• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Umarım tutunma ağrılarıdır 😍 9 haziranı bekleyecek misiniz test için? Birde neler yapıyorsunuz hep yatıyormusunuz dışarı çıkıyormusunuz? Biz otelde kalıyoruz eşim bugün biraz çıkıp yürüyelim diyo bilemedim 😁
Evde test yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum 9 hazirani bekleyecegim 😊
Ben transferden sonra 4 saatlik yol geldim birinci günde ignem vardı küçük hareketlilik de o gün yaşadım. Dün wc dışı hep uzandım bugün de oyleyim 😊 Insallah saglikla tutunurlar 🙏🌸

Evde test yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum 9 hazirani bekleyecegim 😊
Ben transferden sonra 4 saatlik yol geldim birinci günde ignem vardı küçük hareketlilik de o gün yaşadım. Dün wc dışı hep uzandım bugün de oyleyim 😊 Insallah saglikla tutunurlar 🙏🌸
Ben 7 haziranda kanda baktırmayı düşünüyorum 🙈 hayırlısı olur inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰

Bugün kan verdim malesef negatif idrar testinde de tek çizgiydi zaten yine olmadı 😔 umarım diğer bekleyen arkadaşlar sizler pozitif haberinize ulaşırsınız...sağlıcakla kalın😔
Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah 🙏 Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
benimde negatif oldu, tez zamanda pozitif görelim insallah 🙏

Back
X