- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.821
Ins canım dua edın bana yarın yıne verceemCanım çok üzüldüm gerçekten :,( İnsallah en kısa sürede çok güzel haberler alırız senden bırakma kendini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canım dua edın bana yarın yıne verceemCanım çok üzüldüm gerçekten :,( İnsallah en kısa sürede çok güzel haberler alırız senden bırakma kendini![]()
Amin canım amin. Benimde yine tüp bebekle 6 bucuk yaşında bi oğlum var. İlk denememde oldu. O zmandan kalma da dondurulmuş 4 embriyo vardı. Baktım hergün kardeş istiyorum diye tutturuyor hadi Zeynep bi cesaret başla dedim. Bilemiyorum sanki olmadı gibi hissediyorum ama ...İnşallah hepimizin vardır kuzucumHepimiz farklı zor yollardan geçiyoruz sabrımız sınanıyor yeri geliyor. İnşallah mutluluk olur sonu, güzellik olur
rabbim emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmasın
Senin için dua edecem Rabbim bi mucize verir inşallah o moral bozukluguyla diyordur sen hangi sehirdeydin canm hiç donmusun varmiydiYarın kan ver dedı mucıze olur yarın katlar ınskendını tutamıyorum esımde artık tedavıyı bıraklım dıyor
Dualarım seninle canım insallah yarın çok güzel bir haber verirsin bizlere deIns canım dua edın bana yarın yıne verceem
Yol canım sıfırdan baslanacak donmusum yok sımdı kurtaj olmakmı zorunda kalacamSenin için dua edecem Rabbim bi mucize verir inşallah o moral bozukluguyla diyordur sen hangi sehirdeydin canm hiç donmusun varmiydi![]()
Ah hadi inşallah bi mucize olsunYarın kan ver dedı mucıze olur yarın katlar ınskendını tutamıyorum esımde artık tedavıyı bıraklım dıyor
Yok tutmazsa kendi kendine düşer büyük ihtimalle inşallah gerek kalmaz yükselirYol canım sıfırdan baslanacak donmusum yok sımdı kurtaj olmakmı zorunda kalacam
Yaa öyle deme arkadaşım bak ne güzel ilk denemede bebeğin olmuşAmin canım amin. Benimde yine tüp bebekle 6 bucuk yaşında bi oğlum var. İlk denememde oldu. O zmandan kalma da dondurulmuş 4 embriyo vardı. Baktım hergün kardeş istiyorum diye tutturuyor hadi Zeynep bi cesaret başla dedim. Bilemiyorum sanki olmadı gibi hissediyorum ama ...
İnşallah insan kendini en kötüye hazırlıyor galiba. Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizimde emegimizi boşa çıkarmasınYaa öyle deme arkadaşım bak ne güzel ilk denemede bebeğin olmuşne şanslısın
![]()
İnşallah yine olmuştur güzelce tutunmuştur
Güzel düşünelim güzel olsun güzel enerji dolsun içimiz
kardeş de candır aferin ona
kardeşler iyi ki varlar
Aminn yarabbell alemınnRica ederim canm Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Inş cnm ınş yukselır ama sanmam cok az artıs var bırden katlamaz az az yukselen bısey deıl mı buYok tutmazsa kendi kendine düşer büyük ihtimalle inşallah gerek kalmaz yükselir![]()
Bi kaç yerde gördüm canm bazen azalan duran olmuş hatta ama sonradan normale dönmüş biz yine de hayırlısını düşünelim Rabbim mucizesini göstersin inşallahInş cnm ınş yukselır ama sanmam cok az artıs var bırden katlamaz az az yukselen bısey deıl mı bu
Ins oyle olur canım bılmıyorm ya cok az deılmı 46.58cook azBi kaç yerde gördüm canm bazen azalan duran olmuş hatta ama sonradan normale dönmüş biz yine de hayırlısını düşünelim Rabbim mucizesini göstersin inşallah![]()
Az ama bazen ikizlerde olabiliyormuş böyle belki bölünmüş tek yumurta ikizi olmuştur inşallahIns oyle olur canım bılmıyorm ya cok az deılmı 46.58cook az
Tamam söz dinleyeceğimHerkesin bu kadar erken belli olsaydı test gününü 12.gün yapmazlardı ki.. boşuna kendini üzme bence şimdiden lütfen.
Ikız coook dusuk cnm sanmam oyle bsey olacagınıAz ama bazen ikizlerde olabiliyormuş böyle belki bölünmüş tek yumurta ikizi olmuştur inşallahsonradan normale döner inşallah
AmiiiiinnnInsal
İnşallah insan kendini en kötüye hazırlıyor galiba. Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizimde emegimizi boşa çıkarmasın![]()