• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar sanki rahmim yerinden şişmişte çıkacak gibi baskı hissediyorum sizlerde de var mı acaba normal mi ki 😏 herşeyi kafaya takan bi paranoyak oldum hiç birşeyi takmayan ben 🙈

Ayy daha cok yeni minnos saglicakla büyüsün ... sizdeki skinti neydi bi sorun olmayacaksa ögrenebilirmiyim ...

Hayirli ugurlu olsun en guzel anlarini yasarsiniz insallah
Evet transfer sonrası 17. günüm 😊çikolata kisti vardı bende ,senelerce bekledim olmadı. oğlumda tüp bebeşi ,şimdi 6 yaşında. O zamandan kalma 4 tane dondurulmuş embriyo vardı. Teki transfer edildi oda tuttu çok şükür. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤
Yaaa sonucunuz pozitif dimii
Evet bugün keseyi gördük çok şükür 5+1 iz 😊

Kızlar sanki rahmim yerinden şişmişte çıkacak gibi baskı hissediyorum sizlerde de var mı acaba normal mi ki 😏 herşeyi kafaya takan bi paranoyak oldum hiç birşeyi takmayan ben 🙈
Rahim genişliyor olabilir, endişelenmeyin diyeceğim ama ben de öyleyim maalesef. Hızlı nefes alıyorum bir şey mi oldu 🥺= ben. İnşallah doğunca geçecek bunlar 😄

Evet transfer sonrası 17. günüm 😊çikolata kisti vardı bende ,senelerce bekledim olmadı. oğlumda tüp bebeşi ,şimdi 6 yaşında. O zamandan kalma 4 tane dondurulmuş embriyo vardı. Teki transfer edildi oda tuttu çok şükür. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤

Evet bugün keseyi gördük çok şükür 5+1 iz 😊
Sata göre 5+1 mi blasta göre 5+1 mi ☺️

D Dream_91 canım test verecektin bugün nasıl çıktı merak ettim, inşallah sıkıntı yoktur güzel ilerlemiş tir
507 çıktı canım çok şükür önceki 280 di tam iki kat değil ama labaratuar farklıydı hemşiremiz gayret güzel dedi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

Bugün bende öyleyim karnım acayip şiş 3-4 haftalık hamile gibi duruyorum pantolonum bile sıkıyor 🙈 ya bide bu gebelik hesaplamayı çözemedim bi türlü 5 Mayıs adetin ilk günü 29 Mayıs blast transferim oldu. Hemşiremize sordum transfer tarihinden 15 gün geriye gidip o günü adetin ilk günü gibi sayıp o tarihten hesaplayın dedi 🤔🙄

Bugün bende öyleyim karnım acayip şiş 3-4 haftalık hamile gibi duruyorum pantolonum bile sıkıyor 🙈 ya bide bu gebelik hesaplamayı çözemedim bi türlü 5 Mayıs adetin ilk günü 29 Mayıs blast transferim oldu. Hemşiremize sordum transfer tarihinden 15 gün geriye gidip o günü adetin ilk günü gibi sayıp o tarihten hesaplayın dedi 🤔🙄
Evet bende öyle hesapladım . İnternette tüp bebek gebelik hesaplama programları var oradaki hesaplama doğru çıkıyor.

4 hafta 3 günlük hamilesin canım 🤗

Tup bebek merkezi ile gittigim doktorda crl farkli çıkıyor. Sizlerde de boyle oldu mu? Merkezde gun ile uyumlu ama 3tür gittigim doktorda olcemiyorlar goremiyorlar tam sanirim anlamadim cok stres oldum ya... 1 hafta geciyor 2 gun büyümüş oluyor ancak.

Gecen hafta merkezdeki doktorum olctü 1.56 cm. 8 hafta. Bugün aksam dr a gittim. 7 hfta 10 mm dedi. Nasil oluyo bu 🤕

4 haftalik hamilesin de ondan oyle hissediyosundur 😁 transfer tarihimiz ayni, 4+3’uz 🙋🏻‍♀️

507 çıktı canım çok şükür önceki 280 di tam iki kat değil ama labaratuar farklıydı hemşiremiz gayret güzel dedi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
Çok sevindim canım değerin çok güzel ilerliyor, degerlerimiz çok yakın benim 13. Gün 439 çıkmıştı yarın tekrar test vericem

Evet bende öyle hesapladım . İnternette tüp bebek gebelik hesaplama programları var oradaki hesaplama doğru çıkıyor.
Hemşirenin dediğine göre 3 hafta 6 günlük çıkıyo, dediğini gibi netten baktım orda da 4 hafta 3 gün yazıyo bilemedim 😀 keseyi görmeye gidince belli olur değil mi 😁

Back
X