- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.361
Bizim daha önce 4 başarısız tedavimiz olduğu için yaptırdık
msgl0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım aminnCanım ben transfere kadar diye biliyorum ben bırakmıştım en son transferden önceki gün içtimhayırlı olsun transferin inşallah çok güzel geçer
![]()
Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin tutunur güzel sonuçlanırHayır Bülent hocayla ilk tedavimiz oluyor bu
Ilac va bsey uygulandımı dollenme ıcın canım kalsıyum uygulattım ben ama yınede kalıtesız oldu aslında kalıtelı 5aa-ama saglıklı ılerlemıyor yanı sebebınıncok merak edıyorum sen neler kullanmıstın bunsurecte yumurta kalıtesı ıcın gelısımı ıcın hangı ılaclar verıldı bulent trasmı doktorun tedavın ne kdara mal olduBülent hocada yaptırdık 21 yumurta toplandı 14 tanesi döllennebilir durumdaydı 13 tanesi döllendi, 9 tanesi 5. Güne kaldı.
Amin inşallahAllahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin tutunur güzel sonuçlanır![]()
Yok canm son adet tarihi baz alınmıyor çünkü herkes aynı gün transfer olmuyor mesela ben 24. Gün transfer oldum onun için adetini baz alsa küçük çıkarSon adet tarihi baz alındı canım öyle olmaması mı gerekiyor?
Pozitif çıkmış zaten. 12. Gün ne için önemliymiş anlamadımDün merkezi arayıp bildirdim 7. Gün kan sonucum 142 diye. Onlar onu baz almamış 12. Gün önemliymiş![]()
Ay gerçekten mi? Benim son adet tarihim baz alındığı için bir hafta küçük çıktı. Çok üzüldüm korktum bana Umut oldunuz.Yok canm son adet tarihi baz alınmıyor çünkü herkes aynı gün transfer olmuyor mesela ben 24. Gün transfer oldum onun için adetini baz alsa küçük çıkar
Dondurulmuş embriyo transferi ise evet. Ama eğer normal yumurtlama döneminde taze transfer gerçekleştiyse adet tarihi baz alınıyor.Son adet tarihi baz alındı canım öyle olmaması mı gerekiyor?
Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin tutunur güzel sonuçlanırHayır Bülent hocayla ilk tedavimiz oluyor bu
Bana verilen ilaçlar dışında esktra bir şey yapmadım. saati saati uyguladım igneleri mi o kadar ama zaten kişiye ve yaşa göre değişiyor kalitesi ve sayısı. Sizin yaşımız kaçtı?Ilac va bsey uygulandımı dollenme ıcın canım kalsıyum uygulattım ben ama yınede kalıtesız oldu aslında kalıtelı 5aa-ama saglıklı ılerlemıyor yanı sebebınıncok merak edıyorum sen neler kullanmıstın bunsurecte yumurta kalıtesı ıcın gelısımı ıcın hangı ılaclar verıldı bulent trasmı doktorun tedavın ne kdara mal oldu
Protokol öyleymiş. Artık test hiç yapmamış gibi düşüneceğim valla pişman oldum erken yaptığımaPozitif çıkmış zaten. 12. Gün ne için önemliymiş anlamadım![]()
27canım yasımAllahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin tutunur güzel sonuçlanır
Bana verilen ilaçlar dışında esktra bir şey yapmadım. saati saati uyguladım igneleri mi o kadar ama zaten kişiye ve yaşa göre değişiyor kalitesi ve sayısı. Sizin yaşımız kaçtı?
Allah razı olsun sizdenDondurulmuş embriyo transferi ise evet. Ama eğer normal yumurtlama döneminde taze transfer gerçekleştiyse adet tarihi baz alınıyor.
Ama şöyle söyliyim kalp atışı gördüysen var demektir. Oğlumda benimde duyulmadı ama göründü. Doktorum 2 gün sonra gelip duyabilirsin küçük olduğu için net gelmiyor ama oluşmuş kalp atışı önemli plan bu demişti. 2 gün sonra gittim güm güm duymuştum.
Yani lafı çok uzattım ama bunda kafana takacak hiç bişey yok artık rahat olup hamileliginin tadını çıkarmalısın![]()
Sizin ne kadar toplanmıştı yumurta27canım yasım
Ay canım benim❤ hangi tarihte transfer olduysan ondan 14 gün geri gitmelisin o zman. Benimde dondurulmuş bende öyle hesaplıyorum yoksa küçük çıkar.Allah razı olsun sizdenDöndürülmüş embriyoydu. Beni o kadar rahatlattınız mutlu ettiniz ki anlatamam. Çok sağolun.
![]()
Benim yaşım 31 ilk denemeniz çok istiyoruz sabah akşam dua ediyorum rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınSizin ne kadar toplanmıştı yumurta
15toplamdın10una ıslem yapıldı 8dollendı 4donduSizin ne kadar toplanmıştı yumurta
Harikasınız valla sağolunAy canım benim❤ hangi tarihte transfer olduysan ondan 14 gün geri gitmelisin o zman. Benimde dondurulmuş bende öyle hesaplıyorum yoksa küçük çıkar.
Amın canım amın ıns vıtamın falan kullanmadınmıBenim yaşım 31 ilk denemeniz çok istiyoruz sabah akşam dua ediyorum rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın![]()