- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.741
Bende kasığa ani giren sancılar uyku hali ve üşüm olmuştu. Bir de regl olacak gibi bel ve bacak ağrısı. İnsan ister istemez düşünüyor ya sürekli kendini dinliyor.aminn cnm inşallah.. yaaaa inşallah öyledir yaaa aslında belirti aramamaya kendime söz vermiştim ama
Hayırlısıyla güzel çıkacak kan sonucun da inşallahCanımcımm çok ama çok teşekkür ederim inşllah doğrudurKan testime altın gün var işte beklicem biraz yükselir belki yanılıyorumdur ne biliim bu heyecan bile yetti bana
Çok şükür inşallah dediğin gibidir bekliycez yine başka çare yok illa ki kan testi içinHahaha güzel haberlerini alalım canım benimiçini ferah tut bak her şey yolunda gidiyor bence ikisi de tuttu o yüzden erkenden çıktı teste çok şükür
Amiin kuzuum aminnn inşallahHayırlısıyla güzel çıkacak kan sonucun da inşallah
Ben her gün magnum yiyorumDondurma yiyebilir miyiz? Transferden sonra ambalajlı bir şey yememeye çalıştım ama dondurma yemek istiyorum yesem bir sıkıntı olur mu?
Ben çikolata yiyip durdum dondurmada yedim canım aşırıya kaçmamak lazım tabiDondurma yiyebilir miyiz? Transferden sonra ambalajlı bir şey yememeye çalıştım ama dondurma yemek istiyorum yesem bir sıkıntı olur mu?
İğneyi kendiniz mi vuruyosunuz yoksa eşiniz falan mı? Eğer kendiniz vuruyorsanız nasıl yapıyosun benim de artık kendim vurmam gerekiyor da nasıl yapıcam onu düşünüyorumEvet ben de öyle yapıyordum yeşil uzun olanla çektirip 2. Paylaştığım kahverengi olanla yapıyordum . Eczaneden mi alıyordunuz nerden alacağımı bilemedim yarın başka eczaneye bakıcam bugün bulamadık zaten yapmıştım bugün iğnemi de yarın için iğnem yok
Ayy tebrik ederim, tabi ki varrrKızlae eşimin zoruyla test yaptım erken gebelik testi, böyle çıktı inanamıyorum doğru olma ihtimali varmı acaba bi bakar mısınız
Kararında yedikten sonra hiç bişey olmaz ☺Dondurma yiyebilir miyiz? Transferden sonra ambalajlı bir şey yememeye çalıştım ama dondurma yemek istiyorum yesem bir sıkıntı olur mu?
İnşallah canımBen çikolata yiyip durdum dondurmada yedim canım aşırıya kaçmamak lazım tabi
Öyle tek tükten sıkıntı olmaz bence, ben yedim geçen gün bir tane.Dondurma yiyebilir miyiz? Transferden sonra ambalajlı bir şey yememeye çalıştım ama dondurma yemek istiyorum yesem bir sıkıntı olur mu?
valla baş dönmesi fena bendede hormonlardan hep işte ilk 3 ay geçsin bakalım sonra rahatlıycaz inşallahKilo verdiğimi sanmıyorum çünkü ekmek peynir falan yiyorum anca tutuyor. Ama baş dönmesi halsizlik var. Bir de nefes alamıyorum ve çarpıntı yaşıyorum bakalım ne olacak
Canım ben 2 kere kendim yaptım, birincide acımadı ondan cesaret aldım ikincisi faciaydi, iğneyi batiramadim bı türlüİğneyi kendiniz mi vuruyosunuz yoksa eşiniz falan mı? Eğer kendiniz vuruyorsanız nasıl yapıyosun benim de artık kendim vurmam gerekiyor da nasıl yapıcam onu düşünüyorum
Göbeğimi sıktırıp yaptırıyorum normalde ama kendim nasıl yaparım hiç bilmiyorum siz ilk sefer nasıl yaptınız?Canım ben 2 kere kendim yaptım, birincide acımadı ondan cesaret aldım ikincisi faciaydi, iğneyi batiramadim bı türlüpüf noktası ne, ogrenirsem ben de deneyeceğim tekrar.
Prolutex kendim vurdum hep yumurta toplama zamanında yapılan iğnelerden farksız . Uzun şırınga ile çektirip kısa uca geçirip göbekten vuruyorum . Çok fazla ağrı, sızı olmadı çok şükür . Siz hangisini oluyorsunuz ? Kalçadan verilen evde yapılmıyor bildiğim kadarıylaİğneyi kendiniz mi vuruyosunuz yoksa eşiniz falan mı? Eğer kendiniz vuruyorsanız nasıl yapıyosun benim de artık kendim vurmam gerekiyor da nasıl yapıcam onu düşünüyorum
Canım hangi iğneyi oluyorsun ? Ben de hiç ağrı olmadı ben yanlış bir şey mi oluyorum yoksaCanım ben 2 kere kendim yaptım, birincide acımadı ondan cesaret aldım ikincisi faciaydi, iğneyi batiramadim bı türlüpüf noktası ne, ogrenirsem ben de deneyeceğim tekrar.
Canım ben de sıkıştırip yaptım, birincide iğne hemen girdiği için hemen ilacı verdim, şip şak oldu. Ondan cesaret alıp ikinciyi de denedim ama iğneyi batiramadim, sert yere mi denk geldi ne oldu bilmiyorum, batiramayinca da canhıraş bişey yaşadım. Şimdi arkadaşlar püf noktası ne söylerler, biz de öğrenirizGöbeğimi sıktırıp yaptırıyorum normalde ama kendim nasıl yaparım hiç bilmiyorum siz ilk sefer nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?