• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba kızlar bir süredir takip ediyorum sizleri ☺️ Hepiniz çok tatlısınız. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi💛 27 mayısta benim transfer gerçekleşti. Bugün 3. Gün hiç belirtim yok çok çok az bir batma oldu bugün sağ yumurtalık kısmında 🥺 canım sıkılmıyor değil. Böyle belirtisiz pozitif olan çıktı mı hiç 😬

Estrofem (8 adet)
Prolutex göbekten iğne (2 adet)
Puruloton kalçadan iğne(5 günde 1)
Progestan fitil (günde 3)
Kan sulandırıcı enox(1 kez)
Kullanıyorum. Bunları kullanırken adet olur muyum? Transferin 6. Günü bugün ve kramp giriyo kasiklarim korkuyorum

Merhaba kızlar bir süredir takip ediyorum sizleri ☺️ Hepiniz çok tatlısınız. Hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi💛 27 mayısta benim transfer gerçekleşti. Bugün 3. Gün hiç belirtim yok çok çok az bir batma oldu bugün sağ yumurtalık kısmında 🥺 canım sıkılmıyor değil. Böyle belirtisiz pozitif olan çıktı mı hiç 😬
Merhaba. Ay belirti olsa mi iyi olmasa mi bilemedim🙄 hangisi gebelik belirtisi bilmiyoruz ki belkide belirtileri ilaçlar yapıyor. Henüz belirti için çok erken bence.

aramıza hoşgeldin 😃😃 bizde belirti arayıp duruyoruz ama yok aynı gün transfer olmuşuz bende aynı sadece ilk 2 gün kasıgımda azcık batma sızlama gibi bişey oldu bugün geçti oda yok 🤦‍♀️ biraz belim ağrıdı bugun o kadar

Sonucum 54cıktı kızlar malesef katlamadı cok uzgunum
Canım çok üzüldüm😔ama iyi tarafindan bakmaya çalış kimyasalda olsa gebelik oluştu. bunu doktorum söylemişti bana kimyasalda olsa gebelik oluşması tedavinin ilerlemesi acısından iyi birşey diye. Bizler elimizden geleni yapıyoruz âmâ rabbim ol derse oluyor inşallah vakti zamanı geldiğinde bizlerede nasip olacak🙏

aramıza hoşgeldin 😃😃 bizde belirti arayıp duruyoruz ama yok aynı gün transfer olmuşuz bende aynı sadece ilk 2 gün kasıgımda azcık batma sızlama gibi bişey oldu bugün geçti oda yok 🤦‍♀️ biraz belim ağrıdı bugun o kadar
Hoşbuldum canım 😁 bende hiç biri yok 😂 yine sende bir iki tepki oluşmuş. İnsan işaret arıyor ya çok değişik duygularmış ☺️ Bir onay bir belirti his ne bileyim umuyor işte insan di mi

Hep öyleyiz 😁bence en önemli belirti içindeki his. Sen ne hissediyorsun?
Ben sanki var gibi hissediyorum ama hayal kırıklığından da korkuyorum 😔 ilk tüp bebek denemem. Martta başlamıştık tek embriyo oluştu. Ohss oldum transfer iki adet ertelendi. Mayısa denk geldi. 7 yıllık evliyim 3 yıl korunmadım. Anlayacağın baya uzun süre denedik😔 çok fazla negatif görünce umutlanmaya korkuyor insan

Ben sanki var gibi hissediyorum ama hayal kırıklığından da korkuyorum 😔 ilk tüp bebek denemem. Martta başlamıştık tek embriyo oluştu. Ohss oldum transfer iki adet ertelendi. Mayısa denk geldi. 7 yıllık evliyim 3 yıl korunmadım. Anlayacağın baya uzun süre denedik😔 çok fazla negatif görünce umutlanmaya korkuyor insan
Benimde 27 mayıs transferim oldu 2 adet benimde ilk denemem ve benimde hiç belirtim yok ama biraz önce sivilcem çıktı inşallah hormon ilaçlarındandır 🤲

Canım ben 5.gün transferi oldum dün 7. günümdü kaset test yaptım hiç çikmadi moralim bozuldu. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik yaptım onda silik şekilde cıktı. Seninki de 3 gün embriyosu kasette çıkmamış olabilir belki. Bak benim 5.gun embriyosu 8.gün olmasına rağmen erken gebelikte bile nekadar silik cıktı kaset yapsaydım yine çıkmazdı diye düşünüyorum.
İnşallah dediğin gibidir ne olur dua edin bana da 🤲🏻😔Diğer denememde de 7. Gün kaset test yapmıştım negatifti kan da negatif olunca ne bileyim yine çok kötü oldum 😔

O zman vardır. Sende kolay yollardan geçmemissin sonu güzel olsun emeğine çabana değsin inşallah

Back
X