Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

sesimi duyan var mı

Ya huzur bozmaktan baska isleri yok biz onlarin disinda baska sey icin nerdeyse hic kavga etmiyoruz agla agla da yeter artik oglunu n mutlulugunu istemiyomu bunlar ya maddi olarak cok iyi degiliz bilmesine ragmen ankaraya cagirip duruyo esimde arabayla gidiyo en az 300 yiyoruz gitmeyelim desem gitmek istemiyorum gibi algiliyo 5 kurus faydalari yok surekli zarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkekler hep oyle canım bızım gıbı ınce dusunmuyorlar. sen hıc sıkma canını allah nasıp ederse belkıde yaptıgın oncekı calısmayla hamıle kalacaksın. ıste bız orda rahat edermıyız etmezmıyız anlamıyrlar. herseyde bır hayır vardır oyle dusun. hıc aglama uzulme gozyaslarına yazık. esınıde kendı halıne bırak bıraz. eger yapabılırsenız orda da deneyın. eger musaıt olunmazsada hazıranda hıc yumurtlama gunlerını soyleme o gunler sen yanas. kızzz bakk ben ne yaptım dınlebu ay ovulasyon testı kullandım ama hıc soylemedım esıme hatta kargoyla eve geldı onlar ne dedı sen anlamazsın ovulasyon desem anlıcanmı bosver kadınsı seyler dedım o onemlı gunlerde de ben yanastım. sende bırdahakı ay oyle yap. belkı strese gırmıstır esın.hem oda rahatlar bıraz sende rahatlarsın.hakkımızda hayırlısı olsun canım hepımızın gobıslerımız bebek olsun ıns amınn

evet canım ogluşum ömer efe .İnşalh canım inşallah Allahım sana bi oglan banada bi kız nasip etsin

ayyy bebeğim kocamannnn bir amin diyorum rabbim duanı kabul etsin inş evlat çok tatlıdır bilirsin kız erkek hiiiççç farketmez ama biz hep farklı olsun istiyoruz benim oğluşuma ilk kıza benziyor dediklerindede çok mutlu olmuıştum ama sonra erkek olduğunu öğrendik ona ciciler bile aldım offff hep yazarken ağlıyorum ne etkilenmişim allah biliyor inş oğlum olur onun kokusunu bundan alırım inş

kuucum sakın oll yaa bosverr sen moralını bozma cunku herseyy yıne aynı olacakk

4 Aydir deniyorum canm bu ay olmazsa ara vercem o cok istedigi icin beni ikna etti simdi boyle yapmasi o kadar yikiyor ki beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sesimi duyan var mı

canım nettekı hesaplamalar cok dogru cıkmıyor cunku doktor demıstı bana bazen yumurtlama gunlerı degısebılırmıs her ay aynı olmayabılırmyormus bazen. gercı benım adetlerım duzensız son 5 aydır.bende dogru cıkmadı nettekı hesaplama . ama ovulayon testınde 18. gun cıft cızgıyı yakaladım.ovulasyon daha guvenılır cunku senın vucudundakı lh artısına gore cızgıler cıkıyor.

canım yaaa Rabbim bekletmesin inş. öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin . tabiki kzı erkeği yok bide kızımız olsa ne güzel olur diye düşünyruz .hikmetine sual olunmaz hakkımıza hayırlısı evlat olsunda hiç önemli degil cinsiyet

amın canımm hayırlısıyla ıns gonlundekı olsun ılk denemede tutsun bu mubarek cuma gununde dularımız kabul olsun ıns. gobeklerımız bebıs dolsun.amınn

arzu hiçbi zaman haklıysan susma lakin ben 7. seneme girdim baktım söyledikçe onlar tatlandı söledikçe onlar ballandı yani boşuna üzülüyorsun bir an önce git gel bebeim maalesef kuzum

kızzz alla sen yaaa öyle bir yazmışsın ki kalbim parçalandı :))) canikom zaten 10 11 kırmızı olmuş ovü testin merak etme kuzum kaçırmamışsın inş hamilesindir canım

ayyyyyy inşalllahhhhh kızlarr çok istiyorum ağzından bal damlıyor :) ilkini kalp atışları duyulamadı diye kaybetmiştim inşallah bu tutar sağlıkla kucağıma alırım tabi bütün isteyenlere allah nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…