- Konu Sahibi Sade frappe
- #8.681
Sağol canm Allah razı olsun bastan belli hiç desteğini esirgemedinKesınlıkle gııdıp konus canım hakkını ara cok üzgünüm cooook o kadar emek dualarım senınle kuzumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canm Allah razı olsun bastan belli hiç desteğini esirgemedinKesınlıkle gııdıp konus canım hakkını ara cok üzgünüm cooook o kadar emek dualarım senınle kuzumm
Sağol canm inşallahGeçmiş olsun canım. Tez zamanda kolaylıkla atlatırsın inşallah. Allah yardımcın olsun![]()
5+ 4 üm henüz yok,midem kaziniyor sadece bulanmiyor.Kızlar mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı.
Ne demek kuzum senı cok ıyı anlıyorum her zaman yanında olamasamda duamdasın bunu bıl ıkı kayıp yasadım evladımı kaybettım hastanelerde yattım cok seyler yasadım nasıl zor cok ıyı bilirim Rabbım kokaylıkla atlatmayı nasıp etsın en en guzel sekılde saglıgına bısey olmadan ınsSağol canm Allah razı olsun bastan belli hiç desteğini esirgemedin
Cok gecmis olsun, umarim biran once sagliginiza kavusursunuzHastahanede yatıyorum canm eşim hastahaneye getirirken yolda fenalastim trafikte çok fazlaydı ambulans a verdi arayıp Allah razı olsun onlardan Hızır gibi yolu açtılar bı an doktorun dedikleri geldi aklıma ölüyorum herhalde dedim dua edin![]()
Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:
Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.
Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa protokol"lu olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun protokol"lu olduğu anlamına gelir.
Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.
Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz:
Sade frappe
Sade frappe ) dikkat edin lütfen.
Anne Adayı Adı Yaş Problem Deneme Sayısı Uzun - Kısa protokol Taze - Dondurulmuş Transfer Kaçıncı gün embriyosu Transfer Tarihi Beta HCG Sonucu @Esoca38 24 Çift taraflı varikosel İlk Kısa Taze 3. Gün 16 Nisan pozitif
(üçüz)
@Asli47 31 Sebepsiz infertilite İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 8 Mayıs pozitif
D dusunen kdn 30 Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklük İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs şuan için dış gebelik ihtimali var. @Nm88326 35 Tek tüp - Düşük amh İlk Kısa Taze 3. Gün 10 Mayıs Pozitif @merakliblog 29 Tüplerde şekil bozukluğu İlk Kısa Taze 5. Gün 4 Mayıs Pozitif
(ikiz)
@Zynp2020 35 Haretli sperm azlığı 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 10 mayıs Kimyasal
@candyyyy 31 Tüplerin alınması - Düşük amh 3. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs Kimyasal
@FlyingHummingbird 30 Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklük İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün Haziran ayı @coki 30 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 2 adet transfee 4 Mayıs Pozitif
@buradayimfiruze 30 Sebepsiz infetilite 3. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 6 Mayıs Pozitif
@Bulutumsu7 26 Pcos - oligospermi - varikosel İlk Kısa Dondurulmuş ? ? ? @gulcann16 33 Düşük Amh - sperm değerleri 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Pozitif
@Ballibadem 33 Çikolata kisti İlk Kısa Taze 3. Gün 17 Mayıs Negatif
@certur 36 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Taze 3. Gün ? ? @Lady Starlight 44 Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek 2. Deneme Kısa Taze 4. Gün 12 Mayıs Pozitif
@neberuse 38 Çikolata kisti + haşimato + insilün direnci İlk Kısa Dondurulmuş 3. Gün 11 Haziran ? @Dilarassd 24 Azosperm İlk Kısa Taze 5. Gün
(2 adet)21 Mayıs Negatif
@cikolatagofret 27 Varikosel İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 28 Mayıs Pozitif
@msgl0 22 Erkek faktörü İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Negatif
@Hediye_omer 25 Azosperm 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 3. Gün 29 Mayıs Kimyasal
@Evrendedust 28 Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatı İlk Kısa Dondurulmuş 4. Gün 31 Mayıs Pozitif
@Haneisaadet 31 Erkek faktörü İlk Kısa Taze 5. Gün 2 adet 27 Mayıs Pozitif Melindanaz
31 Çikolata kisti 3. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 1 Mayıs Pozitif
ikiz
adzeynep
30 Çikolata kisti 2. Deneme
(İlk denemeden bir evladı var :))Kısa Dondurulmuş 5. Gün 24 Mayıs Pozitif
@sadefrappe 31 Çikolata kisti İlk Uzun Taze 5. Gün 2 Haziran Pozitif
@Mirketcik 32 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Taze 5. Gün
(2 adet)5 Haziran ? @Beyazkup 34 Sebepsiz infertilite İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 2 Haziran Pozitif
@Beklededi 27 Amh düşüklüğü İlk Kısa Taze 5. Gün 2 Haziran Pozitif @g090 39 Amh düşüklüğü ve sperm hareketsizliği 3. Deneme
(2. Denemeden bir kızı var)Kısa Dondurulmuş 3. Gün 4 Mayıs Pozitif E EbruEge10 37 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 4 Haziran ?negatif
geçmiş olsun inşallah bir an önce sağsalim atalatırsınızHastahanede yatıyorum canm eşim hastahaneye getirirken yolda fenalastim trafikte çok fazlaydı ambulans a verdi arayıp Allah razı olsun onlardan Hızır gibi yolu açtılar bı an doktorun dedikleri geldi aklıma ölüyorum herhalde dedim dua edin![]()
Ben 5+4’üm. Dün biraz ağzım sulanıyordu. Midem kötüydü biraz. İlaçlardan mı gebelikten mi tam bilemedim o yüzden sizlere sormak istedim.Benim 5. Haftadan sonra başladı bugün 7+5 iz ama 2 gündür kusmamda var çok kötü çarşamba kontrolüm var sabredicrm artık prilam bende kullanıyorum ama 2 gündür fayda etmiyor artıkbunlantısı erken başlayan erken biter diyorlar ama inşallah tez vakitte atlatırız
Ben de 5+4’üm canım. Dün biraz ağzım sulandı midem kötüydü biraz sulu yemek düşününce midem kötü oluyordu. İlaçlardan mı acaba diye düşündüm internetten baktım biraz 6. Haftada bulantılar yavaş yavaş başlıyormuş.5+ 4 üm henüz yok,midem kaziniyor sadece bulanmiyor.
agzımda benimde tükrük birikiyo gibi oldu bir kaç gündür ilaçlardan da olabilir neden oldugunu anlamadımBen 5+4’üm. Dün biraz ağzım sulanıyordu. Midem kötüydü biraz. İlaçlardan mı gebelikten mi tam bilemedim o yüzden sizlere sormak istedim.
6. Haftada hafif hafif ağız sulanmasıyla başlıyormuş bulantılar. Ben sıvı tükettiğimde hafif bulantı hissediyorum 2 gündür. Psikolojik de olabilir. Artarsa gebeliktediragzımda benimde tükrük birikiyo gibi oldu bir kaç gündür ilaçlardan da olabilir neden oldugunu anlamadım![]()
Gönül ister ki böyle belirtisiz olsun ama belirtiler onun orada olduğunu gösterecek bize.Ben de 5+4’üm canım. Dün biraz ağzım sulandı midem kötüydü biraz sulu yemek düşününce midem kötü oluyordu. İlaçlardan mı acaba diye düşündüm internetten baktım biraz 6. Haftada bulantılar yavaş yavaş başlıyormuş.
Aynen canım. Belirti olmazsa endişeleniyor insan ben özellikle doktorum düşük ihtimalinden bahsettiği için daha fazla endişeleniyorum. O yüzden belirtiler olsun lütfen.Gönül ister ki böyle belirtisiz olsun ama belirtiler onun orada olduğunu gösterecek bize.
Bn sırf bu yüzden prilam içmiyorum diyorum bulansin bebekler iyi bileyimAynen canım. Belirti olmazsa endişeleniyor insan ben özellikle doktorum düşük ihtimalinden bahsettiği için daha fazla endişeleniyorum. O yüzden belirtiler olsun lütfen.
Amin inşallah canmNe demek kuzum senı cok ıyı anlıyorum her zaman yanında olamasamda duamdasın bunu bıl ıkı kayıp yasadım evladımı kaybettım hastanelerde yattım cok seyler yasadım nasıl zor cok ıyı bilirim Rabbım kokaylıkla atlatmayı nasıp etsın en en guzel sekılde saglıgına bısey olmadan ıns
İnşallah sağolunCok gecmis olsun, umarim biran once sagliginiza kavusursunuz![]()
Sağol amin inşallahgeçmiş olsun inşallah bir an önce sağsalim atalatırsınız![]()
Heralde bişey olsa biliriz degil mi?Aynen canım. Belirti olmazsa endişeleniyor insan ben özellikle doktorum düşük ihtimalinden bahsettiği için daha fazla endişeleniyorum. O yüzden belirtiler olsun lütfen.
keşke sağlıkla ilerlesede katlanırım hepsine napalım yıllardır bebek sahibi olabilimek için uğraşıyoruz emek veriyoruz hayırlısıyla inşallah kavuşalım6. Haftada hafif hafif ağız sulanmasıyla başlıyormuş bulantılar. Ben sıvı tükettiğimde hafif bulantı hissediyorum 2 gündür. Psikolojik de olabilir. Artarsa gebeliktedir![]()
Bende de tam bulantı başladığında büyük ihtimalle ben de öyle yapacağımBn sırf bu yüzden prilam içmiyorum diyorum bulansin bebekler iyi bileyim![]()