- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.961
Napiyosunnnn kuzumm nsilsinnn?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
canımmm kocaman öpüldün sennn :) bakalım belki benim ki bu sefer nokta atışı yapar cazibeme dayanamaz gerçi adamcağzımın suçu yok suç bende suç demiyimde ahahaaaa ikide bir ben leke görüyorum kocişim neylesin biliyormusun yine kanamam bitti :))) artıkın vallaha günah mı işliyorum bende b,ilmiyorum yapıyoruz mik mik lekeler bitince şaştım kaldım bende :)))))
Test yaptım kızlar. Bana göre negatif ama esimin israrlariyla yarin başka markayla deneyeceğim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Himmm kusmuyosun artik insallah
Himmm kusmuyosun artik insallah
Tesekkurler tatliskommm bebeklerimz cok yaramazz annenn midesini cok bulandiriolar double bulanti anlayacagin banada ole gelii biri kiz biri erkek sankii sekercimm yaa kizce olursa isim var aklimda ama erkek icin bulamadim ki bisiAmin Allah razi olsun canim yaaa ben solemedmdr kocam oooooo butun semte yaymis resmen annem desen keza ole heycanini herkesle paylasio bende cok kokuorum nazar deycek die Rabbim.korusun meleklerimi Rabbime emanet bebislerim
Kusmuom cunku yiemiorum dogru duzgn bak 10 dan beri ancak yedim.iki lokma ekmek arasini meyveler falan aldim ama insallah yiebilirim yogunlasti bizim durumlar double hersey
hahaha kız bende bilmiyom valla. senin batda yok bi dr a git nasıl yumoşlar ne durumda baksın ona göre bi hareket et. yoksada koy verrr gitsin :127::127::123::123::122:
bol bol nazar duası oku madem sölemişlerrr :)))) sen yinede çok söleme kuzum sana sordukalrında ağrım vs var deee zaten varda gerçi ama sakın kendini biliyorsun kuranda bile nazar var allahım korusun bebeklerini inş canımın içi kız olursa ne koycan ismin hemen söle :)))
Az kaldi evet :) insallah insallah pamuk pamuk eller ayy yerim ki ben o elleri :))Aynen canım 87 liyim 3 yıllık evliyim. Az kaldı canım bakalım sabredip görücez inş gelir yumuk yumuk ayaklı elli bebişlerimiz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyiyim galiba bilmyrm ki bi iyiym bi kotym ilgnc karmancormanim benn canim sen nasilsin
ya yaaaa sen mi geldin hoşgeldin sana sorum olacak canım benim 2 gündür sağ kasığımda ağrı ve aşırı derecede akıntım var sence yumurtlama mı yoksa hamilelik midir kafam karıştı?bana yardımcı ol yaayumurtlama akıntısı kasık ağrısı kaç gün sürer
bol bol nazar duası oku madem sölemişlerrr :)))) sen yinede çok söleme kuzum sana sordukalrında ağrım vs var deee zaten varda gerçi ama sakın kendini biliyorsun kuranda bile nazar var allahım korusun bebeklerini inş canımın içi kız olursa ne koycan ismin hemen söle :)))
Ole zaten kusasim cok var zor yiorum yemek halsizim uykum varr ooffsss evet nazar bana cok dger zaten umarm kuzularima deymez yaa daha net degil ama Esila dusunuoruz canim yine degisirmi fikrmz bilmyrm
Herkese gunaydinn gusel annis ve annis adaylari guzel bir gun geciririz insallahhhh :):):):):):):):):):):):):)
Canım bazen herkes kendi sıkıntısına dalabiliyor sorulan sorular ortada kalabiliyor.ya da çoğu arkadaş telefondan ara ara girebiliyor ve bazı yorumlar görülemeyebiliyor...kusura bakma canım sorun mu vardı ?
doğru soyluyosun herkesin sıkıntısı var arkadaşım var bir şey diyemem. görülmemiş de olabilir haklisin. sadece o kadar bunaldim ki kendi hayatimda sorunumu anlatacak ne bir arkadasim ne de kardeşim var. daha doğrusu hepsi var ama herkes kendi hayatında. bugünlerde çok yalnizim. burada da kimseden cevap alamayınca tuzu biberi oldu sanirim kusura bakma. cevabin için teşekkürler. dostinex kullanip hamile olan var mi diye sormustum. ben bu ay kullanmaya basladim ama bi tanidigim seninki o kadar yuksek değil hamile kalmana o engel degildir dedi. başka bi sorun vardır demeye getirdi. çok moralin bozulduo yüzden yazmistim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence insanlarda on yargi cok kotu bisi burda insanlarin cogu telefonlar giriyor bilmiorum dikkat ettiniz mi bende o kadar giriorum.sizi gormemstm sizin tepkinize karsi syflarca bakip buldum ama burda yenide eskide ne soruosa herkes yardimci olur burasi destek olma sayfasi... dostinexi bende kullandim degerim 70 kuurdu iki ay sonra 3 e falan dusmustu sonraki ayda hamile kaldim prolaktn yuksekligi hamileligi zorlastirior.bildgm kadari ile ama akintnz varsa yumurtlama gunlerinizi degerlendrdysenz neden olmasn Rabbim ol dedikten.sonra olur bende pkoda vardi ilk ayimda hamile kaldim hersey takdiri ilahi
öncelikle cevabin için teşekkürler. sen beni gormemissin ama ben seni taniyorum okumuştum ikiz bebek beklediğini. maaşallah diyorum Allah tamamına erdirsin arkadaşım. benimki onyargi değil sadece herkes birbirini tanidigi için muhabbeti ilerletmiş. birbirinize yazip alinti yaparak konuştuğunuz için veya telden girdiğiniz için görmemiş olabilirsiniz. doğrudur bir sey diyemem. sadece yalnizliktan çok bunaldim burada da cevap alamayınca üzerine denk geldi sanirim. yoksa onyargi değil bu. kaldı ki kimse de cevap vermek zorunda da değil zaten. sadece dediğim gibi sıkıntılı olduğum bi anda burada hic tanimadigim insanlara sitemli bi yaziydi galiba. gerçek hayatımdakilere yapamadigim... dikkate alip cevap vermissin Allah razi olsun. ben bu ay dostinex kullanmaya basladim. bi tanidigim seninki o kadar yuksek değil hamile kalmana o engel değildir dedi. başka bi sorun vardır demeye getirdi Cok uzuldum. burada var mi dostinex kullanan ve değerleri kaç diye sormak istemiştim. benim değerin 28di
öncelikle cevabin için teşekkürler. sen beni gormemissin ama ben seni taniyorum okumuştum ikiz bebek beklediğini. maaşallah diyorum Allah tamamına erdirsin arkadaşım. benimki onyargi değil sadece herkes birbirini tanidigi için muhabbeti ilerletmiş. birbirinize yazip alinti yaparak konuştuğunuz için veya telden girdiğiniz için görmemiş olabilirsiniz. doğrudur bir sey diyemem. sadece yalnizliktan çok bunaldim burada da cevap alamayınca üzerine denk geldi sanirim. yoksa onyargi değil bu. kaldı ki kimse de cevap vermek zorunda da değil zaten. sadece dediğim gibi sıkıntılı olduğum bi anda burada hic tanimadigim insanlara sitemli bi yaziydi galiba. gerçek hayatımdakilere yapamadigim... dikkate alip cevap vermissin Allah razi olsun. ben bu ay dostinex kullanmaya basladim. bi tanidigim seninki o kadar yuksek değil hamile kalmana o engel değildir dedi. başka bi sorun vardır demeye getirdi Cok uzuldum. burada var mi dostinex kullanan ve değerleri kaç diye sormak istemiştim. benim değerin 28di
kızlar burada dostinex kullanan var mı? değeriniz ne acaba?
bir de bu ay çok yoğun akıntım olmadı umurtlamamış olabilir miyim:18: hala akıntım yok. bata 5-6 gün var. bu hamile olmadığım anlamına mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?