- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.381
Maşallah donmuşlarınız olmuş sizinde15toplamdın10una ıslem yapıldı 8dollendı 4dondu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah donmuşlarınız olmuş sizinde15toplamdın10una ıslem yapıldı 8dollendı 4dondu
Tüb bebeğe başlamadan önce ramazan. Da folik asit kullandım ama tübbege başlamayınca bitti tekrar almadımAmın canım amın ıns vıtamın falan kullanmadınmı
Tüb bebeğe başlamadan önce ramazan. Da folik asit kullandım ama tübbege başlamayınca bitti tekrar almadım onun etkisi olabilir belki vitamin kullanmadım hiç birde yumurta toplamadan önce hergün yürüyüş yaptık eşimle
Malesef 4taneydı ıkısı cozulmedı bırı ılerlemedı tek kaldı oda kondu ama suan artısım yokMaşallah donmuşlarınız olmuş sizinde![]()
Folıc asıt al kullan canım bebekte anomalı olmaması ıcınTüb bebeğe başlamadan önce ramazan. Da folik asit kullandım ama tübbege başlamayınca bitti tekrar almadım
Ya çok üzüldümMalesef 4taneydı ıkısı cozulmedı bırı ılerlemedı tek kaldı oda kondu ama suan artısım yok
İnşallah pozitif sonucu alınca başlıcam şuan gevştal diye vitamin verildi onu kullanıyorumFolıc asıt al kullan canım bebekte anomalı olmaması ıcın
Ben cok ıstıyorum canım ama esım ara verıp kendımız deneyelım dyo ama bn hemen ar vermezse doktorum hemen ıstıyorumYa çok üzüldümnasip biraz canım, can verecek ömür biçecek olan rabbim biz herşeyi yapsakda yapmadakda, rabbim in takdiri bu şekildeymiş ama biz kadınlar çok güçlüyüz toparlanırız yeniden bismillah deyip başlayabiliriz.inşsllah en güzeli en güzel vakitde gelsin dua etmekten başka çaremiz yok
Onun ıcındede muhtemelen vardır folıc asıt canım ıns poztıf haberını beklıyorumİnşallah pozitif sonucu alınca başlıcam şuan gevştal diye vitamin verildi onu kullanıyorum
Ben tedaviye başladığımdan beri kullanmaya devam ediyorum.. Transfer sonrasi eğitim hemsireme sordum kullanmaya devam dedi.. Bence siz de sorup başlayınİnşallah pozitif sonucu alınca başlıcam şuan gevştal diye vitamin verildi onu kullanıyorum
Kac toplanıp kacındı dollendı canım kurun tarıfını verır mısınGecmisi okuyamadim, 1 haftadir yatili misafir vardi. Transferi olanlara hayirli olsun, gebeleri Allah tamamina erdirsin. Persembe sabah opu var, tedavinin 14.gunu oluyor. bu sefer gecen seferden farkli seyler yaptim cok etkili oldu paylasmak isterim. Buradan ogrenerek zeytinyagina kuru incir ekleyip her gun yedim, bir de endometrium icin her gun duzenli olarak nar suyu ictim, bu vesileyle bekledigimizden cok fazla sayida, hepsi olgun yumurtamiz oldu (pko olmayan 35 yas ustu icin sayi onemli) rahim cok daha hizli kalinlasti. (Gecen pozitif denememde donduramamistik) Ohss riski almamak icin tedavim taze transfer yerine donuk transfere evrildi gibi gozukuyor embriyo kaybimiz fazla olmazsa.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Vitaminlerin çogu var canım içinde esktra balık yağıda verildi onuda içiyorum, farklı tekrar folik asit almadım ahır olur diyeOnun ıcındede muhtemelen vardır folıc asıt canım ıns poztıf haberını beklıyorum
Perşembe günü 8 den aşağı çıkarsa iyi değil benim transfer öncesi muayenede 8.5 du öyle kabul ettim tarnsferi aklında bulunsunKızlarrr selam ben gittim doktora. Rahim kalınlığı 6.5 cm dedi 10.günüm bugün, gayet iyi dedi bu perşembe bir daha görcek haftaya salı diye planlıyor transferi bakalım hayırlısıEstrofem i de sabah akşam 2 ye çıkardı ekstra bişi vermedi
Size gevitamal diye vitamin verildi miBen tedaviye başladığımdan beri kullanmaya devam ediyorum.. Transfer sonrasi eğitim hemsireme sordum kullanmaya devam dedi.. Bence siz de sorup başlayın![]()
Balık yagı ne ıcın cnmVitaminlerin çogu var canım içinde esktra balık yağıda verildi onuda içiyorum, farklı tekrar folik asit almadım ahır olur diye
EvetSize gevitamal diye vitamin verildi mi
Ilk denememde 7 toplayip 2 tane kalinca 3.gun transfer olmustum.Kac toplanıp kacındı dollendı canım kurun tarıfını verır mısın
Yok canm hatta nette bi program var gebeliği hesapla diye Orda 5 günlük embriyoysa blostkist i seçiyorsun transfer tarihi seçiyorsun o sana doğru günü nu söylüyor adet baz almak yanlış kafana takma canm sen bana yaz hatta bilgilerini ben yapıp bakım sanaAy gerçekten mi? Benim son adet tarihim baz alındığı için bir hafta küçük çıktı. Çok üzüldüm korktum bana Umut oldunuz.![]()
Doğrudur ama doktordan iyi bilceğimi düşünmüyorum sonuçta ona güvenip yola çıktım neden başarısız olmak istesin ki hayırlısıysa olur zatenPerşembe günü 8 den aşağı çıkarsa iyi değil benim transfer öncesi muayenede 8.5 du öyle kabul ettim tarnsferi aklında bulunsun![]()