- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.401
Doktor yazdı. Tam sebebiniBalık yagı ne ıcın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor yazdı. Tam sebebiniBalık yagı ne ıcın cnm
Bana da verildi onun içinde folik asit vardır diye tekrar vitamin almak istemedim
Ben sadece senin için yardım amaçlı dedim canm arkadaşıma 7 buçukta transfer yapıldı negatifle sonuçlandı daha sonrasında araştırdık başka doktorla görüştük 8 bucuklarda yaptı transferi pozitif oldu bende ondan bildiğimden öyle yaptım Rabbime şükür şimdilik benimkide pozitifDoğrudur ama doktordan iyi bilceğimi düşünmüyorum sonuçta ona güvenip yola çıktım neden başarısız olmak istesin ki hayırlısıysa olur zatenHaftaya salı ya kadar artar zaten
Ay allah razı olsun. Bende yaparım ıns borde esıme hayıt tentürü demıslerIlk denememde 7 toplayip 2 tane kalinca 3.gun transfer olmustum.
Bu kez doktorun gozle sayabildigi 17mm ve ustu 20 civari var. Persembe toplayacagiz, tam sayiyi cuma soylerim insallah.
Kür bile diyemem cok basit, 3 kasik kaliteli sizma zeytinyagini bir kavanoza koy, her aksam 2 inciri ufak dograyip yaga at, kapagi kapat. Ertesi gun inciri ye, yagi dokmeden yerine yeniden 2 incir koy. Karanlikta saklamak disinda dikkat etmen gereken hicbirsey yok, tadi da lezzetli. Forumda Kimden okudum bilmiyorum ama Allah razi olsun ondan.
bende trasfer ıcın beklıorum :)Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:
Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.
Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa periyodlu" olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun periyodlu" olduğu anlamına gelir.
Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.
Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz:
Sade frappe
Sade frappe ) dikkat edin lütfen.
Anne Adayı Adı Yaş Problem Deneme Sayısı Uzun - Kısa periyot Taze - Dondurulmuş Transfer Kaçıncı gün embriyosu Transfer Tarihi Beta HCG Sonucu @Esoca38 24 Çift taraflı varikosel İlk Kısa periyot Taze 3. Gün 16 Nisan pozitif
(üçüz)
@Asli47 31 Sebepsiz infertilite İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 8 Mayıs pozitif
D dusunen kdn 30 Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklük İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs @Nm88326 35 Tek tüp - Düşük amh İlk Kısa periyot Taze 3. Gün 10 Mayıs Pozitif @merakliblog 29 Tüplerde şekil bozukluğu İlk Kısa periyot Taze 5. Gün 4 Mayıs Pozitif
(ikiz)
@Zynp2020 35 Haretli sperm azlığı 2. Deneme Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 10 mayıs Negatif
@candyyyy 31 Tüplerin alınması - Düşük amh 3. Deneme Uzun periyot Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs ? @FlyingHummingbird 30 Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklük İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün Haziran ayı coki
30 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Uzun periyot Dondurulmuş 5. Gün 2 adet transfee 4 Mayıs Pozitif
@buradayimfiruze 30 Sebepsiz infetilite 3. Deneme Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 6 Mayıs Pozitif
@Bulutumsu7 26 Pcos - oligospermi - varikosel İlk Kısa periyot Dondurulmuş ? ? ? @gulcann16 33 Düşük Amh - sperm değerleri 2. Deneme Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs ? @Ballibadem 33 Çikolata kisti İlk Kısa periyot Taze 3. Gün 17 Mayıs Negatif
@certur 36 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa periyot Taze 3. Gün ? ? @Lady Starlight 44 Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek 2. Deneme Kısa periyot Taze 4. Gün 12 Mayıs Pozitif
@neberuse 38 Çikolata kisti + haşimato + insilün direnci İlk Kısa periyot Dondurulmuş 3. Gün Haziran ? @Dilarassd 24 Azosperm İlk Kısa periyot Taze 5. Gün
(2 adet)21 Mayıs ? @cikolatagofret 27 Varikosel İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 28 Mayıs ? msgl0
22 Erkek faktörü İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs ? @Hediye_omer 25 Azosperm 2. Deneme Kısa periyot Dondurulmuş 3. Gün 29 Mayıs ? @Evrendedust 28 Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatı İlk Kısa periyot Dondurulmuş 4. Gün 31 Mayıs ?
Gerek olsaydı söylerlerdi belki degerleriniz güzeldir gerek görmemişlerdirBana da verildi onun içinde folik asit vardır diye tekrar vitamin almak istemedim
Biliyorum tabi ki yardım amaçlı şekercim sorun yok ama herkesin hikayesi durumu başkaBen sadece senin için yardım amaçlı dedim canm arkadaşıma 7 buçukta transfer yapıldı negatifle sonuçlandı daha sonrasında araştırdık başka doktorla görüştük 8 bucuklarda yaptı transferi pozitif oldu bende ondan bildiğimden öyle yaptım Rabbime şükür şimdilik benimkide pozitif![]()
Evet ama hemşireme sorayım yinedeGerek olsaydı söylerlerdi belki degerleriniz güzeldir gerek görmemişlerdir
Değerin de iyi çıkmış. Baz almamaları İlginç olmuş biraz. Her merkez farklı protokol uyguluyor. Ama pozitif en azından onu biliyorsun. Sabredip test gününü beklemiyoruz testten sonra bir sürü başka durumla karşılaşıyoruz. Ben ilk kez kanda pozitifi gördüm hem erken test yaptım hem de başka bir hastanede test yaptım. Sağlıklı değerlendirme yapılmasına engel oldu bu durum. Çok pişman oldum öyle yaptığıma.Protokol öyleymiş. Artık test hiç yapmamış gibi düşüneceğim valla pişman oldum erken yaptığıma
Amin sağol canm Rabbim seninde pozitif versin kucağına almayı nasip etsinBiliyorum tabi ki yardım amaçlı şekercim sorun yok ama herkesin hikayesi durumu başkaMaşallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Biz de gördük ama dinletmedi. 4hafta sonra gel dedi. Merak etme her şey yolundadir canimKalp atışını gördüm canım ama duramadım haftaya duyarız geç tutunmuş olabilir dedi doktor
Nasıl olmuştu senin?ay niye sabredemiyoruz ya... her aşama tamam ama şu 12 gün beklemek hepsinden beterDeğerin de iyi çıkmış. Baz almamaları İlginç olmuş biraz. Her merkez farklı protokol uyguluyor. Ama pozitif en azından onu biliyorsun. Sabredip test gününü beklemiyoruz testten sonra bir sürü başka durumla karşılaşıyoruz. Ben ilk kez kanda pozitifi gördüm hem erken test yaptım hem de başka bir hastanede test yaptım. Sağlıklı değerlendirme yapılmasına engel oldu bu durum. Çok pişman oldum öyle yaptığıma.
Badem, fındık, fıstık, ceviz, avakado yiyorumSormak da fayda var![]()
Ben 8. Gün test yaptım pozitif çıktı. Ama bu testi başka hastanede yaptırdım. 2 gün sonra tedavi gördüğüm hastanede test yaptım 11. Gün o testte değerim yalnızca %60 artmış görünüyor. Bu durum bizi endişelendirdi. Doktorum da kesin bişey söyleyemedi gebelik devam da edebilir düşük de olabilir çarşamba günü yani 13. Gün oluyor tekrardan kan vermemi istedi ayrıca o gün ultrasondan da bakacağını söyledi. Laboratuarlar arası fark olma ihtimali olduğu için ilk testimi farklı hastanede yaptığıma pişman oldum. Ayrıca erken test yaptığım için değer artışı hesabında doktor sağlıklı değerlendirme yapamadı. Bizim de bu sebeple endişelerimiz arttı vs. O yüzden hem tedavi görülen hastanede hem de doktorun belirlediği tarihte test yapmak çok önemliymiş. Daha önce tecrübem olmadığı için yaşadıklarımdan öğrenmiş oldum.Nasıl olmuştu senin?ay niye sabredemiyoruz ya... her aşama tamam ama şu 12 gün beklemek hepsinden beter![]()
Çok sağol canım benim. 4 Mayıs transfer 2 adet 5. Gün embriyosu.Yok canm hatta nette bi program var gebeliği hesapla diye Orda 5 günlük embriyoysa blostkist i seçiyorsun transfer tarihi seçiyorsun o sana doğru günü nu söylüyor adet baz almak yanlış kafana takma canm sen bana yaz hatta bilgilerini ben yapıp bakım sana![]()
İnşallah canım sağolasın.Biz de gördük ama dinletmedi. 4hafta sonra gel dedi. Merak etme her şey yolundadir canim![]()
6 hafta 5 günlük bu gün canım doktor sana hangi gün ne kadarlık dediÇok sağol canım benim. 4 Mayıs transfer 2 adet 5. Gün embriyosu.![]()
Ben hep kuru ve taze meyveyle besleniyorum ek olarak yumurta tavuk sebze bu sekildeBadem, fındık, fıstık, ceviz, avakado yiyorum
Peki şimdi ne durumdasın? Kaç çıkmıştı değerler? Kesinlikle önerilen tarihte test yapmak en doğrusu.Ben 8. Gün test yaptım pozitif çıktı. Ama bu testi başka hastanede yaptırdım. 2 gün sonra tedavi gördüğüm hastanede test yaptım 11. Gün o testte değerim yalnızca %60 artmış görünüyor. Bu durum bizi endişelendirdi. Doktorum da kesin bişey söyleyemedi gebelik devam da edebilir düşük de olabilir çarşamba günü yani 13. Gün oluyor tekrardan kan vermemi istedi ayrıca o gün ultrasondan da bakacağını söyledi. Laboratuarlar arası fark olma ihtimali olduğu için ilk testimi farklı hastanede yaptığıma pişman oldum. Ayrıca erken test yaptığım için değer artışı hesabında doktor sağlıklı değerlendirme yapamadı. Bizim de bu sebeple endişelerimiz arttı vs. O yüzden hem tedavi görülen hastanede hem de doktorun belirlediği tarihte test yapmak çok önemliymiş. Daha önce tecrübem olmadığı için yaşadıklarımdan öğrenmiş oldum.