- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.781
Aminnn canım benim insHadi bakalım canım guzel haberlerını alırız ınsallah. Ben sonda taktırdım hıc tuvaleti tutma stresıne gırmedımzaten merkezden yonledırıler canım dınlen men saglıklı beslenme ve kabız olmaman konusunda. Allah yardımcın olsun ınsallah 9 ay sonra bebıs olsun kucagında
Aminnnn canım benim insBitanem, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bir saat hastanede dinlendim, eve geldiğimde ilk günler çoğunlukla uzandım, arada evde ufak yürüyüşler yaptım. Sonra çok zorlamayacak şekilde normal hayatıma döndüm.
Arada abur cubur yedim yani uzun sürüyor bu tedavi insanız sonuçta arada yesek de genel olarak sağlıklı beslenmeye çalıştım . Günde 1 saat yürüyüş yaptım . Omega3 , qoenzim q10 vitaminleri kullandım . 16 yumurta toplandı , 10’u dolu çıktı 5i 5.gün donduruldu. Çay kahve her gün içtim ama transferden sonra bir hafta falan hic içmemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı . En önemlisi moralimizi yüksek tutmak önce biz elimizden geleni yapalım gerisi dualara kalmışGercektenmı ya hoc yiyemıyorum onu sanada hayırlı olsun kuzum daha baslamadım ben onunuzdekı cumartesı ınş görüşmeye gıdeceğim ne doyecek bilmiyorum ıns hayırlısıyla en kosa zamnda baslarım abur cubur hoc yemedınmı canm cay kayve
İnşallah canım benimAminnnn canım benim insanladığım kadarıyla ilk gün dikkat etmem lazım bende öyle yapacağım ins çok teşekkür ederim bilgiler için ins sende sağ salim kucağına alirsin bebisini
Hiç bir şey yapmadım düzenli beslendim sadece sabah kahvaltımı akşam yemeğimi hiç aksatmadım aynı saatlerde yedim ekstra olarak sadece nar suyu içtim günde 1 bardak rahim duvarı kalınlığı için ve tedavi başlamadan 15 gün önce incir kürü yaptım ama proklatinim sınırda olmuş ondan bıraktımHamıle kalan arkadaslarım sıze bırsey soracagım toplamadan once beslenmenızde nelere dıkkat ettınız abur cubur hiç yemedınızmı takvıye gıda neler kullandınız yardımcı olur musunuz benım yenıden sıfordan baslanacak onun ıcın soruyorum bunsefer kımyasal oldu kalıtesızdı sanırım embrıyolar 5aaydı ama kımyasal oldu
Evet canım bende smdıye kadar hıc dıkkat etmedım yemıstım hemde asırı tuketen boroyım esımle ben bos cay ıcemem gebelık gelmıstı dha onve ama suan olmadı kkmyasal oldu 5aaydı olmadıArada abur cubur yedim yani uzun sürüyor bu tedavi insanız sonuçta arada yesek de genel olarak sağlıklı beslenmeye çalıştım . Günde 1 saat yürüyüş yaptım . Omega3 , qoenzim q10 vitaminleri kullandım . 16 yumurta toplandı , 10’u dolu çıktı 5i 5.gün donduruldu. Çay kahve her gün içtim ama transferden sonra bir hafta falan hic içmemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı . En önemlisi moralimizi yüksek tutmak önce biz elimizden geleni yapalım gerisi dualara kalmış
Peki oturarak mı vuruyosunuz yoksa yatarak mı ?Direkt vuruyorum zaten yaptırıyormuşsunuz acı aynı acı siz kendiniz de yapabilirsiniz inanınyapan kişiler gitmeden önce onların yanında siz yapın alışacaksınız
Anladım canım kürlerden incirden bende korkuyorum kuru olarak gunde bır yada ıkı hunde bır esek olur heraldeHiç bir şey yapmadım düzenli beslendim sadece sabah kahvaltımı akşam yemeğimi hiç aksatmadım aynı saatlerde yedim ekstra olarak sadece nar suyu içtim günde 1 bardak rahim duvarı kalınlığı için ve tedavi başlamadan 15 gün önce incir kürü yaptım ama proklatinim sınırda olmuş ondan bıraktım
Evet doğru yani en sivri kısmı batırmak gerekiyor önce.Ek olarak iğnenin açık olan ucu yukarda olunca bence daha kolay giriyor karına. Burda birisinden okumuştum bunu
Benim opudan önce protein kesinlikle yasaktı. Hep sebze yeşillik yedim. Transfer sonrası da full proteindi. Beslenme şeklmin faydası olduğunu düşünmüyorum. Rabbim yolunu açık etsin canım.Hamıle kalan arkadaslarım sıze bırsey soracagım toplamadan once beslenmenızde nelere dıkkat ettınız abur cubur hiç yemedınızmı takvıye gıda neler kullandınız yardımcı olur musunuz benım yenıden sıfordan baslanacak onun ıcın soruyorum bunsefer kımyasal oldu kalıtesızdı sanırım embrıyolar 5aaydı ama kımyasal oldu
Yani dimdik değil hafif carpraza yakın bi şekilde. Çok az yaniYatay olabiliyor mu canım? Yukardan aşağıya doğru mu yatay?
Ben hergün 1buçuk bardak 9 10 tane incir suyu içiyordum. Birde geceden zeytinyağına ytırıp sabah yiyenler var onları bilmiyorum ama nar suyunun çok faydasını gördümAnladım canım kürlerden incirden bende korkuyorum kuru olarak gunde bır yada ıkı hunde bır esek olur heralde
Oturarak yapıyorum yatarak zor olmaz mıPeki oturarak mı vuruyosunuz yoksa yatarak mı ?
İncir suyu prolaktin yükseltiyor kimilerinde aman diyeyim dikkat. Yüksel prolaktinde transfer yapılmazBen hergün 1buçuk bardak 9 10 tane incir suyu içiyordum. Birde geceden zeytinyağına ytırıp sabah yiyenler var onları bilmiyorum ama nar suyunun çok faydasını gördüm
Evet haklısım canım pko var oda yumurta kalıtesını etkılıyor kolestrolu cıkardıgından oda aklımda sadece abur cubur kahve cay bunları tamamen bırakmak zorEvet doğru yani en sivri kısmı batırmak gerekiyor önce.
Benim opudan önce protein kesinlikle yasaktı. Hep sebze yeşillik yedim. Transfer sonrası da full proteindi. Beslenme şeklmin faydası olduğunu düşünmüyorum. Rabbim yolunu açık etsin canım.
Yani dimdik değil hafif carpraza yakın bi şekilde. Çok az yani
Bilmem ben hep yatıyorum onlar vuruyoduOturarak yapıyorum yatarak zor olmaz mı
Ay ıncır kürü masallah anım kac gun ıctın ben cok zorlanıyordum eskıden ocmıstımde suyunu cok sekerlı gelıyordu kuru halde yerım amaBen hergün 1buçuk bardak 9 10 tane incir suyu içiyordum. Birde geceden zeytinyağına ytırıp sabah yiyenler var onları bilmiyorum ama nar suyunun çok faydasını gördüm
Evet nar suyu bu forumda herkesin transfer öncesi tükettiği bir şey oldu sanırımBen hergün 1buçuk bardak 9 10 tane incir suyu içiyordum. Birde geceden zeytinyağına ytırıp sabah yiyenler var onları bilmiyorum ama nar suyunun çok faydasını gördüm
Evet benimki tam sınıra dayanmıştıİncir suyu prolaktin yükseltiyor kimilerinde aman diyeyim dikkat. Yüksel prolaktinde transfer yapılmaz
Opuya kadar az dişini sık canım. Abur cuburda aşırıya kaçma. Bol yeşillik tüket.Evet haklısım canım pko var oda yumurta kalıtesını etkılıyor kolestrolu cıkardıgından oda aklımda sadece abur cubur kahve cay bunları tamamen bırakmak zor
Evet bende öğüre öğüre içiyordum 13 15 gün falan içtim tedaviye başladığım gün bıraktımAy ıncır kürü masallah anım kac gun ıctın ben cok zorlanıyordum eskıden ocmıstımde suyunu cok sekerlı gelıyordu kuru halde yerım ama
Bir de oturarak deneyin sonrakini belki daha kolay olurBilmem ben hep yatıyorum onlar vuruyoduher ayrıntıya ihtiyacım var o yüzden soruyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?