• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

aminn cnm inşallah.. yaaaa inşallah öyledir yaaa aslında belirti aramamaya kendime söz vermiştim ama😅😅
Bende kasığa ani giren sancılar uyku hali ve üşüm olmuştu. Bir de regl olacak gibi bel ve bacak ağrısı. İnsan ister istemez düşünüyor ya sürekli kendini dinliyor.

Hahaha güzel haberlerini alalım canım benim 😍 içini ferah tut bak her şey yolunda gidiyor bence ikisi de tuttu o yüzden erkenden çıktı teste çok şükür 🙏🏻 ☺️
Çok şükür inşallah dediğin gibidir bekliycez yine başka çare yok illa ki kan testi için 🤷🏻‍♀️ Allahım sizinkinde de sevinmeyi nasip etsin inşallah bekliyorum dört gözle önce G galuska sonra seninkini 🤲🥰

Evet ben de öyle yapıyordum yeşil uzun olanla çektirip 2. Paylaştığım kahverengi olanla yapıyordum . Eczaneden mi alıyordunuz nerden alacağımı bilemedim yarın başka eczaneye bakıcam bugün bulamadık zaten yapmıştım bugün iğnemi de yarın için iğnem yok
İğneyi kendiniz mi vuruyosunuz yoksa eşiniz falan mı? Eğer kendiniz vuruyorsanız nasıl yapıyosun benim de artık kendim vurmam gerekiyor da nasıl yapıcam onu düşünüyorum🙈

Kızlae eşimin zoruyla test yaptım erken gebelik testi, böyle çıktı inanamıyorum doğru olma ihtimali varmı acaba bi bakar mısınız 🤷🏻‍♀️😂
Ayy tebrik ederim, tabi ki varrr😍😍
Dondurma yiyebilir miyiz? Transferden sonra ambalajlı bir şey yememeye çalıştım ama dondurma yemek istiyorum yesem bir sıkıntı olur mu?
Kararında yedikten sonra hiç bişey olmaz ☺

Biraz ayakta kalınca bel ağrısı yaşayan var mi? Yemek yaptım alt tarafı belim fena oldu.

İğneyi kendiniz mi vuruyosunuz yoksa eşiniz falan mı? Eğer kendiniz vuruyorsanız nasıl yapıyosun benim de artık kendim vurmam gerekiyor da nasıl yapıcam onu düşünüyorum🙈
Canım ben 2 kere kendim yaptım, birincide acımadı ondan cesaret aldım ikincisi faciaydi, iğneyi batiramadim bı türlü🙈 püf noktası ne, ogrenirsem ben de deneyeceğim tekrar.

Canım ben 2 kere kendim yaptım, birincide acımadı ondan cesaret aldım ikincisi faciaydi, iğneyi batiramadim bı türlü🙈 püf noktası ne, ogrenirsem ben de deneyeceğim tekrar.
Göbeğimi sıktırıp yaptırıyorum normalde ama kendim nasıl yaparım hiç bilmiyorum siz ilk sefer nasıl yaptınız?

Prolutex kendim vurdum hep yumurta toplama zamanında yapılan iğnelerden farksız . Uzun şırınga ile çektirip kısa uca geçirip göbekten vuruyorum . Çok fazla ağrı, sızı olmadı çok şükür . Siz hangisini oluyorsunuz ? Kalçadan verilen evde yapılmıyor bildiğim kadarıyla

Göbeğimi sıktırıp yaptırıyorum normalde ama kendim nasıl yaparım hiç bilmiyorum siz ilk sefer nasıl yaptınız?
Canım ben de sıkıştırip yaptım, birincide iğne hemen girdiği için hemen ilacı verdim, şip şak oldu. Ondan cesaret alıp ikinciyi de denedim ama iğneyi batiramadim, sert yere mi denk geldi ne oldu bilmiyorum, batiramayinca da canhıraş bişey yaşadım. Şimdi arkadaşlar püf noktası ne söylerler, biz de öğreniriz ☺️

Back
X