• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlar bende geçen ayn 15inde hasta oldum. Ve hastalığım bittikten sonra herzaman olan akıntı hiç olmadı bu ay.
2 gündür arada islaklik oluyordu ama şu gibi.
Bugün sabah 1 kez sadece seffaf uzayan akıntı oldu.
Ben yumurtlama donemim bitti zannediyirdum. Ama devam etmedi bugün başka

Aksi gibi eşim de bugün nöbete :50:

Canım daha yeni bir yerde okudum. Vücuda giren sperm bir hafta sonra bile dölleme yapabiliyormuş. Allah kısmet ederse bir şekilde oluyor.

Bnmde 20 si ilişki dönemi bttmiki :) bndaha bklmye geçmedm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yokk kız daha devamm bıtermı ovulasyon testı kullanıyorum daha:9::9::):) ıns ıyıce 2. cızgı koyulasırda yumurtla catlar bebıs tutunur anlamında dedım:):) herkes bat yazıyor bende heves ettım yazdım:9:

Doktor bayan arkdşm var ona sordm bnde ağrılı olmuyorsa genelde bakterilere alışma falan oluyomş o kahverengi lekeler

Benim ağrım da var belim ve karnımda. Neyse düşünmemeye çalışıcam hepinize hayırlı gecelert arkadaşlar

yokk kız daha devamm bıtermı ovulasyon testı kullanıyorum daha:9::9::):) ıns ıyıce 2. cızgı koyulasırda yumurtla catlar bebıs tutunur anlamında dedım:):) herkes bat yazıyor bende heves ettım yazdım:9:

Anldm cnm bnmki yine silikti yarınn da bakaymm hele bu gece çalştk eğer tüplrre ulaşırsa 72 saat yaşıyor hayırlısı bklm nolck :) sen ve sibelle günümüz aynı hayrlsı olsn

Iyi geceler kızlar ben daha kocisi Bekliyorum :( toplantisi var gelmedi daha .ya gündüz biraz akıntı vardı şimdi yok anlamadim

Anldm cnm bnmki yine silikti yarınn da bakaymm hele bu gece çalştk eğer tüplrre ulaşırsa 72 saat yaşıyor hayırlısı bklm nolck :) sen ve sibelle günümüz aynı hayrlsı olsn

ayy ıns 3muzde guzel haberler verırız bırbırmıze:):)bazen sende dusunuyormusun esının duyunca ılk tepkısını nasıl olacagınımerak edıyormusun.en cok onu gormek ıstıyorum acaba ne yapar:))

ayy ıns 3muzde guzel haberler verırız bırbırmıze:):)bazen sende dusunuyormusun esının duyunca ılk tepkısını nasıl olacagınımerak edıyormusun.en cok onu gormek ıstıyorum acaba ne yapar:))

Bende çok merak edyrm kesiinlikle yüzüne krşı sölücemm yüzünüde videoya çekeceğim:)

Cok tesekkur ederom.Allah kimseye yasatmasin esimdende biin kere razi olsun Mevlam hep yanimdaydi .neyseki atlattim saclarim yeni cikti.sizler yasamszsoniz insallh .zaten otuz binde bir olan bi vakaydim ben.genelde tup bebek yaptiranlarda olurmus ama bana surpriz bi hamilelikti.tekrar tesekkur ederim.

hosgeldin meyraa. yazdıklarını okudum gercekten zor gunler geçirmişsin cok geçmiş olsun. bundan sonrası için Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin. dediğin gibi sabırlı olmak ve hayırlısını dilemek önemli. herkes için hayırlısı olsun. sil baştan inş sen de bebegine kavusursun, biz de :)

Arkadaşlar bende sizdenim😊bebeğimiZin olmasına karar vereli iki ay oldu.ilk denememiz başarızdı.Sabırsızlıkla bu ay bekliyoruz sonucu.adet günüm bugün yarın olması lazım inş olmam.çok strese giriyorum yaa.Rabbim tüm isyenlere versin kucağımızı boş bırakmasın inş.

hosgeldin meyraa. yazdıklarını okudum gercekten zor gunler geçirmişsin cok geçmiş olsun. bundan sonrası için Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin. dediğin gibi sabırlı olmak ve hayırlısını dilemek önemli. herkes için hayırlısı olsun. sil baştan inş sen de bebegine kavusursun, biz de :)

Hosbuldum sagol arkadasim.benim icin diledigin tum iyi dileklerini Allah sanada nasip etsin.sevgiler

Arkadaşlar bende sizdenim😊bebeğimiZin olmasına karar vereli iki ay oldu.ilk denememiz başarızdı.Sabırsızlıkla bu ay bekliyoruz sonucu.adet günüm bugün yarın olması lazım inş olmam.çok strese giriyorum yaa.Rabbim tüm isyenlere versin kucağımızı boş bırakmasın inş.

Hosgelsdin.hersey gonlunuzce oldun.stres yapmayin.bu ay benimde ilk denememdi ama cok agrili ve bol ksnsmali bi adet gecirdim.o yuzden kafanizi dagitacak biseylerle ilgilenin.hatta fazla bu konuyla ilgili fazla konu okumayin.

Kizlaaaaaaarrrr bugun test yaptim adetim 1hafta gecikti veeee hamileyim asilama sayesinde rabbime binlerce kez sukurler olsun duydu dualarimi sonunda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağlıkla sıhhatle al kucağına meleğini inş darısı bizlerede olsun inş amin :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X