- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.861
Inş cnm ınşAllah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inş cnm ınşAllah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin![]()
Ben de pozitif sonucun devamında bile sivilce çıkıyor hala. Yanağımdaki cok acitiyor hatta :)Kızlar sivilce çıktı 2 tane transferin 4. Günüadet olurken çıkar normalde sivilce
Inşallah katlar ve boşuna üzülmüş olursun canımYarın kan ver dedı mucıze olur yarın katlar ınskendını tutamıyorum esımde artık tedavıyı bıraklım dıyor
Yaaaaa heyecanla bekliyoruz o zamanBenim 15mayısta çıktı. 6 haftalık gebeyim canım yarın da kalp atışına gidicez hamdolsunAllah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Amin
Allah büyük, hep birlikte dua edelimbu gece senin için .. Allah ol der ve olur. Dualarımız seninleTutmus ama katlamamıs yarın yıne kan ver dedı
Canım normalde evet ama biraz erken bakmışsın belki değişir. Dua edelim yarın katlanmış olsun bitanem.Yok canım katlamaz cunku cuma verdım bugun pazar ıkı katı en az katlaması lazımdı
Arısutu-bal-polen karışımı omepa Q10 ve Maxijuno kullandım ben canım Opuya kadar. Çiğ badem, ceviz ve kabak çekirdeği yedim bir de.Kızlar iğnede 2. Günümdeyim ve incir fındık yiyorum kalitesi için sizin tavsiyeleriniz var mı
Allah razı olsun canım ıns yarın artar sızın duanızlaAllah büyük, hep birlikte dua edelimbu gece senin için .. Allah ol der ve olur. Dualarımız seninle![]()
Inş canım ınş oyledır dedıgın olurCanım normalde evet ama biraz erken bakmışsın belki değişir. Dua edelim yarın katlanmış olsun bitanem.
48saatte verdım canım kanuCanım normalde evet ama biraz erken bakmışsın belki değişir. Dua edelim yarın katlanmış olsun bitanem.
Bitanem ilk testi normalde 12. Gün istiyorlar ya. Biz dayanamayıp erken bakıyoruz ama demek ki arada değişiklikler oluyor ki 12 gün diyorlar. Onun için öyle dedim. Bize düşen bu gece dua etmek bitanem.48saatte verdım canım kanu
Bence iyi tabi başka bir rahatsızlığın yoksa yumurta sayısı ne kadar fazla olursa o kadarda şansın artabiliyorBenim sağda 15 solda 13 gibi bir şey dedi doktor canım sanki burda çok olması iyi değil gibi şeyler okudum kafam karıştı
Bızım merkez 10gun dedı canım normal test gunum bugundu leke gelınce 8.gun ıstedı doktor o gun verdım 46.42bgunde10.gunde 58.18cıktı canım duanızı eksık etmeyın ne olur allahtan ümidimi kesmiycem son ana kadarBitanem ilk testi normalde 12. Gün istiyorlar ya. Biz dayanamayıp erken bakıyoruz ama demek ki arada değişiklikler oluyor ki 12 gün diyorlar. Onun için öyle dedim. Bize düşen bu gece dua etmek bitanem.
Ay zaten endokrine hemen gidemiyosun dahiliyeden yeşil alan açılması gerekiyo yoksa kabul etmiyolar dahiliyeciler de bakıyo tabi derdini anlat arttırır zaten ben özel bi doktor buldm en son bu tecrübeleri edindim şükür öyle geçtiÇok teşekkür ederim bilgilendirmen için
Endokrinoloji uzmanı da bulamıyorum çevremdeki hastanelerde. Herhangi bir dahiliye uzmanına gidiyim diyorum olmaz mı? Endokrinoloji için en az 2 saat yol gitmem gerekiyor resmen. O da mümkün değil.
Sebepsiz infertilite canım görünürde bi şey yokBence iyi tabi başka bir rahatsızlığın yoksa yumurta sayısı ne kadar fazla olursa o kadarda şansın artabiliyor
İnşallah canım, inşallah miniğin sımsıkı tutunsun sanaBızım merkez 10gun dedı canım normal test gunum bugundu leke gelınce 8.gun ıstedı doktor o gun verdım 46.42bgunde10.gunde 58.18cıktı canım duanızı eksık etmeyın ne olur allahtan ümidimi kesmiycem son ana kadar
İnşallah tedavinde güzel sonuçlar alacaksın içimden öyle geçti inanSebepsiz infertilite canım görünürde bi şey yok![]()
Inş cnmİnşallah canım, inşallah miniğin sımsıkı tutunsun sana![]()
Çok üzüldüm canımSonucum 54cıktı kızlar malesef katlamadı cok uzgunum
Gorustum canım yarın tekrar kan verecem sebepsız olmuyor olmayınca gıttık bende pko var baska bır sorun yokÇok üzüldüm canımDoktorunla görüştün mü. Sizde tüp bebek yapma nedeni neydi. Allah yardımcın olsun
![]()
İnşallah yarın katlanırGorustum canım yarın tekrar kan verecem sebepsız olmuyor olmayınca gıttık bende pko var baska bır sorun yok