• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar yarın transfer işlemim var 😍 benle aynı günden kimse var mı? 😎
Bir de nar suyunu öneren arkadaşlarıma bir sorum olacak ☝️ şimdi ben 3 gündür nar suyu iciyorum, transferden sonra da devam etmem gerekiyor mu acaba? :KK6:
Canım ben doktoruma içtiğimi söyledim, yarım bardak iç, abartma dedi. Transferden sonra folik asit ve devit dışındaki bütün takviyeleri bıraktım ben ama burdan okuduğum kadarıyla transferden sonra da içenler olmuş.

Peki şimdi ne durumdasın? Kaç çıkmıştı değerler? Kesinlikle önerilen tarihte test yapmak en doğrusu.
23.9 çıktı ilk değer ikinci değer 37.5 çıktı. İki değer de 12. Günden önce ve farklı hastanelerde verildiği için doktor kesin bir tahmin yürütemedi. Aynı laboratuardan testi tekrarlamak önemliymiş. Yarın tekrar kan vermemi ve ultrasondan bakacağını söyledi. Gerçekten çok pişman oldum hem erken hem başka hastanede test yaptığıma. Yarın 13. Gün olacak şimdilik yarın yaptıracağım kan testi ve ultrason muayenesini bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım🙏🏻🙏🏻

23.9 çıktı ilk değer ikinci değer 37.5 çıktı. İki değer de 12. Günden önce ve farklı hastanelerde verildiği için doktor kesin bir tahmin yürütemedi. Aynı laboratuardan testi tekrarlamak önemliymiş. Yarın tekrar kan vermemi ve ultrasondan bakacağını söyledi. Gerçekten çok pişman oldum hem erken hem başka hastanede test yaptığıma. Yarın 13. Gün olacak şimdilik yarın yaptıracağım kan testi ve ultrason muayenesini bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım🙏🏻🙏🏻
Hadi inşallah katlamistir. Yarın güzel haberini bekliyorum ❤

Darısı başına babyy inşallah hayırlısıylaa sağlıkla ne zaman olcaksa o zaman olsun hepimizin ki ❤️💐
Ayy amin tatlım yaa cuma gününü bekliyorum ben de sabırsızlıkla hani ne olacak ne bitecek o gün öğrenicem soru işaretleri ve belirsizlik olunca insan bi rahat olamıyor

Ayy amin tatlım yaa cuma gününü bekliyorum ben de sabırsızlıkla hani ne olacak ne bitecek o gün öğrenicem soru işaretleri ve belirsizlik olunca insan bi rahat olamıyor
Ben de şimdi kalınlaşcak mı nolcak az mı yoksa iptal olur mu diye kafaya takcam buluyoruz illa ki bişiler 😂🤷🏻‍♀️ O yüzden burası var işte birbirimizi rahatlatalım diye kimse anlamıyo çünkü halimizi. Ama oluruna bırakmamız lazım sanırım bizim için doğru olan bu kuzum 🥰

Ben de şimdi kalınlaşcak mı nolcak az mı yoksa iptal olur mu diye kafaya takcam buluyoruz illa ki bişiler 😂🤷🏻‍♀️ O yüzden burası var işte birbirimizi rahatlatalım diye kimse anlamıyo çünkü halimizi. Ama oluruna bırakmamız lazım sanırım bizim için doğru olan bu kuzum 🥰
Kesinlikle çok haklısınn

Gecmisi okuyamadim, 1 haftadir yatili misafir vardi. Transferi olanlara hayirli olsun, gebeleri Allah tamamina erdirsin. Persembe sabah opu var, tedavinin 14.gunu oluyor. bu sefer gecen seferden farkli seyler yaptim cok etkili oldu paylasmak isterim. Buradan ogrenerek zeytinyagina kuru incir ekleyip her gun yedim, bir de endometrium icin her gun duzenli olarak nar suyu ictim, bu vesileyle bekledigimizden cok fazla sayida, hepsi olgun yumurtamiz oldu (pko olmayan 35 yas ustu icin sayi onemli) rahim cok daha hizli kalinlasti. (Gecen pozitif denememde donduramamistik) Ohss riski almamak icin tedavim taze transfer yerine donuk transfere evrildi gibi gozukuyor embriyo kaybimiz fazla olmazsa.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Merhaba canım hayırlı olsun simdiden. Kaç yumurta toplanmıştı sizden?

Kızlar yarın transfer işlemim var 😍 benle aynı günden kimse var mı? 😎
Bir de nar suyunu öneren arkadaşlarıma bir sorum olacak ☝️ şimdi ben 3 gündür nar suyu iciyorum, transferden sonra da devam etmem gerekiyor mu acaba? :KK6:
Canımcım hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim senin adına 🤲💐

Eklentiler

• 468F83D0-569C-4585-AAB0-0452EFCC45EA.webp
    468F83D0-569C-4585-AAB0-0452EFCC45EA.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 68
Back
X