• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Günaydın kızlar. Doktor bebeğin kalp atışını gördü bana da gösterdi ama duyamadık. Haftaya tekrar çağırdı. Bir de 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık olarak görülüyor dedi. Umarım problem olmaz sağlıkla devam eder. Hiç böyle bir şey duyan oldu mu?
Canım adetin kaçıncı günü transfer oldun?

Bugün kan verdim malesef negatif idrar testinde de tek çizgiydi zaten yine olmadı 😔 umarım diğer bekleyen arkadaşlar sizler pozitif haberinize ulaşırsınız...sağlıcakla kalın😔
Çok üzüldüm canım hayırlısı buymuş demekten başka yapılacak bir şey yok bu durumda umarım kendini hazır hissettiğinde tekrar denersiniz 🙏🏻 Her sabah kalkabiliyorsak hala bir umudumuz vardır Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏🏻

Kasık ağrısı ara ara olmakla birlikte dünden beri bel ve bacak agrım var. Agrılar bugun daha hafif 🌸 Akşama dogru çoğalır mı bilemiyorum 😊
Umarım tutunma ağrılarıdır 😍 9 haziranı bekleyecek misiniz test için? Birde neler yapıyorsunuz hep yatıyormusunuz dışarı çıkıyormusunuz? Biz otelde kalıyoruz eşim bugün biraz çıkıp yürüyelim diyo bilemedim 😁

Back
X