• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Transfer aşamasında kefir içmek mi iyi geliyormuş. Başka var mı böyle yediğiniz içtiğiniz faydası olan şeyler
Canım transfere kadar her gün 1 bardak nar suyu tüketiyorum rahmin sağlıklı kalınlaşmasını sağlıyormuş . Transfer sonrasında da avokado embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Bunlar dışında normal sağlıklı beslenme için kefir , yumurta , ceviz , kabak vs her şey

Canım transfere kadar her gün 1 bardak nar suyu tüketiyorum rahmin sağlıklı kalınlaşmasını sağlıyormuş . Transfer sonrasında da avokado embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Bunlar dışında normal sağlıklı beslenme için kefir , yumurta , ceviz , kabak vs her şey
Bende iceyim nar suyu o zmn teşekkür ederim 😊

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Vajinamda İnanılmaz bir kaşıntı ve hassasiyet var sanırım mantar oldum.vajinal Progestana başladığımdan beri vardı ama şu an çok üst düzeyde. Travazol sürdüm. Pazartesi transferim var. Var mı böyle olan? Ne yapabilirim? Travazol'un zararı olur mu? Teşekkür ederim şimdiden 🥺
Çok geçmiş olsun canım ev yapımı organik elma sirkesi iyi geliyormuş diye duymuştum

Kızlar doktorum bir değerimden bahsetti. 2.5un altında olmasını mi istiyorum dedi üstünde mi dedi heyecandan hatırlamıyorum. Endokrine gitmeni istiyorum dedi. Ptesi hemen git dedi. Ama acaba ne değerimi dedi ya hiç hatırlamıyorum stresten. Br fikriniz var mıdır?
Tsh değeri olabilir benim de yüksekti artık her gün ilaç kullanıyorum bu sebepten

Ya kızlar bişey sorucam bugün adetimin 3. Günü ama resmen kesildi gibi bişey oldu hiç böyle bişey yaşamamıştım mutlaka 5 gün sürerdi 😔 kontrolum de pazartesi yani ne yapıcağımı bilmiyorum sinirim bozuldu ya durdu durdu şimdi niye böyle oldu acaba FlyingHummingbird FlyingHummingbird @Hazel9
Canım benim 2. Ve 3. Gün çok yoğun bugün kesildi estrofeme başlayınca kesiliyormuş ama 3 tane içtim . Eğer yoğun kanaman olduysa önceki günlerde normaldir bence

Canım benim 2. Ve 3. Gün çok yoğun bugün kesildi estrofeme başlayınca kesiliyormuş ama 3 tane içtim . Eğer yoğun kanaman olduysa önceki günlerde normaldir bence
Canım ben daha ilaçlara başlamadım yani daha kontrole bile gitmedim beni adetin 4 ya da 5. Günü olarak çağırdı pazartesi gel dedi ama şuan kesildi resmen yani adet devam etmezse nolcak bilmiyorum neyse artık hayırlısı pazartesi bi gideyim de kontrole bakalım ne diyecek doktor

Canım ben daha ilaçlara başlamadım yani daha kontrole bile gitmedim beni adetin 4 ya da 5. Günü olarak çağırdı pazartesi gel dedi ama şuan kesildi resmen yani adet devam etmezse nolcak bilmiyorum neyse artık hayırlısı pazartesi bi gideyim de kontrole bakalım ne diyecek doktor
Anladım canım biliyorum gitmediğini ama içini ferah tut bitse de bir şey olmaz yeterince dökülmüşsündur tedaviyi engelleyen bir durum yoktur

Kızlar doktorum bir değerimden bahsetti. 2.5un altında olmasını mi istiyorum dedi üstünde mi dedi heyecandan hatırlamıyorum. Endokrine gitmeni istiyorum dedi. Ptesi hemen git dedi. Ama acaba ne değerimi dedi ya hiç hatırlamıyorum stresten. Br fikriniz var mıdır?
Tiroid olabilir canım

Kizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular🤔

Eklentiler

• 20210530_063547.webp
    20210530_063547.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 20210530_061508.webp
    20210530_061508.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 20210530_061328.webp
    20210530_061328.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 71
Kizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular🤔
Bir şeyler var gibi gözüküyor, inşallah sağlıkla devam eder 🙏

En doğrusunu kan testi söyleyecek ama bu teste bakınca orda bir bebis varmış gibi duruyor

yok yapılmadı dondurulmuş embriyo benimki çift transferde iki gün erken istiyoruz yoksa test 12. gün normalde dedi doktorum. bu arada tek mi çift mi oldu transferiniz? bakalım belirtilerimiz aynı olacakmı haberleşelim canım
Benim taze embriyo çift transfer. İnşallah pozitif olur💋 Amin🙏🤲🤲🤲

Günaydın anne adayları :)
Dun transferimi oldum geldigim de vajinal fitilimi koydum sabah dozunu. Yalnız akşam dozun da uyuya kalmışım yol yorgunluğu bu sabah aklıma geldi koymadigim 😞 bir sorun olur mu acaba ?

Dun transferimi oldum geldigim de vajinal fitilimi koydum sabah dozunu. Yalnız akşam dozun da uyuya kalmışım yol yorgunluğu bu sabah aklıma geldi koymadigim 😞 bir sorun olur mu acaba ?
Hemen koyun akşamki dozunu bence, sabah da koymanız gerekiyorsa 2 3 sa sonra koyarsınız. Tabii benimki fikir, en sağlıklısı hemen doktora sormak🙏

Yok canım için rahat etsin bişeycik olmaz, bundan sonrakilere dikkat et🌹

Back
X