- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.141
Ewet canim calis ben bu ay coook calismisim adetten sonra hele 5 gun araliksiz benim adet uzun suruyo malum kociste dayanamiyo ama sonralarida calistim anet gunune kadar calisicm kafaya koydumm :) insallah bitanem insallah tutunmustur bu aydan umudum var bebegim bana gelecek insallaahhhh
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
maşallah sna canım.ya ben bu ay hs çektirdim adet bittikten 3 gün sonra o yzden o süreçte işilşki olmadı.sonrası 3 gün de enfeksiyon olur die korktum.yumurtalama gnlerim bu günler o yüzden bundan sonrasında devam edicem.neyseki günü kaçırmadım.az olsun öz olsun diyorum artık:)
Tabikide kuzum onemli olan yumos gunleri bence :) iyi yapmissin kendinide kontrol et ama aki gorene kadar tamam mi kuzum insallah olur bitanem ya Allah buyuk gobislerimize gelirler
amin canım benim. 3gündür akı görüyorum hele bugün daha fazla..:)senin bat ne zamn?
Unutmadik kuzucum yaa sen kur felan esine keciboynuzu yapmismiydin tatlim ?
selam kızlaaaarrr moral bozukluğundan dün pek girmedim ama hepinizde özledim napıyosunuz
Bizde seni özledk bebeğimmm , naslsn üzülme ltfn vardır bi hayır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok tatlım bişey yapmadım önümüzdeki ay için ovulasyon testi alıcam. birde kürleri araştırayım uygun olanları deneyebilirim
Benim bat 27 mayis kuzucum iyi iste ne gusel bir problem olmadan yumurluyoruz :) birden fazla yumos oluyomu acaba bir yumurtlmada 3 tane felan ayri zamanlarda mi ayni zamandami sahaya cikiyolar acaba ?
dün çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor bugün iyiyim allahtan hayırlısını diliyorum bebişin de gelmesi için bir gün bir saat vardır mutlaka
tam bilemiyorum canım ama anı anda olur gibime geliyor.ben kontrollerimde hep 1 tane yumurdığımı söylüyor doktor..mesela gecen ay sağ tarfataydı bu ay sol tarafımda yumurta sadece onu bilyorum.acaba sol ve ya sağ da olması da öenmli mi ki?sen sorunca aklıma benim de bu geldi şimdi
dün çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor bugün iyiyim allahtan hayırlısını diliyorum bebişin de gelmesi için bir gün bir saat vardır mutlaka
bizimde aynı oldu canım biliyormusun eşinin mesleği ne ???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar iki gündür ara ara karın bölgeme krampa giriyor sanki bir sürü bıçak saplanıyormuş gibi oluyorum göbeğimin altında ve kasıklarımda da batma hissediyorum adetime 1 hafta var acaba hamile olabilir miyim ?
kızlarrrrrr yaaa nasılsınızzzz :)
kızlarrr yardımmm
İyiyiz heycanlı bacı sen naslsn :)
Tatlm hiç belli olmuyor o olay çoğu psikolojik oluyor adet gününü beklemekte fayda var :)
seviyorum seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?