• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok zor durumlar da yaptırınca bunca emek cekınce verince insan gerçekten adım atsa korkuyor. Düz mü yatsam yan mı yatsam otursam mı uzansam mı hep bir düşünce hali 😊
Sağolun içime su serpti mesajınız 🙆😊
sıkıntı olmaz merak etmeyin bende ilk denememde öyleudi
Bugün 9. Günüm kaset testlerden denedim dayanamadım ama negatif çıktı..3. Gün embriyosuydu ve 2. Denememdi sanırım yine olmadı 😢 2 denemede de tek embriyo oluştu bunda taze transfer olmuştum..yine en başa dönecek olmak o kadar üzücü ki
kan tahlili yaptırmadan karamsarlık yaşamayın biliyorum çok zor benim 4. denemem bu tutmazsa bende tekrar başa döneceğim ama kısmette ne varsa onu yaşıyoruz 🙏🌸

Kan testi yaptırmadan bu kadar emin olmayın. Eğer olmadıysa gerçekten hayırlı olmadığı için olmamıştır. Rabbim gönlünüze versin 🙏 hayırlısı olsun insallah bebeginiz sizinledir 🙏🙏🙏
İnşallah bir umut tabi o kesin sonuç olacak ama insan ufacıkta olsa o ikinci çizginin gölgesine bile o kadar muhtaç ki😢 Rabbim hepimize mucizemizi versin elden bişe de gelmiyor ki

Bugün 9. Günüm kaset testlerden denedim dayanamadım ama negatif çıktı..3. Gün embriyosuydu ve 2. Denememdi sanırım yine olmadı 😢 2 denemede de tek embriyo oluştu bunda taze transfer olmuştum..yine en başa dönecek olmak o kadar üzücü ki
Canım 3.gun embrıyosunda 9.gun cok erken sonradan belkı cıkar atsana fotosunu hemen uzulme

İnşallah bir umut tabi o kesin sonuç olacak ama insan ufacıkta olsa o ikinci çizginin gölgesine bile o kadar muhtaç ki😢 Rabbim hepimize mucizemizi versin elden bişe de gelmiyor ki
Cook ıyı anlıyorum canım ıns ıns tutmautur kaset teste güvenme üzülme lütfen dha erken 9.gun 3gun embrıyosuna gore benım 5gun benım bıle sılık koyulasmıyo😰

Transferden sonra sık idrara çıkmakta bir sorun olur mu acaba canlar bugün 1.günüm cok su içtiğimden 1 saat arayla wc gidiyorum dusunmeye basladım cok mu sık girip cıkıyorum ???
Bende aynıyım normalde çok su içen biri değilim ama şimdi en az günde 2 litre içiyorum oda durmadan tuvalete çıkarıyor evde sorun değilde iş yerimde bi yandan içiyor bi yandan tuvalete gidiyorum🥴 Ikınmadiktan sonra birşey olmaz canim🤭

Merhaba benım doktotumu bı arastırın derım doç dr yasemin çekmez umranıyede cok sevecrn işinin ehlı derım
Çok teşekkür ederim araştırırım tabi gümüşhanedeyim ama trabzon da denedim 2 defa bu olumsuz olursa şimdi istanbul da denemek istiyorum kısmet olursa😔

Bende aynıyım normalde çok su içen biri değilim ama şimdi en az günde 2 litre içiyorum oda durmadan tuvalete çıkarıyor evde sorun değilde iş yerimde bi yandan içiyor bi yandan tuvalete gidiyorum🥴 Ikınmadiktan sonra birşey olmaz canim🤭
Transferin kaçıncı günündesiniz 😊 içimi rahatlatıyorsunuz böyle mesajlar oldukça 😍
Benim ilk gün olduğu için her şeyden bir şey çıkartıyorum 🙊 Saglıkla tutunup büyüsünler inşallah bebeklerimiz 🙏😊

Canım ben 5.gün transferi oldum dün 7. günümdü kaset test yaptım hiç çikmadi moralim bozuldu. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik yaptım onda silik şekilde cıktı. Seninki de 3 gün embriyosu kasette çıkmamış olabilir belki. Bak benim 5.gun embriyosu 8.gün olmasına rağmen erken gebelikte bile nekadar silik cıktı kaset yapsaydım yine çıkmazdı diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim araştırırım tabi gümüşhanedeyim ama trabzon da denedim 2 defa bu olumsuz olursa şimdi istanbul da denemek istiyorum kısmet olursa😔
Hayrlısı olsun hakınzda tez zamnda mujdelı haber alırsınz sonrakı denemenzde bu ısler kısmet brnde. 2 defa denedım negatıf bu 3 denemen test gunumu beklıyorum 🤲

Kızlar sivilce çıktı 2 tane transferin 4. Günü 😞 adet olurken çıkar normalde sivilce
benim tutan gebeliğimde sivilce cıkmıştı ilaçlardan hormondan o yüzden takılma bence canım bende adet olcam diye ağlamıştım 3. ayda kalbi durdu benim kaybettim bende şuan o gebelikteki belirtileri arıyorum ama yok aynı değil o yüzden olmadı diye korkuyorum ama her gebelik birbirinden farklı olurmuş daha önce tutan embriyon varmıydı ilk transferin mi

benim tutan gebeliğimde sivilce cıkmıştı ilaçlardan hormondan o yüzden takılma bence canım bende adet olcam diye ağlamıştım 3. ayda kalbi durdu benim kaybettim bende şuan o gebelikteki belirtileri arıyorum ama yok aynı değil o yüzden olmadı diye korkuyorum ama her gebelik birbirinden farklı olurmuş daha önce tutan embriyon varmıydı ilk transferin mi
Benim ilk transferim doktor kaliteli 2 embriyo verdik sana demişti ama hiç belirti yok şimdide sivilce çıktı 😓

Back
X