• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

10 gün sonra pozitif haberlerle gel inşallah 🤲

Transferden sonra hastane odasında 1 saat ayağa kalkmadan uzandım. Hemşire yrm saat sonra tuvalete gidebilirsin dediği halde tutabildiğim için 1 saat sonra gittim. Yatağa geri geldigimde de yatağın bel kısmını kaldırararak 1 saat de o sekilde öyle oturup sonra eve geldim. Arabada normal şoför yanı koltukta koltugu cok az geriye yatirarak eve geldim.

eve geldigim ilk gün uzandım ama öyle sıfır yatma pozisyonu gibi değil, salonda tv'nin karsisindaki koltuga sırtıma yastık koyarak uzandım, tuvalet haricinde de kalkmadım. 2. Gün yine minumum düzeyde hareket ettim ama bu sefer bacaklarımı fln uzatmadan oturarak istirahat ettim. 3. günden sonra da rahme oksijen gitmesi adına minik minik adımlarla yürümeye başladım, köpeğimi yakın mesafeli yerlere çişe ben çıkartmaya başladım. 10 gün boyunca yemek, ev işi (yatak toplamak, sofradaki bir kaç seyi mutfaga taşımak dışında) gibi şeyler yapmadım.
Aminnn canım benim ins güzel haberler nasip olurda paylaşırım 😁 ayrıntılı bilgi verdiğin için coook teşekkür ederim güzel aciklamarin icin sağol canim umarım sende sağ salim alirsin kucağına bebisini 🥰😍

Canım hangi iğneyi oluyorsun ? Ben de hiç ağrı olmadı ben yanlış bir şey mi oluyorum yoksa 😆
Belki benim karnım sertleşti artık, başlarda benim de acimiyordu, şimdi zor batıyor bazen 🙈 zaten Oksapar da var. Mosmor göbeğim. Hafta içi kalçadan yapılan Progestan ampulü yaptırıyorum, benim popo da mosmor 🙈🙈

Belki benim karnım sertleşti artık, başlarda benim de acimiyordu, şimdi zor batıyor bazen 🙈 zaten Oksapar da var. Mosmor göbeğim. Hafta içi kalçadan yapılan Progestan ampulü yaptırıyorum, benim popo da mosmor 🙈🙈
Belki diğer iğnelerden dolayı zor giriyor olabilir bilemedim ki . Benim henüz transfer olmadı salı günü olacak prolutex kullanıyorum tek iğne olarak belki o yüzden kolay giriyordur . Allah yardımcımız olsun bu acılarımıza değsin inşallah 🙏🏻 zaten öyle yapıyorsunuzdur da her defasında farklı tarafa yapıyorum göbek deliğinden 3 parmak sağa , sola ve alt tarafa. Bi de iğneyi dışarıda serin bir odada tutuyorum buzdolabında değil

Prolutex kendim vurdum hep yumurta toplama zamanında yapılan iğnelerden farksız . Uzun şırınga ile çektirip kısa uca geçirip göbekten vuruyorum . Çok fazla ağrı, sızı olmadı çok şükür . Siz hangisini oluyorsunuz ? Kalçadan verilen evde yapılmıyor bildiğim kadarıyla
Prolutex benim de. Ben hiç kendim vurmadım opuya kadar ablama vurdurdum şimdi görümcem vuruyor ama artık yalnız kalıcam mecburum vurmaya 🥴 göbeğinizi sıkıyor musunuz yoksa direk vuruyor musunuz?

Canım ben de sıkıştırip yaptım, birincide iğne hemen girdiği için hemen ilacı verdim, şip şak oldu. Ondan cesaret alıp ikinciyi de denedim ama iğneyi batiramadim, sert yere mi denk geldi ne oldu bilmiyorum, batiramayinca da canhıraş bişey yaşadım. Şimdi arkadaşlar püf noktası ne söylerler, biz de öğreniriz ☺️
Evet bilen yazsa çok iyi olur 😁 bende ondan korkuyorum şuan bile sokarken bazen girmiyo bende de öyle olursa nasıl yaparım bilmiyorum ,🥴

Belki diğer iğnelerden dolayı zor giriyor olabilir bilemedim ki . Benim henüz transfer olmadı salı günü olacak prolutex kullanıyorum tek iğne olarak belki o yüzden kolay giriyordur . Allah yardımcımız olsun bu acılarımıza değsin inşallah 🙏🏻 zaten öyle yapıyorsunuzdur da her defasında farklı tarafa yapıyorum göbek deliğinden 3 parmak sağa , sola ve alt tarafa. Bi de iğneyi dışarıda serin bir odada tutuyorum buzdolabında değil
Çok teşekkürler canım, ben farklı tarafa yapamıyorum, hep bi taraf Oksapar zaten, o da karından yapılıyor. Az kaldı, 8. haftaya girdim 11. Haftada iğneler azalır heralde bitek Oksapar kalır. Transferin hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Prolutex benim de. Ben hiç kendim vurmadım opuya kadar ablama vurdurdum şimdi görümcem vuruyor ama artık yalnız kalıcam mecburum vurmaya 🥴 göbeğinizi sıkıyor musunuz yoksa direk vuruyor musunuz?
Direkt vuruyorum zaten yaptırıyormuşsunuz acı aynı acı siz kendiniz de yapabilirsiniz inanın 🙏🏻🤗 yapan kişiler gitmeden önce onların yanında siz yapın alışacaksınız

Hamıle kalan arkadaslarım sıze bırsey soracagım toplamadan once beslenmenızde nelere dıkkat ettınız abur cubur hiç yemedınızmı takvıye gıda neler kullandınız yardımcı olur musunuz benım yenıden sıfordan baslanacak onun ıcın soruyorum bunsefer kımyasal oldu kalıtesızdı sanırım embrıyolar 5aaydı ama kımyasal oldu

Hamıle kalan arkadaslarım sıze bırsey soracagım toplamadan once beslenmenızde nelere dıkkat ettınız abur cubur hiç yemedınızmı takvıye gıda neler kullandınız yardımcı olur musunuz benım yenıden sıfordan baslanacak onun ıcın soruyorum bunsefer kımyasal oldu kalıtesızdı sanırım embrıyolar 5aaydı ama kımyasal oldu
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer Allahım yüzünü güldürsün 🤗 hamile olanlar yazarlar tabi görünce benim henüz transfer olmadı ilk olacak ama yumurta toplama aşamasında ve transferden sonra söylenilen ortak bir yiyecek varsa o da avokoda 🥑 🥑 şekil olarak da yumurtaya benzeyen bir meyve yararlanmak lazım 🙏🏻

kızlar ben progestan dex göbekten yapılan iğne ile oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.yani günde 3 defa göbekten iğnem var.püf noktom şu,iğneyi batırırken genellikle eti sıkıştırın derler ama ben sıkıştırmıyorum daha az acı hissediyorum.hem progestanı hemde kan sulandırı ilacı verirken çok yavaş verin canınız yanmaz(30-40 saniye sürüyor ilacı vermem).oksapar çok can yakıyor hızlı verirseniz.birde ilacı verirken oda içerisinde yürüyorum.

benim sadece göbeğimin altında sarı yeşil arası bir renk yoğunluğu oluştu mora dönmedi.genelde göbek deliğinin sağ ve sol tarafına iğne vuruyorum.vurduğum yerlerde birşey olmuyor ama neden göbek altım sarardı onu da anlamadım.

hayırlı olsun cnm inşallah tutunur sana bebeğin allahın izniyle.ben ilk iki gün yattım ikinci gün yol geldik. sonra gezmeyede gittim marketede valla sadece yükseğe uzanmamaya agır kaldırmamaya dikkat ettim. temizlik felan eşim yaptı hep doktorum stres yapma kendınıde yorma baska yapacak bişey yok demişti
Aminnnn canım benim hayirlisiyla tutulurlar 🤗 anladim canım bende olabildiğince böyle dikkat edeyim cooook teşekkür ederim bilgilerin için sagolasin allahim bebisinde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş 🥰😍

Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer Allahım yüzünü güldürsün 🤗 hamile olanlar yazarlar tabi görünce benim henüz transfer olmadı ilk olacak ama yumurta toplama aşamasında ve transferden sonra söylenilen ortak bir yiyecek varsa o da avokoda 🥑 🥑 şekil olarak da yumurtaya benzeyen bir meyve yararlanmak lazım 🙏🏻
Gercektenmı ya hoc yiyemıyorum onu sanada hayırlı olsun kuzum daha baslamadım ben onunuzdekı cumartesı ınş görüşmeye gıdeceğim ne doyecek bilmiyorum ıns hayırlısıyla en kosa zamnda baslarım abur cubur hoc yemedınmı canm cay kayve

Back
X