• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Bnm bünyem zayıf cnm onu kullandğmdan beri tırnaklarm sertleşti hep kırılırdı yemek çok yerm ama vitamin hep eksik kalır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen kullan bebeğim kesinlikle kullan madem bünyen zayıf bebiş oluncada eksik olmasın vücudundaki vitaminler

Bnde uzanıyorm eşimi de aç gönderdm vallah kalkıp tost falan yapcam sonrada ders bu arada diğer ay yumurtlama tariihim final günüme denk geliyo :)

Offf buda kotu olmus ben haziran ayi yumurtlama araliginda yokum kizkardesime gidicem haziran benim icin iptal yani ;)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

İnan hiç bi sorunumuz yok sadece eşimin abisi sorunlu, ondan çıkaramadıklarını eşimden çıkarmaya çalşyrlar saçma sapan

öyle olur zaten iyi olan ezilir hep diğeriyle baş edemedikleri için ona yönelirler amannn takma sende boşver

günaydın canım napalım kafayı yedik iyice sen nasılsın. hamilelik aşamasında nerler yaptın bakalım bizede faydası olur belkiiii

canım varya ınan ki bu ay hiç birşey yapmadim hatta ayın 5 ilişki olmuştu sonra ayın 15de oldu kocamla kustm çünkü ve hala soktayim inanın ki ama bu ay hiç plan yapmamistim bırakmıştım rahat davrandım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle olur zaten iyi olan ezilir hep diğeriyle baş edemedikleri için ona yönelirler amannn takma sende boşver

Bide biz7 aylk evlyz hergn yemeği onlarda yiyorduk 10 gündr hç görüşmyrz, bnde zorlanıyrm ymk yapıyrm ilk defa :)) eşimm üzülüo ona üzülüyrm

adete 4 gün vardı dün 48.6 çıktı bugün yeniden kan verdim sonuç bekliyorum

Ooo adete 4 gun kala guzel cikms bence degern canim iki gun sonra sali falan yaptrsaydn.keske o zaman daha artar anlardn simdi az yukselmis olcak

Back
X