• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Gece şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım adet olacak gibi, transfer gününden beri ara ara bu tip ağrılarım oluyo hafif bel ve bacak ağrısıyla birlikte. Sanırım ilaçların etkisi de var. Sizde durumlar nasıl?
Aynı sorunlar bende de var bakalım tabbım guzel eyler inşallah cnm

Günaydın kızlar. Doktor bebeğin kalp atışını gördü bana da gösterdi ama duyamadık. Haftaya tekrar çağırdı. Bir de 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık olarak görülüyor dedi. Umarım problem olmaz sağlıkla devam eder. Hiç böyle bir şey duyan oldu mu?
Bence bu bi sorun değil canım cihaz kalitesi kaynaklı ya da dr kaynaklı olabiliyor. Bi arkadaşım 24e girecek dr acemi ve cihazı eskiydi 22 demiş başka hastaneye gitti olduğu haftayı söyledi. İçini ferah tut. Allah gönlüne göre versin♥️

Evet yapıldı. Hepimize 2 embriyo bıraktı sanırım Bülent hoca 😍 bence de siz erken yapmışsınız testi kendinizi üzmeyin inşallah güzel sonuçlar alacaksınız ☺️
İnşallah canım bende öyle inanıyorum. Tutunucaklar dün çok agrım vardı bacağıma vuran bir agrı, bugün hiç agrım yok mesela gün, gün değişiyor

Evet yapıldı. Hepimize 2 embriyo bıraktı sanırım Bülent hoca 😍 bence de siz erken yapmışsınız testi kendinizi üzmeyin inşallah güzel sonuçlar alacaksınız ☺️
İnşallah canım bende öyle inanıyorum. dün çok agrım vardı bacağıma vuran bir agrı, bugün hiç agrım yok mesela gün, gün değişiyor
hangi gün transfer olmuştunuz
27 mayıs

Dün merkezi arayıp bildirdim 7. Gün kan sonucum 142 diye. Onlar onu baz almamış 12. Gün önemliymiş 🙄

Bugün kan verdim malesef negatif idrar testinde de tek çizgiydi zaten yine olmadı 😔 umarım diğer bekleyen arkadaşlar sizler pozitif haberinize ulaşırsınız...sağlıcakla kalın😔
Allah yüzüne baksın canım emeklerini boşa çıkarmasın. En kısa zamanda kucağını doldursun inşallah♥🤲🏼

Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah 🙏 Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
benimde negatif oldu, tez zamanda pozitif görelim insallah 🙏
İnşallah canım sağol bekleyen herkes mutlu sonuca erişsin ne diyelim..en azından kenarda bir embriyom olaydı ona da razıydım şimdi en başa dönmek hem maddi hem manevi o kadar zorki napıcam bilmiyorum 😔

Back
X