oldumu benim 3 kilo gitmiş iştahım hiç yok kan iğnesi başladı doktor vitamınler felan baş dönmesinden ayağa bile kalkamıyorum
Kilo verdiğimi sanmıyorum çünkü ekmek peynir falan yiyorum anca tutuyor. Ama baş dönmesi halsizlik var. Bir de nefes alamıyorum ve çarpıntı yaşıyorum bakalım ne olacak

Kızlar merhaba . Prolutex iğneyi hangi şırınga ile yapıyorsunuz yardımcı olabilir misinin ? Fotoğraf atabilir misiniz elinizin altındaysa . Bana hastaneden verdiklerini kullanıyordum önce uzun iğne ile ilacı çektiriyordum sonra başını çıkartıp kısa iğneli şırınga kullanıyordum ama bitti o . Eşim bugün eczaneye gitti bundan vermişler . Bunun iğne kısmı çok kısa geldi bana . Bundan kullanan var mı ? İnsulin yazıyor üzerinde ama

Eklentiler

• D723DDA1-2964-4119-8EC1-E2849DE79EF0.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 2843AEC6-74F9-4BAA-9610-6CB34485E05B.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 76CE3EF3-8E69-44B8-B10B-4A7A25EAF805.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum günde 2 progestan ampul ağır gelir tabi ki ... canım nasıl dayandın onun acısına sen prolutex pahalı ama çok konforlu bi yöntem rahatlarsın inşallah artık.
İnsallah canımm sağolasın sorma çok ağır geldi ateş beni mahfetti kalçalarımı hiç sorma zaten rabbim çabalarımızı mükâfatlandırsın insallah

Bitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Bir saat hastanede dinlendim, eve geldiğimde ilk günler çoğunlukla uzandım, arada evde ufak yürüyüşler yaptım. Sonra çok zorlamayacak şekilde normal hayatıma döndüm.

Canım ben yeşil uçlu uzun iğneli olanla çekip, sonra ucunu kahverengi olanla değiştirerek kullanıyorum. Fotoğraf ekleyemedim, mobil uygulamada fotoğraf eklenmiyor sanırım

Canım ben yeşil uçlu uzun iğneli olanla çekip, sonra ucunu kahverengi olanla değiştirerek kullanıyorum. Fotoğraf ekleyemedim, mobil uygulamada fotoğraf eklenmiyor sanırım
Evet ben de öyle yapıyordum yeşil uzun olanla çektirip 2. Paylaştığım kahverengi olanla yapıyordum . Eczaneden mi alıyordunuz nerden alacağımı bilemedim yarın başka eczaneye bakıcam bugün bulamadık zaten yapmıştım bugün iğnemi de yarın için iğnem yok

Evet canım eczaneden alıyorum, Fulya'da Acıbadem Hastanesi karşısında Badem Ecznesinden. 1 TL idi bir tanesinin fiyatı.

Hazelcim var canım, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem.Ne zaman kan vereceksin?
Canımcımm çok ama çok teşekkür ederim inşllah doğrudur Kan testime altın gün var işte beklicem biraz yükselir belki yanılıyorumdur ne biliim bu heyecan bile yetti bana

Yaa çift mi konmuştu canım sana başka test varsa yarın tekrar yap hayırlı olsun
Kuzum teşekkür ederim evet çift kondu ama beklemiyodum çıkmasını nasılsa çıkmaz diye çok rahattım eşim de ısrar etti sonra o baktı pozitif dio hadi canım diye hala inanamıyprum hemen buraya yazdım sakın erken yapmayın çok fena bi durummuş şok etkisi oldu

Hahaha güzel haberlerini alalım canım benim içini ferah tut bak her şey yolunda gidiyor bence ikisi de tuttu o yüzden erkenden çıktı teste çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…