• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

İnşallah Rabbim bizlere de nasip eder canım.sen bu ay sanırım sadece yumurtlama günlerini değerlendirdn ben de öyle yapabildim.toplanan 4 gün yani.o yüzden bana biraz umut oldun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben sadece tekk gunn yaptımm canımm

kızlar burada dostinex kullanan var mı? değeriniz ne acaba?
bir de bu ay çok yoğun akıntım olmadı umurtlamamış olabilir miyim:18: hala akıntım yok. bata 5-6 gün var. bu hamile olmadığım anlamına mı geliyor:43:

Kızlar düne kadar 10 gün boyunca felaket göğüs ağrım oldu yarın adet günüm ve ağrılarım hafifledi.. Onun dışında akıntı mı ararsın kasık ağrısımı ararsın Allah ne verdiyse yaşadım şimdi de belim ağrıyor.. Göğüs ağrım hafiflefiği için umudumu da yitirdim :( böyle olup gebeliğini öğrenen var mı ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bat 24 mayıs ve sabah yaptığım test kocaman bir negatif :( umudum kalmadı artık:( bir de folbiol kullanan var mı aranızda? ben 3 aydır içiyorum da mide bulantısı yapıyo bende.sizde de var mı mide bulantısı yapan?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Test yaptım kızlar. Bana göre negatif ama esimin israrlariyla yarin başka markayla deneyeceğim.

Eklentiler

• $1400565806556.webp
    $1400565806556.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 38
Sadece esimin gorebildigi hayalet cizgimiz :-D eşimin objektifinden..

tattlııımmm hayırlı olsun tam okuyamadım ama anladığım kadarı ile ikiz...ayyy kuzucummm rabbimmm sağlıklı uzun ömürler versin bebeklerine inşallahh

Gunaydin canimm evet kuzularim ikiz hemide ayri ayri aralarnda uc gun var bebislerimin Amin insallah darisi sizlerin basina tatlim cok tuhaf asiri korkulu bir duygu :D

gunaydin canimm evet kuzularim ikiz hemide ayri ayri aralarnda uc gun var bebislerimin amin insallah darisi sizlerin basina tatlim cok tuhaf asiri korkulu bir duygu :d

rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah canım isteyen herkese versin ikizlerin tadından da yenmez maşallah :36::36:

Back
X