- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.221
tilililllliii bide hamiş değilsem zortttt olurum en çokta sevgili kocacım sevinir herhal manyak karı yaptın yapacağını deyip dışarı çıktı arkadaşlarıyla :))))
Canm aciller gebelik testi yapar cok agrim var misren tuttuvama ilac icemiyorum tahlil yaptirmak istiyorum de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence hiç alakası yok canım tüm iyi şeyleri sadece kendine layık gören insanlar öyle konuşmaya bayılıyor. Bizde öyle korunuyorduk ilk denemede oldu. Gerçi kimyasal gebelik geçiriyorum ama demek ki hamile kalınabiliyor. Aynı yöntemle hamile kalan çok arkadaşım var
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilemisin kızzzzzzz maşallah nazar degmesin darısı başımıza . sende maşallah ceketi atsan hamile kalıyonbi iki bir iki ses deneme :))) SİBELLLLLLL oğlum çabuk bana yaptığın gebelik testlerinin isimlerini yazzz ne olurrrrrr
Kızlarrrr kızımı okuldan almaya gittim uleynn bir tane gebelik testi alayım dedim ayyyyy silik çizgi halen duruyor :)))) öyle çok silikte değil uleyyynn eğer beni kandırırsa yiycem o testi :))))
Cidden hani duin nobetciydiu yorgundu seninki :) :) nie istemiyoda bebis kocisin alla alla
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Sanirim bendeler kalicaklar bide gorumcem yuzsuz ya pijema getirmemis vericem abisinin kiyafetleri giysin kotu olmak istemiyorum ama bu kadari fazla ya fazla
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilemisin kızzzzzzz maşallah nazar degmesin darısı başımıza . sende maşallah ceketi atsan hamile kalıyon
kız elif dün nöbetçiydi sabahleyin devredip geldi uleynn sen 24 saat nöbet tut şaftın kayar oğlıııımmmm:))) kız istiyor tabiki ama kaybettiğimiz bebeşimizden sonra o hazirandan sonra çalışma olsun istiyordu ama oldu işte ahahaaa
ayyy allah seni varyaaa ya betülcan bir teste kapıldım gidiyorum misali bariz çıktı bebeğim bakalım eğer zorttt olmazsam tabi belirtilerim var kıııı :))) çoooookkk şişkinim akıntım çok var mini mini midem bulanıyor açgözlüyüm rejimi arada yıkıyorum bana ne oluyor uleyyyynnn :)))
kı marka ne bi resim eklesene baksak .bebegim hayırlı ugurlu olsun inşallah vardır pazartesine sabret azcık kızz kan ver
bebeğim nova marka 2,5 liraya aldım :))) çok cimriyim kıııı resim ekleyemiyorum ben bilmiyorum bebeğim zaten ama bak goncagonca varya hani bugün resim eklemiş işte aynısının tıpkısı bebeğim ayyyyy namazı kaçırcam kız bi namaz kılamda gelem :)))
elifim takma ya stres yapma bebiş oluşuyodur belkim kötü etkilenmesin .
canım belirtilerin i tek cevabı var hamilesin inşallah dua et bizede
kız o dandikler çıkarıyo gerçekten bazen sen ovulasyonda yapmıştın koyu çıkmıştı vardır inş. Allah kabul etsin bebem burda yatsı okudu bende kılam barii bozmadan abdestiii
Vatana millete hayirli olsun esimle bilgigin fena kavga ettikbenm hayaller bu ayda yattihep kayinvalidem yuzunden offff ya aglamaktan olcem yaaa kalin kafali bu adamlar
Vatana millete hayirli olsun esimle bilgigin fena kavga ettikbenm hayaller bu ayda yattihep kayinvalidem yuzunden offff ya aglamaktan olcem yaaa kalin kafali bu adamlar
canım sen uzulme aglama kuzum kavgalar edılır herkesın evınde olur. sen sıkma canını herseyde bır hayır vardır.rabbım bıze hep dogru yolu gostersın.esınde anlar senı uzdugunu. cunku kocalar bızler gıbı duydusal dusunemıyorlar bız ınce eleyıp sık dokuyoruz. hatasını anlayınca senı nekadar uzdugunun farkına varıp gonlunu alacaktır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?