- Konu Sahibi Sade frappe
- #8.801
KesinlikleEvet nar suyu bu forumda herkesin transfer öncesi tükettiği bir şey oldu sanırımhepimiz rahim duvarı kalınlığını nar suyuna borçluyuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleEvet nar suyu bu forumda herkesin transfer öncesi tükettiği bir şey oldu sanırımhepimiz rahim duvarı kalınlığını nar suyuna borçluyuz
Onuda heryerde bulamayız sanırım hiç gormedımEvet nar suyu bu forumda herkesin transfer öncesi tükettiği bir şey oldu sanırımhepimiz rahim duvarı kalınlığını nar suyuna borçluyuz
İncir suyunu lohusayken yapın. Bakın görün sütünüz nasıl dolup taşıyorEvet benimki tam sınıra dayanmıştı
Evet bende uğraşamam sürekli bunun haftasonu var gezmesi etmesi var bakalım inşallah yapabilirimBir de oturarak deneyin sonrakini belki daha kolay olurben eşime yapar misin dediğimde kaçarak uzaklaşıyor
saka bir yana hastaneye götüreyim diye tutturuyor dedim ben yaparım her gün hastaneye gitmekle uğraşamam
Dayanırım tabi ama ne zaman baslayacak ne zaman toplanacak acabaOpuya kadar az dişini sık canım. Abur cuburda aşırıya kaçma. Bol yeşillik tüket.
Görüşmeye gittiğinde belli olur hepsi ara vermezsin belki hiçDayanırım tabi ama ne zaman baslayacak ne zaman toplanacak acaba
Migros’ta taze sıkılmış olarak satılıyor en büyük Migros’larda . Orda bulamazsanız dimesin %100 nar suyu var 2 tane nar sıkımlık olarak satılıyor küçük şişede .Onuda heryerde bulamayız sanırım hiç gormedım
Ay canım ıns ıns ya dua edın bana ne olur kurbandan sonramı baslar acabaGörüşmeye gittiğinde belli olur hepsi ara vermezsin belki hiç
Bakayım canım ıns bulabılırım gunde bur bardk ne zaman basladınkzMigros’ta taze sıkılmış olarak satılıyor en büyük Migros’larda . Orda bulamazsanız dimesin %100 nar suyu var 2 tane nar sıkımlık olarak satılıyor küçük şişede .
Var canım pko baslıca sorunum evet bende kullanıyorum canım glıfor 1000mg sabah aksam yemekten bir saat önce sen nasıl kullandın kılo almıyorum verdım bende aöa suan sabit dıyet yapmadıgımdan mı bılmıyorumdaM Mnkfasulyem canım sende de PKO var mı ? Bende var kendimi bildim bileli . Ama 3 senedir glifor kullanıyorum . Kilo vermemi sağladı , insülin direncimi kırdı . Ve en önemlisi adetlerimi düzenledi . Yani ben çok faydasını gördüm .
Lohusayken tekrar hamile kalmayalım sonraİncir suyunu lohusayken yapın. Bakın görün sütünüz nasıl dolup taşıyorbunu da yazın kenari
![]()
Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun, inşallah bol kaliteli yumurtalarınız olur.Hamıle kalan arkadaslarım sıze bırsey soracagım toplamadan once beslenmenızde nelere dıkkat ettınız abur cubur hiç yemedınızmı takvıye gıda neler kullandınız yardımcı olur musunuz benım yenıden sıfordan baslanacak onun ıcın soruyorum bunsefer kımyasal oldu kalıtesızdı sanırım embrıyolar 5aaydı ama kımyasal oldu
Canım nar suyuna ben transfer olacak ay başladım çünkü bir ay beklenildi OPU’dan sonra . Her gün bir bardak kahvaltıdan sonra içtim zaten güzel tadı severek içtim . Transfer günü kesiyorsun içmiyorsun bir daha . Aynı şekilde sabah akşam 1000 mg kullanıyorum. Aslında spor yapmadan yine kilo verilmiyor şuan hareketsiz olduğum icin veremiyorum ama çok vermiştim zamaninda . Ben 3 senedir kullanıyorum sanırım Allah nasip eder de hamile kalırsak kalp atışı duyunca bırakmamız gerekiyormuş gliforuVar canım pko baslıca sorunum evet bende kullanıyorum canım glıfor 1000mg sabah aksam yemekten bir saat önce sen nasıl kullandın kılo almıyorum verdım bende aöa suan sabit dıyet yapmadıgımdan mı bılmıyorumda
4 gündür ben de göbeğimin sağ ve sol tarafına yapıyorum bende de morarma olmadı. Dediginiz gibi gobegimin asagi sag sol kisimlarinda benim de hafif morluklarım var.kızlar ben progestan dex göbekten yapılan iğne ile oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.yani günde 3 defa göbekten iğnem var.püf noktom şu,iğneyi batırırken genellikle eti sıkıştırın derler ama ben sıkıştırmıyorum daha az acı hissediyorum.hem progestanı hemde kan sulandırı ilacı verirken çok yavaş verin canınız yanmaz(30-40 saniye sürüyor ilacı vermem).oksapar çok can yakıyor hızlı verirseniz.birde ilacı verirken oda içerisinde yürüyorum.
benim sadece göbeğimin altında sarı yeşil arası bir renk yoğunluğu oluştu mora dönmedi.genelde göbek deliğinin sağ ve sol tarafına iğne vuruyorum.vurduğum yerlerde birşey olmuyor ama neden göbek altım sarardı onu da anlamadım.
9.gun ilk kez verdim 474 çıkmıştı canimMaşallaahhİlk değer kaçtı peki
Anladım canım cok tesekkur ederım dıkkat edecegım ıns bu sefer olurTedaviniz şimdiden hayırlı olsun, inşallah bol kaliteli yumurtalarınız olur.
Ben, bu süreçte paketli gıdalardan tamamen uzak durdum. Son iki güne kadar pasta, kek, çikolata gibi şekerli gıdalardan da kaçındım. Kahveyi ve çayı haftada minimum 1 bardak içtim, normalde kahve seven bir insan olmama rağmen artık canım istemiyor bile. Hergün fix 2 adet haşlanmış yumurta (gezen tavuk yumurtası) ve 1 adet avakado tükettim. Havucun ve kuru incirin yumurta kalitesine iyi geldigini duymuştum; bu yüzden aklıma gelirse günde iki adet kuru incir, ceviz fln tükettim. Arada bir de havuç sıkıp suyunu içtim. Bol su tüketmeye özen gösterdim. Folik asit ve balık yağı takviyesi aldım. Aynı zamanda bu süreci çok fazla düşünmemeye kendimi strese sokmamaya gayret ettim. Benim tedavim yasaklara denk geldigi icin öyle yürüyüşe fln pek gidemedim. Siz yapabiliyorsanız hergün en az yrm saat yürüyüş yapın mutlaka.
Sen ne zaman transfer olacaksın canım banada erken dogum yapınca doguma kadar devam demıstı doktorun bırısı cok karısık bu durum bende 20kıloya yakım verdım suan dıyet yapamıyorum canım yuruyuste aynı sekılde pskolojım dıyete musaıt deıl suan cok ıstyorum aslında ama yapamıyorm senın boyun kılon suan kac canımCanım nar suyuna ben transfer olacak ay başladım çünkü bir ay beklenildi OPU’dan sonra . Her gün bir bardak kahvaltıdan sonra içtim zaten güzel tadı severek içtim . Transfer günü kesiyorsun içmiyorsun bir daha . Aynı şekilde sabah akşam 1000 mg kullanıyorum. Aslında spor yapmadan yine kilo verilmiyor şuan hareketsiz olduğum icin veremiyorum ama çok vermiştim zamaninda . Ben 3 senedir kullanıyorum sanırım Allah nasip eder de hamile kalırsak kalp atışı duyunca bırakmamız gerekiyormuş gliforu