• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İnşallah canım bende öyle inanıyorum. Tutunucaklar dün çok agrım vardı bacağıma vuran bir agrı, bugün hiç agrım yok mesela gün, gün değişiyor
Benim 5. Tedavim bu pozitifi hiç görmedim ama hepsinde de böyle ağrılarım var gibiydi bence ilaçlarda yapıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırız 🥰

İnşallah canım sağol bekleyen herkes mutlu sonuca erişsin ne diyelim..en azından kenarda bir embriyom olaydı ona da razıydım şimdi en başa dönmek hem maddi hem manevi o kadar zorki napıcam bilmiyorum 😔
O kadar haklısın ki... maddi manevi çöküyor insan. Ama Rabbim bi çıkış yolu elbet gösterecektir. Hiç ummadığın anda gelsin evladın sana inşallah 💛

İnşallah canım sağol bekleyen herkes mutlu sonuca erişsin ne diyelim..en azından kenarda bir embriyom olaydı ona da razıydım şimdi en başa dönmek hem maddi hem manevi o kadar zorki napıcam bilmiyorum 😔
Al benden de o kadar bende cok üzgünüm canım hersey sıfırdan maddı manevu tukendık esım aa verelım kendımız deneyelım dıyor bı saglıkcı akrabası hayıt tenturu dıye bırsey varmıs onu onermı onu deneyelım dıyo dogal deneyelım dıyo ama ben hemen yıne baslamak ıstıyorum annelıgı cok ıstıyorum

Biraz dinlen canım, kafanı boşalt Allah o gücü kuvveti icine verecektir.
benim 2 tane embriyom var ama içlerini kimse bilmiyorki iyi mi kötü mü . Doktorum biraz dinlen dedi. Banada aşı çıktı olayım mi dedim. Ol , ben olduktan 3 ay sonra gel dedi. Ekim ayini bulur. Belki beklerken kendiliğinden olur diye ümit ediyorum. İlaclarin etkisiyle yumurta sayısı fazla olabiliyormuş. Benim en yakın arkadaşım tedaviye ara verdiği ay kendiliğinden oldu.
dilerim tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz canım.

Biraz dinlen canım, kafanı boşalt Allah o gücü kuvveti icine verecektir.
benim 2 tane embriyom var ama içlerini kimse bilmiyorki iyi mi kötü mü . Doktorum biraz dinlen dedi. Banada aşı çıktı olayım mi dedim. Ol , ben olduktan 3 ay sonra gel dedi. Ekim ayini bulur. Belki beklerken kendiliğinden olur diye ümit ediyorum. İlaclarin etkisiyle yumurta sayısı fazla olabiliyormuş. Benim en yakın arkadaşım tedaviye ara verdiği ay kendiliğinden oldu.
dilerim tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz canım.
Senındemı negatıftı canım

Amin inşallah. Morfoloji hız ve sayı sorunu vardı eşimde. Bu tedavimizde sayı iyiydi morfoloji ve hız kötüydü
Şimdiye kadar ki tedavileriniz de mikroçip yapilmadi mi ? En iyi spermi seçiyorlar.
Bizim de sorununuz sayi ve morfoloji ilk deneme Insallah nasip olur 🙏

Şimdiye kadar ki tedavileriniz de mikroçip yapilmadi mi ? En iyi spermi seçiyorlar.
Bizim de sorununuz sayi ve morfoloji ilk deneme Insallah nasip olur 🙏
3.-4. De yapıldı ama maalesef olmadı. İnşallah canım doktor bize sperm olduğu sürece endişe etmeyin dedi inşallah bu kez tutunmuştur bebişlerimiz ☺️😍

Back
X