Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aminnn canım benim ins güzel haberler nasip olurda paylaşırım ayrıntılı bilgi verdiğin için coook teşekkür ederim güzel aciklamarin icin sağol canim umarım sende sağ salim alirsin kucağına bebisini

Canım hangi iğneyi oluyorsun ? Ben de hiç ağrı olmadı ben yanlış bir şey mi oluyorum yoksa
Belki benim karnım sertleşti artık, başlarda benim de acimiyordu, şimdi zor batıyor bazen zaten Oksapar da var. Mosmor göbeğim. Hafta içi kalçadan yapılan Progestan ampulü yaptırıyorum, benim popo da mosmor

Belki benim karnım sertleşti artık, başlarda benim de acimiyordu, şimdi zor batıyor bazen zaten Oksapar da var. Mosmor göbeğim. Hafta içi kalçadan yapılan Progestan ampulü yaptırıyorum, benim popo da mosmor
Belki diğer iğnelerden dolayı zor giriyor olabilir bilemedim ki . Benim henüz transfer olmadı salı günü olacak prolutex kullanıyorum tek iğne olarak belki o yüzden kolay giriyordur . Allah yardımcımız olsun bu acılarımıza değsin inşallah zaten öyle yapıyorsunuzdur da her defasında farklı tarafa yapıyorum göbek deliğinden 3 parmak sağa , sola ve alt tarafa. Bi de iğneyi dışarıda serin bir odada tutuyorum buzdolabında değil

Prolutex benim de. Ben hiç kendim vurmadım opuya kadar ablama vurdurdum şimdi görümcem vuruyor ama artık yalnız kalıcam mecburum vurmaya göbeğinizi sıkıyor musunuz yoksa direk vuruyor musunuz?

Evet bilen yazsa çok iyi olur bende ondan korkuyorum şuan bile sokarken bazen girmiyo bende de öyle olursa nasıl yaparım bilmiyorum ,

Çok teşekkürler canım, ben farklı tarafa yapamıyorum, hep bi taraf Oksapar zaten, o da karından yapılıyor. Az kaldı, 8. haftaya girdim 11. Haftada iğneler azalır heralde bitek Oksapar kalır. Transferin hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Prolutex benim de. Ben hiç kendim vurmadım opuya kadar ablama vurdurdum şimdi görümcem vuruyor ama artık yalnız kalıcam mecburum vurmaya göbeğinizi sıkıyor musunuz yoksa direk vuruyor musunuz?
Direkt vuruyorum zaten yaptırıyormuşsunuz acı aynı acı siz kendiniz de yapabilirsiniz inanın yapan kişiler gitmeden önce onların yanında siz yapın alışacaksınız

Hamıle kalan arkadaslarım sıze bırsey soracagım toplamadan once beslenmenızde nelere dıkkat ettınız abur cubur hiç yemedınızmı takvıye gıda neler kullandınız yardımcı olur musunuz benım yenıden sıfordan baslanacak onun ıcın soruyorum bunsefer kımyasal oldu kalıtesızdı sanırım embrıyolar 5aaydı ama kımyasal oldu

Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer Allahım yüzünü güldürsün hamile olanlar yazarlar tabi görünce benim henüz transfer olmadı ilk olacak ama yumurta toplama aşamasında ve transferden sonra söylenilen ortak bir yiyecek varsa o da avokoda şekil olarak da yumurtaya benzeyen bir meyve yararlanmak lazım

kızlar ben progestan dex göbekten yapılan iğne ile oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.yani günde 3 defa göbekten iğnem var.püf noktom şu,iğneyi batırırken genellikle eti sıkıştırın derler ama ben sıkıştırmıyorum daha az acı hissediyorum.hem progestanı hemde kan sulandırı ilacı verirken çok yavaş verin canınız yanmaz(30-40 saniye sürüyor ilacı vermem).oksapar çok can yakıyor hızlı verirseniz.birde ilacı verirken oda içerisinde yürüyorum.

benim sadece göbeğimin altında sarı yeşil arası bir renk yoğunluğu oluştu mora dönmedi.genelde göbek deliğinin sağ ve sol tarafına iğne vuruyorum.vurduğum yerlerde birşey olmuyor ama neden göbek altım sarardı onu da anlamadım.

Aminnnn canım benim hayirlisiyla tutulurlar anladim canım bende olabildiğince böyle dikkat edeyim cooook teşekkür ederim bilgilerin için sagolasin allahim bebisinde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş

Gercektenmı ya hoc yiyemıyorum onu sanada hayırlı olsun kuzum daha baslamadım ben onunuzdekı cumartesı ınş görüşmeye gıdeceğim ne doyecek bilmiyorum ıns hayırlısıyla en kosa zamnda baslarım abur cubur hoc yemedınmı canm cay kayve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…