- Konu Sahibi Sade frappe
- #8.161
Sağol İnşallah canmOy cok şükür. ❤gayet rahat görürsün keseyi cnm çok sevindim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol İnşallah canmOy cok şükür. ❤gayet rahat görürsün keseyi cnm çok sevindim.
Gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallahMerhaba. Keseyi karından gördük gayet düzenli oluşmuş dedi doktor ,haftaya cuma günü kalp atışı icin çağırdı. İlaçlarımi da düzenledi. Prolutex çok pahalı ona gerek yok dedi ve onun yerine progestan ampul verdi. 3 günde bir kez progestan kalçadan 4 günde bir kez de Puruloton depot kalçadan. Estrofem günde 8 di 4 e düşürdü. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin doğuma kadar dediufak bi kanama alanı var ama önemli değil bebek yerlesirken genelde olur dedi. Progestan fitile de günde 3 kez devam 12 haftaya kadar. Benden bu kadar
![]()
pruluton bana hiç birşey yapmıyo bende mi anormallikGözün aydın canım darısı kalp atışına inşallahDaha önce proluton kullanmadıysan geçmiş olsun canım hepimiz Ali rıza bey gibi geziyoruz
![]()
Harikasınız, tebriklerMerhaba. Keseyi karından gördük gayet düzenli oluşmuş dedi doktor ,haftaya cuma günü kalp atışı icin çağırdı. İlaçlarımi da düzenledi. Prolutex çok pahalı ona gerek yok dedi ve onun yerine progestan ampul verdi. 3 günde bir kez progestan kalçadan 4 günde bir kez de Puruloton depot kalçadan. Estrofem günde 8 di 4 e düşürdü. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin doğuma kadar dediufak bi kanama alanı var ama önemli değil bebek yerlesirken genelde olur dedi. Progestan fitile de günde 3 kez devam 12 haftaya kadar. Benden bu kadar
![]()
Sagol cnmGözün aydın canım darısı kalp atışına inşallahDaha önce proluton kullanmadıysan geçmiş olsun canım hepimiz Ali rıza bey gibi geziyoruz
![]()
Teşekkür ederim ❤siz bugün daha iyisiniz sanırım, kanama lekeyi çevirdi demiştiniz. .Harikasınız, tebrikler![]()
Evet, çoğunlukla akıntı şeklinde devam ediyor. Sanırım birkaç güne kesilecek gibiTeşekkür ederim ❤siz bugün daha iyisiniz sanırım, kanama lekeyi çevirdi demiştiniz. .
Süper çok sevindimEvet, çoğunlukla akıntı şeklinde devam ediyor. Sanırım birkaç güne kesilecek gibi![]()
Amin, progestan iğneyi yaptırdıktan sonra mutlaka masaj yapsın eşiniz. Kim kardashian poposu gibi oldu popom bezeden. Alkollü pamukla yavaşça ovunSagol cnmPuruloton 5 günde bir kullanıyorum ama progestan yoktu o eklendi. Ayy biliyorum çok acıtıyor onlar ne yapıcaz bilmiyorum Allah kolaylık versin bize
![]()
daha vajinal kullanmam ben onu lanet olsun mahvetti beni agızdan içiyorum doktorum aynı etkiyi verir dedi iğnede var zaten bugün baska bir krem aldımda allaha şükür biraz düzeldimCanım kullanmadan önce fitili ıslatacaksın 3-5 sn suyla, sonra sokacaksın.. bende yanma vs olmuyor. sadec birkaç saat başım ağrıyor, ruh gibi oluyorum...
Maşallah diyelim sende var bişeylerpruluton bana hiç birşey yapmıyo bende mi anormallik![]()
Amin canım aminnSagol cnmPuruloton 5 günde bir kullanıyorum ama progestan yoktu o eklendi. Ayy biliyorum çok acıtıyor onlar ne yapıcaz bilmiyorum Allah kolaylık versin bize
![]()
Bence gerek yok ama bunun kararını doktoruna bırak canımKızlar acil soru : cumartesi :25 salı:169 değerim. Bugün tekrar yaptırmama gerek var mı?![]()
O istemedi, herkes hep iki günde bir yaptırdı ya ondan acaba yaptırmam gerekir mi diye şey ettimBence gerek yok ama bunun kararını doktoruna bırak canım
Kaçıncı günlerde yaptırdın canım ben 8. Gün yaptırmıştım doktor onu saymamıştıO istemedi, herkes hep iki günde bir yaptırdı ya ondan acaba yaptırmam gerekir mi diye şey ettim![]()
Ben iki kez yaptırdım kese görmeye gittiğimiz gün genel tahlil yapılırken 3. Kez bakılmış oldu. Haftaya cuma keseyi görebilirsin hesapladımO istemedi, herkes hep iki günde bir yaptırdı ya ondan acaba yaptırmam gerekir mi diye şey ettim![]()