- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.941
çok yenisin güzelim inş bebeğin gelir bu ay şimdi sana sorcam belki saçma olur ama hepimizin hayatında belli başlı sorumululuklar yada nasıl desem sorunlar var (borç,gezme,hazır hissedememe) vs sen neden 3 yıldır yapmadın bir mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim ama yazmak zorunda değilsin kuzum :)
Gunaaydin tatlimmm telefonlastik burcumla yemek yaptikkk sen ne yaptin bakim double anne :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
evet canım rabbim upuzun ömürler versin evlatlarımıza nazarlardan korusun inşsen merak etme bebeim biraz rahat ol oğluşunu al gezmeler git bak bana hiç tınmıyorum sanki ben istemiyormuyum hemde çok ama olmadığı zamanda ne karalar bağlayacam çok şükür rabbime boşver rahat ol bak ben birazdan kuaföre gidicem saçımla başımla oynıycam :)))) uğraş bul kıııı
Test yaptım kızlar. Bana göre negatif ama esimin israrlariyla yarin başka markayla deneyeceğim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla silik çizgiyi bende gördüm bence hamilesin kuzum allah tamamına erdirsin inş :)
Canım doğuda bir ilde görev yapıyoruz ve iki aileye de oldukça uzaktayız.yaza da tayinciyiz o yüzden şimdi düşünmeye başladık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hakkınızda hayırlısı tatlım umarım hamilesindir :)
Bnmkide kocaman dı
:) tamam kuzum hayırlısı ya .saçınımı boyatıcaksınn kızzz.
böyle şeyler yazanlara kızardım ama doğruymuş burada herkes tanıdığına cevap veriyor gördüğüm kadarıyla. herkes tanışmış kaynaymış farklı birine cevap verme gereği kimse duymuyor. neyse Allah hepinizin gönlüne göre versin
böyle şeyler yazanlara kızardım ama doğruymuş burada herkes tanıdığına cevap veriyor gördüğüm kadarıyla. herkes tanışmış kaynaymış farklı birine cevap verme gereği kimse duymuyor. neyse Allah hepinizin gönlüne göre versin
he kızz saçımı boyatacam yehuuuu şimdi benim saç rengim koyu kumral gibi bende accık açıyım diyorum bal sarısı açık karamel tonlarında biraz beyaz piliç olayım sölemesi ayıptır kocişş istedide :)))))
Gunaydinnnnn canikommmmm nasilsnnn
Gunaydinn balimm
Ooohh konusun bensiz beni unutn zatennn napim dun yarm gun calismstk yattm eve gittm zorla bisiler yiorum simdide kuzum
ya yaaaa sen mi geldin hoşgeldin sana sorum olacak canım benim 2 gündür sağ kasığımda ağrı ve aşırı derecede akıntım var sence yumurtlama mı yoksa hamilelik midir kafam karıştı?bana yardımcı ol yaaayy canım benimmm seninde günlerin aydın olaaaa :) iyim şekercim sen naslsın bebeklerimiz nasıllar artıkın sana isimdede yardımcı olcaz çok işimiz varrr onların biri kız biri erkektir bence :)) maşallah barrek allah kuzucanlara rabbim nazarlardan korusun sinoo 3 ayın dolmadan öle herkese söleme bak ben söledim bebeğimin tırnağına kadar nazar değdi sakın söleme pört gözlüler amannnn elem terefiş kem gözlere şiş :))))
oyyy oyy güzel olur valla ap kuzum mis mis gez şöylee
ayy canım benimmm seninde günlerin aydın olaaaa :) iyim şekercim sen naslsın bebeklerimiz nasıllar artıkın sana isimdede yardımcı olcaz çok işimiz varrr onların biri kız biri erkektir bence :)) maşallah barrek allah kuzucanlara rabbim nazarlardan korusun sinoo 3 ayın dolmadan öle herkese söleme bak ben söledim bebeğimin tırnağına kadar nazar değdi sakın söleme pört gözlüler amannnn elem terefiş kem gözlere şiş :))))
Umarım isteyen gerkes istediği zaman anne olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?