Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aminnn canım benim ins ben hani ne yapacaklar sonda falan yaparlami ama sorarim olmadi sanırım sıkışık olmak önemli ama çok değil ona dikkat edeyim ins verdigin bilgiler için coook teşekkür ederim ins sende sağ salim bebeisini kucagina alirsin canım benim

Aminnnn canım benim ins anladığım kadarıyla ilk gün dikkat etmem lazım bende öyle yapacağım ins çok teşekkür ederim bilgiler için ins sende sağ salim kucağına alirsin bebisini

Arada abur cubur yedim yani uzun sürüyor bu tedavi insanız sonuçta arada yesek de genel olarak sağlıklı beslenmeye çalıştım . Günde 1 saat yürüyüş yaptım . Omega3 , qoenzim q10 vitaminleri kullandım . 16 yumurta toplandı , 10’u dolu çıktı 5i 5.gün donduruldu. Çay kahve her gün içtim ama transferden sonra bir hafta falan hic içmemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı . En önemlisi moralimizi yüksek tutmak önce biz elimizden geleni yapalım gerisi dualara kalmış

Hiç bir şey yapmadım düzenli beslendim sadece sabah kahvaltımı akşam yemeğimi hiç aksatmadım aynı saatlerde yedim ekstra olarak sadece nar suyu içtim günde 1 bardak rahim duvarı kalınlığı için ve tedavi başlamadan 15 gün önce incir kürü yaptım ama proklatinim sınırda olmuş ondan bıraktım

Evet canım bende smdıye kadar hıc dıkkat etmedım yemıstım hemde asırı tuketen boroyım esımle ben bos cay ıcemem gebelık gelmıstı dha onve ama suan olmadı kkmyasal oldu 5aaydı olmadı

Anladım canım kürlerden incirden bende korkuyorum kuru olarak gunde bır yada ıkı hunde bır esek olur heralde

Ek olarak iğnenin açık olan ucu yukarda olunca bence daha kolay giriyor karına. Burda birisinden okumuştum bunu
Evet doğru yani en sivri kısmı batırmak gerekiyor önce.
Benim opudan önce protein kesinlikle yasaktı. Hep sebze yeşillik yedim. Transfer sonrası da full proteindi. Beslenme şeklmin faydası olduğunu düşünmüyorum. Rabbim yolunu açık etsin canım.
Yatay olabiliyor mu canım? Yukardan aşağıya doğru mu yatay?
Yani dimdik değil hafif carpraza yakın bi şekilde. Çok az yani

Anladım canım kürlerden incirden bende korkuyorum kuru olarak gunde bır yada ıkı hunde bır esek olur heralde
Ben hergün 1buçuk bardak 9 10 tane incir suyu içiyordum. Birde geceden zeytinyağına ytırıp sabah yiyenler var onları bilmiyorum ama nar suyunun çok faydasını gördüm

Ben hergün 1buçuk bardak 9 10 tane incir suyu içiyordum. Birde geceden zeytinyağına ytırıp sabah yiyenler var onları bilmiyorum ama nar suyunun çok faydasını gördüm
İncir suyu prolaktin yükseltiyor kimilerinde aman diyeyim dikkat. Yüksel prolaktinde transfer yapılmaz

Evet haklısım canım pko var oda yumurta kalıtesını etkılıyor kolestrolu cıkardıgından oda aklımda sadece abur cubur kahve cay bunları tamamen bırakmak zor

Ay ıncır kürü masallah anım kac gun ıctın ben cok zorlanıyordum eskıden ocmıstımde suyunu cok sekerlı gelıyordu kuru halde yerım ama

Evet nar suyu bu forumda herkesin transfer öncesi tükettiği bir şey oldu sanırım hepimiz rahim duvarı kalınlığını nar suyuna borçluyuz

Evet haklısım canım pko var oda yumurta kalıtesını etkılıyor kolestrolu cıkardıgından oda aklımda sadece abur cubur kahve cay bunları tamamen bırakmak zor
Opuya kadar az dişini sık canım. Abur cuburda aşırıya kaçma. Bol yeşillik tüket.

Bilmem ben hep yatıyorum onlar vuruyodu her ayrıntıya ihtiyacım var o yüzden soruyorum ,
Bir de oturarak deneyin sonrakini belki daha kolay olur ben eşime yapar misin dediğimde kaçarak uzaklaşıyor saka bir yana hastaneye götüreyim diye tutturuyor dedim ben yaparım her gün hastaneye gitmekle uğraşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…