- 24 Kasım 2020
- 240
- 308
- 53
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.841
Dualarım seninle canım inşallah güzel sonuçlar alacaksınIns canım dua edın bana yarın yıne verceem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım seninle canım inşallah güzel sonuçlar alacaksınIns canım dua edın bana yarın yıne verceem
Evet canım 3. Gün tedaviye başlanıyor ilaçların yumurtalıkları uyarmasına bağlı olarak 20-21 gün gibi yumurtalar toplanıyor transfer taze olacaksa 3. Gün veya 5. Gün transfer oluyor 12 gün sonra da gebelik testi yaptırıyorsun..ben 4 mayısta başladım 3. Gün taze transfer oldu 2 haziran test günü en erken 1 ayı buluyorİyi akşamlar kızlar arada sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Tüp bebek tedavisine adetin 3. Günü mü başlanıyor ilaç tedavisi yumurta toplama süresi çok uzun mu sürüyor transfer ne kadar süre sonra oluyor şartlar uygunsa şimdiden teşekkürler.
Hayır malesef bu yumurtaların hepsini uyarmak için hormon veriliyor ama istenen büyüklüğe ulaşanlar toplanıyorDoktor alttan muayenede gördüğü yumurta sayısı kadar mı yumurta toplanıyor acaba?
Ben daha uzun sanıyordum canım cevap için çok teşekkürler bebişin sana sıkıca tutunmuştur inş..Evet canım 3. Gün tedaviye başlanıyor ilaçların yumurtalıkları uyarmasına bağlı olarak 20-21 gün gibi yumurtalar toplanıyor transfer taze olacaksa 3. Gün veya 5. Gün transfer oluyor 12 gün sonra da gebelik testi yaptırıyorsun..ben 4 mayısta başladım 3. Gün taze transfer oldu 2 haziran test günü en erken 1 ayı buluyor
Benim sağda 15 solda 13 gibi bir şey dedi doktor canım sanki burda çok olması iyi değil gibi şeyler okudum kafam karıştıHayır malesef bu yumurtaların hepsini uyarmak için hormon veriliyor ama istenen büyüklüğe ulaşanlar toplanıyor
Fulya"da Burçak Erzik hoca var. Eskiden Bahceci'de çalışıyordu, şimdi kendi merkezinde. Opu ve transferi de Acıbadem Fulya'da yapıyor. Hem işinde çok başarılı hem de çok iyi bir insan. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Ben ona tavsiye üzerine gitmiştim, Allah'a çok şükrediyorum onunla başlayıp onunla devam ettiğim için.İstanbul da iyi bir hastane doktor önerebilecek olan var mı..
Allah'tan ümit kesilmez canmIkız coook dusuk cnm sanmam oyle bsey olacagını
Bazen gördüğünden daha fazla bazen de daha az toplanabiliyor. Bende 15 saymıştı ama 13 yumurta toplandığı söylendi. Belki 15 toplandı ama diger ikisi minik oldugu için kaale alınmadı belki de. Sayı değişebiliyor yani.Doktor alttan muayenede gördüğü yumurta sayısı kadar mı yumurta toplanıyor acaba?
Daha önce kaç çıktı canım? Ve bugün transferin kaçıncı günü?Sonucum 54cıktı kızlar malesef katlamadı cok uzgunum
Evet canım 3. Gün tedaviye başlanıyor ilaçların yumurtalıkları uyarmasına bağlı olarak 20-21 gün gibi yumurtalar toplanıyor transfer taze olacaksa 3. Gün veya 5. Gün transfer oluyor 12 gün sonra da gebelik testi yaptırıyorsun..ben 4 mayısta başladım 3. Gün taze transfer oldu 2 haziran test günü en erken 1 ayı
Sağ ol canım benimBazen gördüğünden daha fazla bazen de daha az toplanabiliyor. Bende 15 saymıştı ama 13 yumurta toplandığı söylendi. Belki 15 toplandı ama diger ikisi minik oldugu için kaale alınmadı belki de. Sayı değişebiliyor yani.
Bazen gördüğünden daha fazla bazen de daha az toplanabiliyor. Bende 15 saymıştı ama 13 yumurta toplandığı söylendi. Belki 15 toplandı ama diger ikisi minik oldugu için kaale alınmadı belki de. Sayı değişebiliyor yani.
10.gun 46.42bugun58.18Daha önce kaç çıktı canım? Ve bugün transferin kaçıncı günü?
Peki doktor ne dedi canım sonradan katlama ihtimali falan son anda tutunması mümkün mü acaba ?Sonucum 54cıktı kızlar malesef katlamadı cok uzgunum
Canım dur daha katlanır belki, erken değil mi kuzum?10.gun 46.42bugun58.18
Adetin 2 ve ya 3.günü muayeneden sonra sıkıntı olmazsa ilaç ve iğnelere başlıyorsun. Belirli aralıklarla kontrole gidiyorsun, 3güne 1falan. Adete göre hesaplarsak benim 12.gün yumurta toplandı. 17.gün transfer oldu. Ama daha geç de olabilir 25.güne kadar transfer olan varmış. Adetin 2.gününden itibaren eğer gebelik gerçekleşirse 12.haftaya kadar ilaç kullanmaya devam ediyorsun. ilaçlar değişiyor ama acıları değişmiyorİyi akşamlar kızlar arada sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Tüp bebek tedavisine adetin 3. Günü mü başlanıyor ilaç tedavisi yumurta toplama süresi çok uzun mu sürüyor transfer ne kadar süre sonra oluyor şartlar uygunsa şimdiden teşekkürler.
Benim alttan muayenede 6tane gördü.13 yumurta topladı. 11i döllendi. 4tane 5.güne kaldı 2 transfer edildi 2 donduruldu.Sağ ol canım benim
Sonucunu çıktı mı inşallah pozitiftirBenim alttan muayenede 6tane gördü.13 yumurta topladı. 11i döllendi. 4tane 5.güne kaldı 2 transfer edildi 2 donduruldu.
Tutmus ama katlamamıs yarın yıne kan ver dedıPeki doktor ne dedi canım sonradan katlama ihtimali falan son anda tutunması mümkün mü acaba ?
Yok canım katlamaz cunku cuma verdım bugun pazar ıkı katı en az katlaması lazımdıCanım dur daha katlanır belki, erken değil mi kuzum?
Benim 15mayısta çıktı. 6 haftalık gebeyim canım yarın da kalp atışına gidicez hamdolsunSonucunu çıktı mı inşallah pozitiftir
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah aminTutmus ama katlamamıs yarın yıne kan ver dedı