- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.101
Yok canim yoksa acaba olabilirmiki hic bilmiyom keske birakmasaydin calismalari bende gecen ay biraktim sonuc husran bu kez aaaa birakmiycam
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
bn gecen ay 27 sınde oldum bu ay 25 26 falan olması lazm bugun 21 gun bılmıorum kı coktan yumurtlamsımdr heralde
kızlar selam
kızlarrr ovü testi yapan herkesten yorum bekliyorumm yapmayanın :))) şaka şaka dün gece ovü testi yaptım bişey çıkmadı 3 yada 4 saat sonra lavaboya gitti tekrar baktım yine bişey yoktu sabahleyim kıpkırmızı iki çizgi belirdi hayretler içinde kaldım hemen bir tane daha yapaım dedim eee bu saattir oda yavaş yavaş belirmiş sanki sizinkide böle oldu mu yahuuu aklım çok karışık :44:
Selam kuzucum napiyosun bakim piknige gitmiyomuydun sen kuzum
Olsun olsun calis yinede sen bence ihmal etme canim benim fikrim bu yonde peki akintini kontrol edip yumurta aki gibi bisi varmi
gittim geldim kuuzum .oglanın uyku saati geçiyo erken kalktımm .sen napıosun
ewet cnm oleydı ama cok sasrdım gecen ay progestrn testım 20 gunde 41.05 tı yanı yumurtam catlamıstı doktr ole dedı bılmıom yapayım barı bn yıne :))))
Bende evdeyim temizlik felan kendimi yormak istemiyorum bu donemde hahahaha :) oglusun kac yasinda senin kuzum ?
kızlar selam
Ayyy merak icindeyim zaten acaba olmusmudurrrr :)
Ohh mis hava aldin geldinnn mii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim annem bana hamileyken 15 kilo vermis. Ustelik ben 3 buçuk kilo olarak sağlıklı dogmusum. Endiselenme canim.
evet canım havada süperr rahatladım yeşil alan açık hava oglanda enerjisini attı biraz.iyi oldu
Kiskanabilirmiyimmmmmmmm
Dollendimi acaba yumurtannnn ay cok heycan yaptimm
Ajhhahahaha Allah iyligini versin senin tatlim benim yaa
Yani yap bencede kuzum bos birakma su progesteron hormonunu hic anlamiyorum yafffama bence yumurtlamis olabilirsin bak bi simdi akintina durumu ne kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?