• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bülent hocada yaptırdık 21 yumurta toplandı 14 tanesi döllennebilir durumdaydı 13 tanesi döllendi, 9 tanesi 5. Güne kaldı.
Ilac va bsey uygulandımı dollenme ıcın canım kalsıyum uygulattım ben ama yınede kalıtesız oldu aslında kalıtelı 5aa-ama saglıklı ılerlemıyor yanı sebebınıncok merak edıyorum sen neler kullanmıstın bunsurecte yumurta kalıtesı ıcın gelısımı ıcın hangı ılaclar verıldı bulent trasmı doktorun tedavın ne kdara mal oldu

Yok canm son adet tarihi baz alınmıyor çünkü herkes aynı gün transfer olmuyor mesela ben 24. Gün transfer oldum onun için adetini baz alsa küçük çıkar
Ay gerçekten mi? Benim son adet tarihim baz alındığı için bir hafta küçük çıktı. Çok üzüldüm korktum bana Umut oldunuz. 💕

Son adet tarihi baz alındı canım öyle olmaması mı gerekiyor?
Dondurulmuş embriyo transferi ise evet. Ama eğer normal yumurtlama döneminde taze transfer gerçekleştiyse adet tarihi baz alınıyor.
Ama şöyle söyliyim kalp atışı gördüysen var demektir. Oğlumda benimde duyulmadı ama göründü. Doktorum 2 gün sonra gelip duyabilirsin küçük olduğu için net gelmiyor ama oluşmuş kalp atışı önemli plan bu demişti. 2 gün sonra gittim güm güm duymuştum.
Yani lafı çok uzattım ama bunda kafana takacak hiç bişey yok artık rahat olup hamileliginin tadını çıkarmalısın 😍

Hayır Bülent hocayla ilk tedavimiz oluyor bu
Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin tutunur güzel sonuçlanır
Ilac va bsey uygulandımı dollenme ıcın canım kalsıyum uygulattım ben ama yınede kalıtesız oldu aslında kalıtelı 5aa-ama saglıklı ılerlemıyor yanı sebebınıncok merak edıyorum sen neler kullanmıstın bunsurecte yumurta kalıtesı ıcın gelısımı ıcın hangı ılaclar verıldı bulent trasmı doktorun tedavın ne kdara mal oldu
Bana verilen ilaçlar dışında esktra bir şey yapmadım. saati saati uyguladım igneleri mi o kadar ama zaten kişiye ve yaşa göre değişiyor kalitesi ve sayısı. Sizin yaşımız kaçtı?

Dondurulmuş embriyo transferi ise evet. Ama eğer normal yumurtlama döneminde taze transfer gerçekleştiyse adet tarihi baz alınıyor.
Ama şöyle söyliyim kalp atışı gördüysen var demektir. Oğlumda benimde duyulmadı ama göründü. Doktorum 2 gün sonra gelip duyabilirsin küçük olduğu için net gelmiyor ama oluşmuş kalp atışı önemli plan bu demişti. 2 gün sonra gittim güm güm duymuştum.
Yani lafı çok uzattım ama bunda kafana takacak hiç bişey yok artık rahat olup hamileliginin tadını çıkarmalısın 😍
Allah razı olsun sizden 🙌🏻 Döndürülmüş embriyoydu. Beni o kadar rahatlattınız mutlu ettiniz ki anlatamam. Çok sağolun. 🍀💙💙💙

Allah razı olsun sizden 🙌🏻 Döndürülmüş embriyoydu. Beni o kadar rahatlattınız mutlu ettiniz ki anlatamam. Çok sağolun. 🍀💙💙💙
Ay canım benim❤ hangi tarihte transfer olduysan ondan 14 gün geri gitmelisin o zman. Benimde dondurulmuş bende öyle hesaplıyorum yoksa küçük çıkar.

Back
X