• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar sivilce çıktı 2 tane transferin 4. Günü 😞 adet olurken çıkar normalde sivilce
Ben de pozitif sonucun devamında bile sivilce çıkıyor hala. Yanağımdaki cok acitiyor hatta :)
Yarın kan ver dedı mucıze olur yarın katlar ıns 😰😰😰kendını tutamıyorum esımde artık tedavıyı bıraklım dıyor
Inşallah katlar ve boşuna üzülmüş olursun canım🤲🏼 O üzüntüyle insan bırakalım pes edelim diye düşünüyor. Her şeye sinirleniyor ama bir süre geçince tekrar kendi kendini ikna ediyor. Sonuç olumsuz bile olsa bence birkaç gün bunu düsünmeyin, sonra tekrar sağlıklı karar verirsiniz. Ben 2.deneme için kendimi cok zor ikna ettim mesela.

Bitanem ilk testi normalde 12. Gün istiyorlar ya. Biz dayanamayıp erken bakıyoruz ama demek ki arada değişiklikler oluyor ki 12 gün diyorlar. Onun için öyle dedim. Bize düşen bu gece dua etmek bitanem.
Bızım merkez 10gun dedı canım normal test gunum bugundu leke gelınce 8.gun ıstedı doktor o gun verdım 46.42bgunde10.gunde 58.18cıktı canım duanızı eksık etmeyın ne olur allahtan ümidimi kesmiycem son ana kadar

Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için 🙏🏻
Endokrinoloji uzmanı da bulamıyorum çevremdeki hastanelerde. Herhangi bir dahiliye uzmanına gidiyim diyorum olmaz mı? Endokrinoloji için en az 2 saat yol gitmem gerekiyor resmen. O da mümkün değil.
Ay zaten endokrine hemen gidemiyosun dahiliyeden yeşil alan açılması gerekiyo yoksa kabul etmiyolar dahiliyeciler de bakıyo tabi derdini anlat arttırır zaten ben özel bi doktor buldm en son bu tecrübeleri edindim şükür öyle geçti

Sebepsiz infertilite canım görünürde bi şey yok :KK43:
İnşallah tedavinde güzel sonuçlar alacaksın içimden öyle geçti inan ☺️ Yumurta sayının fazla olması fazla embriyo elde edilmesi anlamına geliyor...diyelimki ilk denemede tutmadı dondurulmuş embriyoların imdadına yetişecek tekrar yumurta büyütme ve opu olma zorunda kalmayacaksın..

Gorustum canım yarın tekrar kan verecem sebepsız olmuyor olmayınca gıttık bende pko var baska bır sorun yok
İnşallah yarın katlanır🙏🏻 Daha önce de 2 kez aynı şeyi yaşadığını yazmıştın diye hatırlıyorum. Doktorun neden böyle olduğu konusu üzerinde durmadı mı hiç. Belki etkileyen başka bir şey vardır.

Back
X