- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.121
selam kızlaaaarrr moral bozukluğundan dün pek girmedim ama hepinizde özledim napıyosunuz
canım döllenince öyle mi oluyor:)ay neden öyle dedin ya ben yeni mi çatladı acaba die sordum.beni de heyecanlandırdın bak şimdi.ama daha 1 kere ilişki oldu ?
yok canım hafta sonuda eşin seni götürüsn yaa gezdirsin hamile kadını . yanılmıyosam istanbuldasın dimi ne güzel ya oranın bir denizi deger herşeye
Ya gecen gun yumurta aki jole gibm gelmedi mi sana ust uste cals dedim dinlemedn beni kizanimm olsun bi kereden de olur millet nasil hamis kalio hemencukkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiç canım ya aynı bizde seni özledik gitme bi yerlere başka topiğe falan mesela bendede hiçbir ümit yok hazirana kaldı umut galiba hayırlsıı artık napalım
Te iste ictim ayrani uyucam simdi napcemmm ilk kez ayran uyku yapti bana
bir gün üzüntüden girmedim unutmuş herkes beni:
yorma boşver yap yap aynısı oluyo zaten
3 yaşında canım oglum ömer efe .Rabbim tattırsın sizlerede bu duyguyu inşallah.
Teyze olcam galiba bendeee teyyyteyyyy jophoppopo
selam kızlaaaarrr moral bozukluğundan dün pek girmedim ama hepinizde özledim napıyosunuz
Bizde sni ozledik kuzummmmmm
Gotursn valla yaaa canim piknik cekti bananeeee evet istanbuldaym ama sahil trafigi gezmekten sogutuo insani maalesef bende koylere daga bayira gitmek isteyenlerdenim
geldi canım evt ama bugün de geldi.evt tatlım da işte hani doktor üst üste yapmaın diynce bilmedim.bakalım artık bugün.ya bi de yorgunluk oluyor hafta içi.artık tatile girdik bol bol çalışırız:)canım benim.peki sen de böle bişi olmus muydu?
canım döllenince öyle mi oluyor:)ay neden öyle dedin ya ben yeni mi çatladı acaba die sordum.beni de heyecanlandırdın bak şimdi.ama daha 1 kere ilişki oldu ?
Te iste ictim ayrani uyucam simdi napcemmm ilk kez ayran uyku yapti bana
Benim sali carsamba yumurta aki gordum ve kocis evdeydi sukur calistimmm enson dun gece calistimmm ve artik bugun mola dedim insallah olmustur diye umut ediyorum bakalim hayirlisi
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
ben de bugün çalışcam tekrar canım:)inaşşalh tutuunmuştur bebeğin sana canım..ben fazla çalışamdım gibi geliyor ama bugün ve bi kaç gün daha çalışmak lazım gibime geliyor.çünkü akıntı devam ediyor bende canım.
Ebett olmustuu tecrube konusuo sekerimm dinlesene sen beni yap ust uste olmaz yorgunluk herseyyy mis kokulu bebis icinnn
bir gün üzüntüden girmedim unutmuş herkes beni:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?