• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Doğrudur ama doktordan iyi bilceğimi düşünmüyorum sonuçta ona güvenip yola çıktım neden başarısız olmak istesin ki hayırlısıysa olur zaten ☺️ Haftaya salı ya kadar artar zaten
Ben sadece senin için yardım amaçlı dedim canm arkadaşıma 7 buçukta transfer yapıldı negatifle sonuçlandı daha sonrasında araştırdık başka doktorla görüştük 8 bucuklarda yaptı transferi pozitif oldu bende ondan bildiğimden öyle yaptım Rabbime şükür şimdilik benimkide pozitif🍀

Ilk denememde 7 toplayip 2 tane kalinca 3.gun transfer olmustum.
Bu kez doktorun gozle sayabildigi 17mm ve ustu 20 civari var. Persembe toplayacagiz, tam sayiyi cuma soylerim insallah.
Kür bile diyemem cok basit, 3 kasik kaliteli sizma zeytinyagini bir kavanoza koy, her aksam 2 inciri ufak dograyip yaga at, kapagi kapat. Ertesi gun inciri ye, yagi dokmeden yerine yeniden 2 incir koy. Karanlikta saklamak disinda dikkat etmen gereken hicbirsey yok, tadi da lezzetli. Forumda Kimden okudum bilmiyorum ama Allah razi olsun ondan.
Ay allah razı olsun. Bende yaparım ıns borde esıme hayıt tentürü demısler

Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorum 😊 gelin bu süreci birlikte paylaşalım 🌿

Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur 🤲🌸

Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.

👉 Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa periyodlu" olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun periyodlu" olduğu anlamına gelir.

👉 Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

⚠️ Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Anne Adayı AdıYaşProblemDeneme SayısıUzun - Kısa periyotTaze - Dondurulmuş TransferKaçıncı gün embriyosuTransfer TarihiBeta HCG Sonucu
@Esoca38 :anneadayı:24Çift taraflı varikoselİlkKısa periyotTaze3. Gün16 Nisanpozitif
👶👶👶 (üçüz)
@Asli47 :anneadayı:31Sebepsiz infertiliteİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün8 Mayıspozitif
👶
D dusunen kdn :anneadayı:30Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs 👶
@Nm88326 :anneadayı:35Tek tüp - Düşük amhİlkKısa periyotTaze3. Gün10 MayısPozitif 👶
@merakliblog :anneadayı:29Tüplerde şekil bozukluğuİlkKısa periyotTaze5. Gün4 MayısPozitif
👶👶 (ikiz)
@Zynp202035Haretli sperm azlığı2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün10 mayısNegatif
🌼
@candyyyy31Tüplerin alınması - Düşük amh3. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün20 Mayıs?
@FlyingHummingbird30Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklükİlkKısa periyotDondurulmuş5. GünHaziran ayı
coki coki :anneadayı:30Sebepsiz infertilite2. DenemeUzun periyotDondurulmuş5. Gün 2 adet transfee4 MayısPozitif
👶
@buradayimfiruze :anneadayı:30Sebepsiz infetilite3. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün6 MayısPozitif
👶
@Bulutumsu726Pcos - oligospermi - varikoselİlkKısa periyotDondurulmuş???
@gulcann1633Düşük Amh - sperm değerleri2. DenemeKısa periyotDondurulmuş5. Gün29 Mayıs?
@Ballibadem 🌼33Çikolata kistiİlkKısa periyotTaze3. Gün17 MayısNegatif
🌼
@certur36Sebepsiz infertilite2. DenemeKısa periyotTaze3. Gün??
@Lady Starlight :anneadayı:44Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek2. DenemeKısa periyotTaze4. Gün12 MayısPozitif
👶
@neberuse38Çikolata kisti + haşimato + insilün direnciİlkKısa periyotDondurulmuş3. GünHaziran?
@Dilarassd24AzospermİlkKısa periyotTaze5. Gün
(2 adet)
21 Mayıs?
@cikolatagofret27VarikoselİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün28 Mayıs?
msgl0 msgl0 22Erkek faktörüİlkKısa periyotDondurulmuş5. Gün29 Mayıs?
@Hediye_omer25Azosperm2. DenemeKısa periyotDondurulmuş3. Gün29 Mayıs?
@Evrendedust28Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatıİlkKısa periyotDondurulmuş4. Gün31 Mayıs?
:KK200:
bende trasfer ıcın beklıorum :)

Ben sadece senin için yardım amaçlı dedim canm arkadaşıma 7 buçukta transfer yapıldı negatifle sonuçlandı daha sonrasında araştırdık başka doktorla görüştük 8 bucuklarda yaptı transferi pozitif oldu bende ondan bildiğimden öyle yaptım Rabbime şükür şimdilik benimkide pozitif🍀
Biliyorum tabi ki yardım amaçlı şekercim sorun yok ama herkesin hikayesi durumu başka ☺️ Maşallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsin 💐🧿🤲

Protokol öyleymiş. Artık test hiç yapmamış gibi düşüneceğim valla pişman oldum erken yaptığıma
Değerin de iyi çıkmış. Baz almamaları İlginç olmuş biraz. Her merkez farklı protokol uyguluyor. Ama pozitif en azından onu biliyorsun. Sabredip test gününü beklemiyoruz testten sonra bir sürü başka durumla karşılaşıyoruz. Ben ilk kez kanda pozitifi gördüm hem erken test yaptım hem de başka bir hastanede test yaptım. Sağlıklı değerlendirme yapılmasına engel oldu bu durum. Çok pişman oldum öyle yaptığıma.

Değerin de iyi çıkmış. Baz almamaları İlginç olmuş biraz. Her merkez farklı protokol uyguluyor. Ama pozitif en azından onu biliyorsun. Sabredip test gününü beklemiyoruz testten sonra bir sürü başka durumla karşılaşıyoruz. Ben ilk kez kanda pozitifi gördüm hem erken test yaptım hem de başka bir hastanede test yaptım. Sağlıklı değerlendirme yapılmasına engel oldu bu durum. Çok pişman oldum öyle yaptığıma.
Nasıl olmuştu senin?ay niye sabredemiyoruz ya... her aşama tamam ama şu 12 gün beklemek hepsinden beter🙄

Nasıl olmuştu senin?ay niye sabredemiyoruz ya... her aşama tamam ama şu 12 gün beklemek hepsinden beter🙄
Ben 8. Gün test yaptım pozitif çıktı. Ama bu testi başka hastanede yaptırdım. 2 gün sonra tedavi gördüğüm hastanede test yaptım 11. Gün o testte değerim yalnızca %60 artmış görünüyor. Bu durum bizi endişelendirdi. Doktorum da kesin bişey söyleyemedi gebelik devam da edebilir düşük de olabilir çarşamba günü yani 13. Gün oluyor tekrardan kan vermemi istedi ayrıca o gün ultrasondan da bakacağını söyledi. Laboratuarlar arası fark olma ihtimali olduğu için ilk testimi farklı hastanede yaptığıma pişman oldum. Ayrıca erken test yaptığım için değer artışı hesabında doktor sağlıklı değerlendirme yapamadı. Bizim de bu sebeple endişelerimiz arttı vs. O yüzden hem tedavi görülen hastanede hem de doktorun belirlediği tarihte test yapmak çok önemliymiş. Daha önce tecrübem olmadığı için yaşadıklarımdan öğrenmiş oldum.

Yok canm hatta nette bi program var gebeliği hesapla diye Orda 5 günlük embriyoysa blostkist i seçiyorsun transfer tarihi seçiyorsun o sana doğru günü nu söylüyor adet baz almak yanlış kafana takma canm sen bana yaz hatta bilgilerini ben yapıp bakım sana ❤️🥰
Çok sağol canım benim. 4 Mayıs transfer 2 adet 5. Gün embriyosu. 🙌🏻

Ben 8. Gün test yaptım pozitif çıktı. Ama bu testi başka hastanede yaptırdım. 2 gün sonra tedavi gördüğüm hastanede test yaptım 11. Gün o testte değerim yalnızca %60 artmış görünüyor. Bu durum bizi endişelendirdi. Doktorum da kesin bişey söyleyemedi gebelik devam da edebilir düşük de olabilir çarşamba günü yani 13. Gün oluyor tekrardan kan vermemi istedi ayrıca o gün ultrasondan da bakacağını söyledi. Laboratuarlar arası fark olma ihtimali olduğu için ilk testimi farklı hastanede yaptığıma pişman oldum. Ayrıca erken test yaptığım için değer artışı hesabında doktor sağlıklı değerlendirme yapamadı. Bizim de bu sebeple endişelerimiz arttı vs. O yüzden hem tedavi görülen hastanede hem de doktorun belirlediği tarihte test yapmak çok önemliymiş. Daha önce tecrübem olmadığı için yaşadıklarımdan öğrenmiş oldum.
Peki şimdi ne durumdasın? Kaç çıkmıştı değerler? Kesinlikle önerilen tarihte test yapmak en doğrusu.

Back
X