• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Gecmisi okuyamadim, 1 haftadir yatili misafir vardi. Transferi olanlara hayirli olsun, gebeleri Allah tamamina erdirsin. Persembe sabah opu var, tedavinin 14.gunu oluyor. bu sefer gecen seferden farkli seyler yaptim cok etkili oldu paylasmak isterim. Buradan ogrenerek zeytinyagina kuru incir ekleyip her gun yedim, bir de endometrium icin her gun duzenli olarak nar suyu ictim, bu vesileyle bekledigimizden cok fazla sayida, hepsi olgun yumurtamiz oldu (pko olmayan 35 yas ustu icin sayi onemli) rahim cok daha hizli kalinlasti. (Gecen pozitif denememde donduramamistik) Ohss riski almamak icin tedavim taze transfer yerine donuk transfere evrildi gibi gozukuyor embriyo kaybimiz fazla olmazsa.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Malesef 4taneydı ıkısı cozulmedı bırı ılerlemedı tek kaldı oda kondu ama suan artısım yok
Ya çok üzüldüm 🥺 nasip biraz canım, can verecek ömür biçecek olan rabbim biz herşeyi yapsakda yapmadakda, rabbim in takdiri bu şekildeymiş ama biz kadınlar çok güçlüyüz toparlanırız yeniden bismillah deyip başlayabiliriz.inşsllah en güzeli en güzel vakitde gelsin dua etmekten başka çaremiz yok

Ya çok üzüldüm 🥺 nasip biraz canım, can verecek ömür biçecek olan rabbim biz herşeyi yapsakda yapmadakda, rabbim in takdiri bu şekildeymiş ama biz kadınlar çok güçlüyüz toparlanırız yeniden bismillah deyip başlayabiliriz.inşsllah en güzeli en güzel vakitde gelsin dua etmekten başka çaremiz yok
Ben cok ıstıyorum canım ama esım ara verıp kendımız deneyelım dyo ama bn hemen ar vermezse doktorum hemen ıstıyorum

Gecmisi okuyamadim, 1 haftadir yatili misafir vardi. Transferi olanlara hayirli olsun, gebeleri Allah tamamina erdirsin. Persembe sabah opu var, tedavinin 14.gunu oluyor. bu sefer gecen seferden farkli seyler yaptim cok etkili oldu paylasmak isterim. Buradan ogrenerek zeytinyagina kuru incir ekleyip her gun yedim, bir de endometrium icin her gun duzenli olarak nar suyu ictim, bu vesileyle bekledigimizden cok fazla sayida, hepsi olgun yumurtamiz oldu (pko olmayan 35 yas ustu icin sayi onemli) rahim cok daha hizli kalinlasti. (Gecen pozitif denememde donduramamistik) Ohss riski almamak icin tedavim taze transfer yerine donuk transfere evrildi gibi gozukuyor embriyo kaybimiz fazla olmazsa.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Kac toplanıp kacındı dollendı canım kurun tarıfını verır mısın

Kızlarrr selam ben gittim doktora. Rahim kalınlığı 6.5 cm dedi 10.günüm bugün, gayet iyi dedi bu perşembe bir daha görcek haftaya salı diye planlıyor transferi bakalım hayırlısı ☺️ Estrofem i de sabah akşam 2 ye çıkardı ekstra bişi vermedi
Perşembe günü 8 den aşağı çıkarsa iyi değil benim transfer öncesi muayenede 8.5 du öyle kabul ettim tarnsferi aklında bulunsun 🍀

Kac toplanıp kacındı dollendı canım kurun tarıfını verır mısın
Ilk denememde 7 toplayip 2 tane kalinca 3.gun transfer olmustum.
Bu kez doktorun gozle sayabildigi 17mm ve ustu 20 civari var. Persembe toplayacagiz, tam sayiyi cuma soylerim insallah.
Kür bile diyemem cok basit, 3 kasik kaliteli sizma zeytinyagini bir kavanoza koy, her aksam 2 inciri ufak dograyip yaga at, kapagi kapat. Ertesi gun inciri ye, yagi dokmeden yerine yeniden 2 incir koy. Karanlikta saklamak disinda dikkat etmen gereken hicbirsey yok, tadi da lezzetli. Forumda Kimden okudum bilmiyorum ama Allah razi olsun ondan.

Ay gerçekten mi? Benim son adet tarihim baz alındığı için bir hafta küçük çıktı. Çok üzüldüm korktum bana Umut oldunuz. 💕
Yok canm hatta nette bi program var gebeliği hesapla diye Orda 5 günlük embriyoysa blostkist i seçiyorsun transfer tarihi seçiyorsun o sana doğru günü nu söylüyor adet baz almak yanlış kafana takma canm sen bana yaz hatta bilgilerini ben yapıp bakım sana ❤️🥰

Perşembe günü 8 den aşağı çıkarsa iyi değil benim transfer öncesi muayenede 8.5 du öyle kabul ettim tarnsferi aklında bulunsun 🍀
Doğrudur ama doktordan iyi bilceğimi düşünmüyorum sonuçta ona güvenip yola çıktım neden başarısız olmak istesin ki hayırlısıysa olur zaten ☺️ Haftaya salı ya kadar artar zaten

Back
X