• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar bugün opudan sonraki 5. Günümdü 15 yumurta toplanmıştı 8 i olgun 5 i döllendi emriyolog 3. Günde arayıp 5 döllenenden hepsi canlı 1 tanesi çok iyi demişti diğerleri geriden geliyor falan dedi ama bugün sadece o çok iyi dedikleri 5. Güne ulaşabilmiş tek ve 3 bc kalite transfer düşünmüyorum formdaki bütün 3 bc transfer edilenler baktım yazdım ama hiçbiri sağlıklı bi gebelik oluşmamış hayırlısı böyleymiş yumurta kalitesi konusunda sıkıntı var galiba bi 3-5 ay takviye kullanıp kışa tekrar düşünebilirim rabbim tamamına erdirsin sizin sonuçlarınızı

Kızlar bugün opudan sonraki 5. Günümdü 15 yumurta toplanmıştı 8 i olgun 5 i döllendi emriyolog 3. Günde arayıp 5 döllenenden hepsi canlı 1 tanesi çok iyi demişti diğerleri geriden geliyor falan dedi ama bugün sadece o çok iyi dedikleri 5. Güne ulaşabilmiş tek ve 3 bc kalite transfer düşünmüyorum formdaki bütün 3 bc transfer edilenler baktım yazdım ama hiçbiri sağlıklı bi gebelik oluşmamış hayırlısı böyleymiş yumurta kalitesi konusunda sıkıntı var galiba bi 3-5 ay takviye kullanıp kışa tekrar düşünebilirim rabbim tamamına erdirsin sizin sonuçlarınızı
Doktorunuz ne diyor? En zor aşmayı gecmissiniz zaten ,nasibiniz belki de odur.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 ama başkalarının tutmadı diye sizinde tutmayacağı anlamına gelmiyor veya herkesin tuttu diye sizde de tutacak diye kaide yok Allah tan ümit kesilmezmiş benimde 1 taneydi 3bb diye çağırdılar tam transfer edilirken 4bb olmuş dediler gelişimi iyiyse hatta çok iyiyse niye yapmaktan vazgeçiyosunuz ki? Denemekten ne zarar görürsünüz ki?

Bana havuz sistemi dediler ama ben şansımı denemek istedim oldu ne zaman olacağını bilemeyiz yer gök dua ile sonuçta yicek ekmeği varsa nasibimizde varsa olur ama olmayacaksa da olmuyo bunu en iyi bizler biliriz yani sonuç olarak iyi düşünün iyi karar verin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻

Benim lekelenmeden hemen sonra pembe ve kırmızıya döndü bir iki saat içinde. Zaten apar topar hastaneye gittik, vajinal muayene olunca hepsi birden çıktı. Bu olay bu salı oldu. Son 3 gündür kahverengiydi, bugün tamamen kesildi.wc hariç neredeyse hiç kalkmadım, ve doktor bu kanama için de bir şey yaptığımı söyledi. Yani ağır kaldırmak, zorlamak gibi.
Kendini zorlamış mıydın peki?

Ben progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum canım, Sabah akşam 2x200 mg olarak...
Yalnız çok baş ağrısı yapıyor bende.. Diğer arkadaşlar sizde baş ağrısı yapıyor mu?
cnm ben hem ağız hem vajianadan alıyorum toplamda günde 5 tane.ağzıdan aldığım brni mahvediyor 1-2 saat sonra sarhoş oluyorum,gözlerimi açamıyorum,başımı taşıyamıyorum.bir saat uyudum mu ancak düzeliyorum.hemşire de söylemişti zaten yan etkleri böyledir diye..

Canım benım 5aaydı ama kımyasal oldu bence doktorun ve embrıyoloğun ıyı dıyorsa dene ıncır kurlerı yapmıstın sdn değimiydin o

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 ama başkalarının tutmadı diye sizinde tutmayacağı anlamına gelmiyor veya herkesin tuttu diye sizde de tutacak diye kaide yok Allah tan ümit kesilmezmiş benimde 1 taneydi 3bb diye çağırdılar tam transfer edilirken 4bb olmuş dediler gelişimi iyiyse hatta çok iyiyse niye yapmaktan vazgeçiyosunuz ki? Denemekten ne zarar görürsünüz ki?

Bana havuz sistemi dediler ama ben şansımı denemek istedim oldu ne zaman olacağını bilemeyiz yer gök dua ile sonuçta yicek ekmeği varsa nasibimizde varsa olur ama olmayacaksa da olmuyo bunu en iyi bizler biliriz yani sonuç olarak iyi düşünün iyi karar verin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Gelişim gösterir mi tekrar hiç bilmiyorum kalite hakkında hiç bileğim yoktu ama bu formda öğrendim doktorla ve embriyologla tekrar görüşürüm ama bu 5 gün o kadar stresliydi ki rabbim tamamına erdirsin sizi inşaallah teşekkür ederim

Üşüme bende de var asla ısınamıyorum hemde 10 gündür filan. Battaniye altında oturuyorum.
Benim de öyle. zaten kapı pencere kapalı battaniye uzun pijama ve çorapla yatıyorum. Çorabı çıkaramıyorum. İlaçlardan da olabilirmiş gebelikten de. Kimi insanlar gebelikte ilk 3-4 ay çok üşürmüş

Doktorla görüşmedim kendi düşüncem bu 5 gün o kadar stresliydi ki bu embriyo İçin de bilemiyorum hayırlısı
Tabi karar sizin ama 5Aa olup tutmayan bi dünya insan var. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sonuçta blast 5. Gün embriyosu. ..
Benim de öyle. zaten kapı pencere kapalı battaniye uzun pijama ve çorapla yatıyorum. Çorabı çıkaramıyorum. İlaçlardan da olabilirmiş gebelikten de. Kimi insanlar gebelikte ilk 3-4 ay çok üşürmüş
Vücut denge sağlamaya çalışıyor diye duymuştum bende. Eskişehirdeyim burada havalar tam anlamıyla ısınmadı soğuk havamiz meşhurdur zaten.

Gelişim gösterir mi tekrar hiç bilmiyorum kalite hakkında hiç bileğim yoktu ama bu formda öğrendim doktorla ve embriyologla tekrar görüşürüm ama bu 5 gün o kadar stresliydi ki rabbim tamamına erdirsin sizi inşaallah teşekkür ederim
Evet benim içinde en streslisi o 5 gündü ama bizim elimizden bişey gelmiyor eğer umut vaad etmiyorsa zaten yapmıyolarmış

Bizim grupta öyle biri vardı ya ilk çocuğu tutan. Yine de içine nasıl sinerse öyle yap. Eğer ikizden korkmuyorsan doktorunla sonraki süreçte olursa ikiz koyma ihtimalini de konuş. Gonomax kullanmıştım ben tüp bebek dr önermişti eşim de andromax doktoruna danışarak kullanabilirsin. Kilon ideal olsun her gün bi saat yürü bol su iç sağlıklı şeyler tüket. Allah gönlüne göre versin

Tabi karar sizin ama 5Aa olup tutmayan bi dünya insan var. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sonuçta blast 5. Gün embriyosu. ..

Vücut denge sağlamaya çalışıyor diye duymuştum bende. Eskişehirdeyim burada havalar tam anlamıyla ısınmadı soğuk havamiz meşhurdur zaten.
Olabilir canım. Sağlıkla doğsunlar da herşeye razıyım 🤲🏼

Back
X