• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ins canım ıns artar artmıs ama asırı az artmıs yarısı kadar bile değil ıns artar bırden artma olmuyo snaırım yavas yavas 48.72saatbaralıgında artıyor benım 48saatte svok cok az artmıs ıns yarın bı mucıze olur
Evet çok az artmış ama Rabb'im in mucizesi büyüktür 🤲

Canım benim çok teşekkür ederim adaşız bu arada... Rabbim seninkini de pozitif sonuçlandırsın inşallah dua edeceğim
Memnun oldum🌸 çok teşekkür ederim inşallah pozitifimi alırım..ben 2 kez denedim ikisinde de tek embriyom oluştu ikisindede baştan başlamak maddi olarak sarsıyor cidden..bu negatif olursa arabamızı satacağız tekrar baştan başlamak için..Rabbim bu yolda olanların yardımcısı olsun tez zamanda herkesin yüzünü güldürsün 🤲🏻

Günaydın kızlar. Hamile olan arkadaşlarım bir şey sormak istiyorum. İdrarınızda köpüklenme var mı? Kendinizi gözlemleyip bana söylerseniz çok sevinirim. Bende 2 gündür mevcut. Yarın doktoruma sormayı düşünüyorum. Hamilelikte normal mi acaba bu durum? 🙄

kızlar günaydın ben bugün adet agrısı gibi sancılar yaşadım siz ne durumdasınız olmadımı diye korkuyorum😔

Günaydın kızlar. Hamile olan arkadaşlarım bir şey sormak istiyorum. İdrarınızda köpüklenme var mı? Kendinizi gözlemleyip bana söylerseniz çok sevinirim. Bende 2 gündür mevcut. Yarın doktoruma sormayı düşünüyorum. Hamilelikte normal mi acaba bu durum? 🙄
İdrar testi almadılar mi canım ilk dra gittiğinde? Şüphelerin var ise sağlık ocağında söyle Bi idrar alsınlar. Benimki köpüklü degil

Bende yok canım ama sen benden iki hafta ilerdesin. Acaba fitil kullanıyorsan onun kalıntıları olabilir mi?

Back
X