• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim daha erken ama benim doktorum da ilaclari sakin aksatma dedi.. 12. Hafta civari progestan uretilmeye basliyormus vucutta, o zaman iste yavas yavas biraktiriyorlarmis ilaci.. kanama olacak diye ben de tedirginim, herkesin oldu neredeyse burda takip ettigim.. saglikla sonunu goruruz insallah
Ah ah inşallah o haftalar hemen gelir, baş ağrısından duramıyorum.. ruh gibiyim...

Detoks sularına çok güvenmeyin. Günde en az 1 saat yürüyüş ve 15 bardak su ile hepsi düzelir. Akşam 7den sonra bişey yeme ve akşamları çorba salata tüket. Hamurişi kızartma tatlılar yasak ödem yapıyor. Ve az tuzlu yenecek tabiki💐
Ayy ne güzel topiğimizin bir diyetisyeni var, çok şanslıyız :KK36: :KK49:

Mide kazınması bende de oluyor öyle hissettiğimde su içiyorum veya meyve yiyorum kilo almamak için. Kontrolüm cuma günü canım. Senin ne zaman.
Benimde cuma günü 😊 güzel haberlerle gelelim insallah❤
Ben progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum canım, Sabah akşam 2x200 mg olarak...
Yalnız çok baş ağrısı yapıyor bende.. Diğer arkadaşlar sizde baş ağrısı yapıyor mu?
Ben 3 kere kullanıyorum günde herhangi bi yan etki yapmadı akıntım çok oluyo sadece.

Ameliyat olduğum doktora gittim canm kesinlikle parça bırakmadim tüp bebek yerinin hatası diyor oda orayı suçluyor sabahtan belli hastahane hastahane geziyorum acil yatmam gerekiyormuş skar gebelik mi ne varmış dış gebelik gibi bu o diyor tam teşekküllü bi hastahaneye gidiyorum şimdi onlar ne yapacak bakalım dua edin rahmimi kaybetme riskim bile varmis 😔
Canım benim dualarımız seninle, inşallah bu süreç senin için çok kolay geçer. Umarım rahmin alıması gibi bir durum ortaya çıkmaz kuzum :dua::dua::dua:

Kızlar bende dün (9.günüm) ve bugün açık kahverengi lekelenme oldu. Iki gündür kırmızıya dönecek diye diken üstündeyim. Kanaması bu şekilde başlayıp sonlanan veya hala bu şekilde devam eden var mı acaba? Ya da diğer bir değişle lekelenmeden ne zaman süre sonra kırmızı şekilde kanamanız arttı?
Bat gelmiş miydi canım... BAt dan önceyse yerleşme kanaması büyük ihtimalle. bende de olmuştu, 2 gün az az sürdü sonra geçti.

Ben progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum canım, Sabah akşam 2x200 mg olarak...
Yalnız çok baş ağrısı yapıyor bende.. Diğer arkadaşlar sizde baş ağrısı yapıyor mu?
Ben de sizin gibi progestan fitil kullanıyorum günde 2 kere ama bende baş ağrısı yapmadı daha çok erkenden uyku basıyor

kizlar bu mide bulantim hic gecmiyor sabah basliyor uyuyana kadar. Mahvoldum tiksinti bulanti mide yanmasi vs hepsi var. Doktora mi gitsem acile acaba? Bulantisi olanlarda nasil bu durumlar acaba?
Resmen baş belası bir durum, yiyeceğim yemekleri acaba yemesem mi diye 40 defa düşünüyorum... Aç karna limon sıkılmış su deneyin.. üstüne çubuk, kraker galeta vs yiyin, bende işe yarıyor.. Yine bulantı gelince limonlu suyu dayıyorum... İçimde yakında limon ağacı çıkacak valla :KK53:

kizlar bu mide bulantim hic gecmiyor sabah basliyor uyuyana kadar. Mahvoldum tiksinti bulanti mide yanmasi vs hepsi var. Doktora mi gitsem acile acaba? Bulantisi olanlarda nasil bu durumlar acaba?
Prilam kullanıyorum öneririm baya etkisi oldu bana. Doktor akşam yatmadan 2 tane al demişti ben 1 ile başladım dünden itibaren baktım olmuyor 2ye çıktım. Çok şükür diyeyim yine var ama daha hafif

Resmen baş belası bir durum, yiyeceğim yemekleri acaba yemesem mi diye 40 defa düşünüyorum... Aç karna limon sıkılmış su deneyin.. üstüne çubuk, kraker galeta vs yiyin, bende işe yarıyor.. Yine bulantı gelince limonlu suyu dayıyorum... İçimde yakında limon ağacı çıkacak valla :KK53:
Limonlu şeyler yemek zarar vermez di mi gebeliğe? Bin tane hurafe var insan korkuyor bana nane maydanoz ve limon konusunda düşük yapabilir falan dediler de tabi bilimsel kaynağı yok da insan korkuyor

Maşallah diyeyim bende öyle bi etkisi olmadı sadece halsizlik uyku hali ve üşüme var ama kesin bundan mıdır bilmiyorum.

Back
X