- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.721
Kilo verdiğimi sanmıyorum çünkü ekmek peynir falan yiyorum anca tutuyor. Ama baş dönmesi halsizlik var. Bir de nefes alamıyorum ve çarpıntı yaşıyorum bakalım ne olacakkızlar bu süreçte kilo veren oldumu benim 3 kilo gitmişiştahım hiç yok kan iğnesi başladı doktor vitamınler felan baş dönmesinden ayağa bile kalkamıyorum
İnsallah canımmKuzum günde 2 progestan ampul ağır gelir tabi ki ... canım nasıl dayandın onun acısına senprolutex pahalı ama çok konforlu bi yöntem rahatlarsın inşallah artık.
Bitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba hanımlar yarın transferim var ins sizlerden dua bekliyorum benim için dua ederseniz çok sevinirimbide transfer günü nelere dikkat ettiniz eve gelince ne yaptınız yattiniz mi yoksa ayak uzatarakmi durdunuz nelere dikkat etmem gerekiyor tecrubelerinize ihtiyacım var acemi aday olarak
Canım ben yeşil uçlu uzun iğneli olanla çekip, sonra ucunu kahverengi olanla değiştirerek kullanıyorum. Fotoğraf ekleyemedim, mobil uygulamada fotoğraf eklenmiyor sanırımKızlar merhaba . Prolutex iğneyi hangi şırınga ile yapıyorsunuz yardımcı olabilir misinin ? Fotoğraf atabilir misiniz elinizin altındaysa . Bana hastaneden verdiklerini kullanıyordum önce uzun iğne ile ilacı çektiriyordum sonra başını çıkartıp kısa iğneli şırınga kullanıyordum ama bitti o . Eşim bugün eczaneye gitti bundan vermişler . Bunun iğne kısmı çok kısa geldi bana . Bundan kullanan var mı ? İnsulin yazıyor üzerinde ama
Evet ben de öyle yapıyordum yeşil uzun olanla çektirip 2. Paylaştığım kahverengi olanla yapıyordum . Eczaneden mi alıyordunuz nerden alacağımı bilemedim yarın başka eczaneye bakıcam bugün bulamadık zaten yapmıştım bugün iğnemi de yarın için iğnem yokCanım ben yeşil uçlu uzun iğneli olanla çekip, sonra ucunu kahverengi olanla değiştirerek kullanıyorum. Fotoğraf ekleyemedim, mobil uygulamada fotoğraf eklenmiyor sanırım
Ben de oyleyım ntansıyonuma bakıyorum sureklıKilo verdiğimi sanmıyorum çünkü ekmek peynir falan yiyorum anca tutuyor. Ama baş dönmesi halsizlik var. Bir de nefes alamıyorum ve çarpıntı yaşıyorum bakalım ne olacak
aminn cnm inşallah.. yaaaa inşallah öyledir yaaa aslında belirti aramamaya kendime söz vermiştim amaAy hadi inşallah Allah gönlüne göre versin canımBenim de transferden bu yana öyle ki ben normalde kışın şortla dolaşırım evde şimdi donuyorum
yaaa gerçekten mi.heveslendim bende şimdivalla haklı halanız bende 4. günden beri çok üşüdüm ayaklarımı asla ısıtamadım hala öyleyim yaz günü camı pencereyi kilitleyip oturuyorum valla normalde kışın bile çorap giymem
HarikaaaaaaaaaKızlae eşimin zoruyla test yaptım erken gebelik testi, böyle çıktı inanamıyorum doğru olma ihtimali varmı acaba bi bakar mısınız
Yaaaaaa inşallah doğrudurrr inanamıyorum halaaaHarikaaaaaaaaaevet var tabikiiiii
Evet canım eczaneden alıyorum, Fulya'da Acıbadem Hastanesi karşısında Badem Ecznesinden. 1 TL idi bir tanesinin fiyatı.Evet ben de öyle yapıyordum yeşil uzun olanla çektirip 2. Paylaştığım kahverengi olanla yapıyordum . Eczaneden mi alıyordunuz nerden alacağımı bilemedim yarın başka eczaneye bakıcam bugün bulamadık zaten yapmıştım bugün iğnemi de yarın için iğnem yok
Hazelcim var canım, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem.Ne zaman kan vereceksin?Kızlae eşimin zoruyla test yaptım erken gebelik testi, böyle çıktı inanamıyorum doğru olma ihtimali varmı acaba bi bakar mısınız
Yaa çift mi konmuştu canım sana başka test varsa yarın tekrar yapKızlae eşimin zoruyla test yaptım erken gebelik testi, böyle çıktı inanamıyorum doğru olma ihtimali varmı acaba bi bakar mısınız
Canımcımm çok ama çok teşekkür ederim inşllah doğrudurHazelcim var canım, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem.Ne zaman kan vereceksin?
Kuzum teşekkür ederim evet çift kondu ama beklemiyodum çıkmasını nasılsa çıkmaz diye çok rahattım eşim de ısrar etti sonra o baktı pozitif dio hadi canım diye hala inanamıyprum hemen buraya yazdımYaa çift mi konmuştu canım sana başka test varsa yarın tekrar yaphayırlı olsun
Hahaha güzel haberlerini alalım canım benimKuzum teşekkür ederim evet çift kondu ama beklemiyodum çıkmasını nasılsa çıkmaz diye çok rahattım eşim de ısrar etti sonra o baktı pozitif dio hadi canım diye hala inanamıyprum hemen buraya yazdımsakın erken yapmayın çok fena bi durummuş şok etkisi oldu
Benim tansiyonum normalde de düşük de bu hafta doktora gidince sorucamBen de oyleyım ntansıyonuma bakıyorum sureklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?