- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.921
incir kürü keçiboynuzu tekrar sabrım yok onları yaopmaya .inşallah sen güzel haberler veririsinYaa oyle deme sen bu ay ne yapmistinki kuzum saglikli olalim yeterki daha cook aylar var ins onumuzdee
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
koskoca bi negatiff gördümm
2 gün var canım
Bugn bat kırmızıları beklyrzzzz bakalm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın betüşüm üzülme beee haziranda beraber hamiş oluruz nasip de hayırlısı de bak bir tane aslan parçan var şükret benimde kraliçem var çoook şükür biz onlara kardeşte yapcazz allahın izniyle taaam mı şekercannn :))
Aynen canım 87 liyim 3 yıllık evliyim. Az kaldı canım bakalım sabredip görücez inş gelir yumuk yumuk ayaklı elli bebişlerimiz :)
Kuzum yapma ama böyle benim de 4 gün varken yaptım ama negatifi gördüm bugüb.sıkma canını kırmızılar gelene kadar umudumuzu kaybetmeyelim
canım ne kadardır deniyosun????
incir kürü keçiboynuzu tekrar sabrım yok onları yaopmaya .inşallah sen güzel haberler veririsin
senin batın bugünmü canım
bilmiyorumki canım ümitlerim iyice kırıldı sağlık olsun hakkıma hayırlı degilmiş demekki. Allah onlara uzun ömür versin
Keske corek otunuda yapsaydin bi tanem pess etmek yok ama betul nie boyle pes ediyosun vazgeciyosun nasipte kismettinde var insallah sabret biraz.hem bi tane yavrucun var masallah aslan gibi hemde cok guselll olur ya biz napalim benim bir tanede yok insallah olur ama ben pes etmem edilmemeli
Herkese gunaydinn gusel annis ve annis adaylari guzel bir gun geciririz insallahhhh :):):):):):):):):):):):):)
saol canım benimmm bakalım artık .Rabbim sana da isteyenlerede versin tez zamanda inşallahh
Yok tatlım 24 mayıs ama dayanamadım bugün test yaptım sonuç negatif
Bu ay 2.ayım canım batım da 24 mayıs
Insallhh cnim uzulme tmam mi yakismiyo ve bizi yalnizz birakmak yokk :)
Amin canimm. Hic korkma Rabbim korur onlari da seni de. Dinlen bol bol bu ilk aylar onemli ikizler icin :) ayy kulaga bile cok hos geliyo ben de hep ikizlerim olsun istemisimdir hayirlisiyla bi tane de olsa raziyim Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin bu ay cok calistik. bebek icin degil istedigimiz icin. Umarim suan kasigimdaki batmalar bebisin batmalaridir :18:
Bu ay 2.ayım canım batım da 24 mayıs
Yok tatlım 24 mayıs ama dayanamadım bugün test yaptım sonuç negatif
koskoca bi negatiff gördümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?