• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

çok yenisin güzelim inş bebeğin gelir bu ay şimdi sana sorcam belki saçma olur ama hepimizin hayatında belli başlı sorumululuklar yada nasıl desem sorunlar var (borç,gezme,hazır hissedememe) vs sen neden 3 yıldır yapmadın bir mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim ama yazmak zorunda değilsin kuzum :)

Canım doğuda bir ilde görev yapıyoruz ve iki aileye de oldukça uzaktayız.yaza da tayinciyiz o yüzden şimdi düşünmeye başladık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaaydin tatlimmm telefonlastik burcumla yemek yaptikkk sen ne yaptin bakim double anne :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ooohh konusun bensiz beni unutn zatennn napim dun yarm gun calismstk yattm eve gittm zorla bisiler yiorum simdide kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım rabbim upuzun ömürler versin evlatlarımıza nazarlardan korusun inş :nazar: :nazar: :nazar: sen merak etme bebeim biraz rahat ol oğluşunu al gezmeler git bak bana hiç tınmıyorum sanki ben istemiyormuyum hemde çok ama olmadığı zamanda ne karalar bağlayacam çok şükür rabbime boşver rahat ol bak ben birazdan kuaföre gidicem saçımla başımla oynıycam :)))) uğraş bul kıııı

:) tamam kuzum hayırlısı ya .saçınımı boyatıcaksınn kızzz.

Test yaptım kızlar. Bana göre negatif ama esimin israrlariyla yarin başka markayla deneyeceğim.

valla silik çizgiyi bende gördüm bence hamilesin kuzum allah tamamına erdirsin inş :)

böyle şeyler yazanlara kızardım ama doğruymuş burada herkes tanıdığına cevap veriyor gördüğüm kadarıyla. herkes tanışmış kaynaymış farklı birine cevap verme gereği kimse duymuyor. neyse Allah hepinizin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
:) tamam kuzum hayırlısı ya .saçınımı boyatıcaksınn kızzz.

he kızz saçımı boyatacam yehuuuu şimdi benim saç rengim koyu kumral gibi bende accık açıyım diyorum bal sarısı açık karamel tonlarında biraz beyaz piliç olayım sölemesi ayıptır kocişş istedide :)))))

böyle şeyler yazanlara kızardım ama doğruymuş burada herkes tanıdığına cevap veriyor gördüğüm kadarıyla. herkes tanışmış kaynaymış farklı birine cevap verme gereği kimse duymuyor. neyse Allah hepinizin gönlüne göre versin

Canım bazen herkes kendi sıkıntısına dalabiliyor sorulan sorular ortada kalabiliyor.ya da çoğu arkadaş telefondan ara ara girebiliyor ve bazı yorumlar görülemeyebiliyor...kusura bakma canım sorun mu vardı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence insanlarda on yargi cok kotu bisi burda insanlarin cogu telefonlar giriyor bilmiorum dikkat ettiniz mi bende o kadar giriorum.sizi gormemstm sizin tepkinize karsi syflarca bakip buldum ama burda yenide eskide ne soruosa herkes yardimci olur burasi destek olma sayfasi... dostinexi bende kullandim degerim 70 kuurdu iki ay sonra 3 e falan dusmustu sonraki ayda hamile kaldim prolaktn yuksekligi hamileligi zorlastirior.bildgm kadari ile ama akintnz varsa yumurtlama gunlerinizi degerlendrdysenz neden olmasn Rabbim ol dedikten.sonra olur bende pkoda vardi ilk ayimda hamile kaldim hersey takdiri ilahi

Gunaydinnnnn canikommmmm nasilsnnn

ayy canım benimmm seninde günlerin aydın olaaaa :) iyim şekercim sen naslsın bebeklerimiz nasıllar artıkın sana isimdede yardımcı olcaz çok işimiz varrr onların biri kız biri erkektir bence :)) maşallah barrek allah kuzucanlara rabbim nazarlardan korusun sinoo 3 ayın dolmadan öle herkese söleme bak ben söledim bebeğimin tırnağına kadar nazar değdi sakın söleme pört gözlüler amannnn elem terefiş kem gözlere şiş :))))

ayy canım benimmm seninde günlerin aydın olaaaa :) iyim şekercim sen naslsın bebeklerimiz nasıllar artıkın sana isimdede yardımcı olcaz çok işimiz varrr onların biri kız biri erkektir bence :)) maşallah barrek allah kuzucanlara rabbim nazarlardan korusun sinoo 3 ayın dolmadan öle herkese söleme bak ben söledim bebeğimin tırnağına kadar nazar değdi sakın söleme pört gözlüler amannnn elem terefiş kem gözlere şiş :))))
ya yaaaa sen mi geldin hoşgeldin sana sorum olacak canım benim 2 gündür sağ kasığımda ağrı ve aşırı derecede akıntım var sence yumurtlama mı yoksa hamilelik midir kafam karıştı?bana yardımcı ol yaa:53:yumurtlama akıntısı kasık ağrısı kaç gün sürer

oyyy oyy güzel olur valla ap kuzum mis mis gez şöylee

canımmm kocaman öpüldün sennn :) bakalım belki benim ki bu sefer nokta atışı yapar cazibeme dayanamaz gerçi adamcağzımın suçu yok suç bende suç demiyimde ahahaaaa ikide bir ben leke görüyorum kocişim neylesin biliyormusun yine kanamam bitti :))) artıkın vallaha günah mı işliyorum bende b,ilmiyorum yapıyoruz mik mik lekeler bitince şaştım kaldım bende :)))))

Tesekkurler tatliskommm bebeklerimz cok yaramazz annenn midesini cok bulandiriolar double bulanti anlayacagin banada ole gelii biri kiz biri erkek sankii sekercimm yaa kizce olursa isim var aklimda ama erkek icin bulamadim ki bisi :D Amin Allah razi olsun canim yaaa ben solemedmdr kocam oooooo butun semte yaymis resmen annem desen keza ole heycanini herkesle paylasio bende cok kokuorum nazar deycek die Rabbim.korusun meleklerimi Rabbime emanet bebislerim

Back
X