Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

hahaha kız bende bilmiyom valla. senin batda yok bi dr a git nasıl yumoşlar ne durumda baksın ona göre bi hareket et. yoksada koy verrr gitsin :127::127::123::123::122:

Himmm kusmuyosun artik insallah

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kusmuom cunku yiemiorum dogru duzgn bak 10 dan beri ancak yedim.iki lokma ekmek arasini meyveler falan aldim ama insallah yiebilirim yogunlasti bizim durumlar double hersey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Himmm kusmuyosun artik insallah

Ayyy ayyy ne gusel saglikli gusel seyler ye bitanemm benim bide su bayanin yazisini bulamadim soylermisin ona burdaki herkes ilac kullanmiyo kullanmayan cogunluktaaa yorum yapip yanlismi yonlendirelim cok gerildim sabah sabah yaaa

bol bol nazar duası oku madem sölemişlerrr :)))) sen yinede çok söleme kuzum sana sordukalrında ağrım vs var deee zaten varda gerçi ama sakın kendini biliyorsun kuranda bile nazar var allahım korusun bebeklerini inş canımın içi kız olursa ne koycan ismin hemen söle :)))

Ama dr bi ilac vereydi beslenemiyosun sen kuzum yaaaa offfff saglikli gusel seyler ye bitanemm kusmamak icinde tut balim benim bide su bayanin yazisini bulamadim soylermisin ona burdaki herkes ilac kullanmiyo kullanmayan cogunluktaaa yorum yapip yanlismi yonlendirelim cok gerildim sabah sabah yaaa

hahaha kız bende bilmiyom valla. senin batda yok bi dr a git nasıl yumoşlar ne durumda baksın ona göre bi hareket et. yoksada koy verrr gitsin :127::127::123::123::122:

yarın gidiyoruz inş gelince hepsini yazıcam ayyy ne oldu bak ben en önemli şeyi yazmadım size gece 3 4 gibi sağ kasığıma sanki iğneler batırıyolar ağrısından bir uyandım ayy hemen tuvalete gidecektim kalkamadım düşün neyse zorladım kendimi kalktım yemin ederim ki düşüp bayılacaktım nerdeyse ama hemencecik geçti çok şükür sabah eşime anlattım dr a söle bunları dedi ayyy inş kist vs oluşmamıştır yada ciddi bişey değildir kıızzz dua et ne olur canımın içi

Ole zaten kusasim cok var zor yiorum yemek halsizim uykum varr ooffsss evet nazar bana cok dger zaten umarm kuzularima deymez yaa daha net degil ama Esila dusunuoruz canim yine degisirmi fikrmz bilmyrm

Iyiyim galiba bilmyrm ki bi iyiym bi kotym ilgnc karmancormanim benn canim sen nasilsin

Bilmem benimde akintim var ve kasigim batiyo yaniyolu bisi ara ara bazende cok kotu oluyo ama bekliycem kuzum bilmiyorum bu ay olmazsa temmuza kalicamm

hoşbulduk bir tanem yeni gördüm bazen kaynıyor arada bağışla bebeğim bak canımın içi sen kan ver bence eğer bebiş yoksa için rahatlar bende yarın mutlaka kan vercem gerçi benim kanamam vardı geçen gün bitti gitti bebek ya oluşmadı yada hormonlardan silik çizgiyi gördüm bilemiyorum bak ben betüle anlattım oku orayı aynen dediğin gibi kasıklarım fena ağrıyor inş mühim bişey değildir seninkide inş bebektendir canım inş

kıslar cevap plesa dün sabahtan itibaren midem bulanıyo ama hamilelik gibi belli bi saatte değil sürekli midemi üsütmüşüm gibi, bir ihtimal hamile olabilir miyim oğlumda sadece sabahları mide bulantıları yaşamıştım heveslenmek istemiyorum ama

Vazgectim sanirim ilk kes bi yerde kotu bisi okudum Esila olmayabilir

çok güzel bende severim esila ismini inş biri kızdır biri erkek :)
yinede bi kaç tavsiye kenarda dursun şu isimler
minel
mira
arya
buğlem
defne
hadi kuzumun adıda olsssuun ecem
yada öykü hahahaaaa yaptım yapacağımı yine uleynnn :)))

öncelikle cevabin için teşekkürler. sen beni gormemissin ama ben seni taniyorum okumuştum ikiz bebek beklediğini. maaşallah diyorum Allah tamamına erdirsin arkadaşım. benimki onyargi değil sadece herkes birbirini tanidigi için muhabbeti ilerletmiş. birbirinize yazip alinti yaparak konuştuğunuz için veya telden girdiğiniz için görmemiş olabilirsiniz. doğrudur bir sey diyemem. sadece yalnizliktan çok bunaldim burada da cevap alamayınca üzerine denk geldi sanirim. yoksa onyargi değil bu. kaldı ki kimse de cevap vermek zorunda da değil zaten. sadece dediğim gibi sıkıntılı olduğum bi anda burada hic tanimadigim insanlara sitemli bi yaziydi galiba. gerçek hayatımdakilere yapamadigim... dikkate alip cevap vermissin Allah razi olsun. ben bu ay dostinex kullanmaya basladim. bi tanidigim seninki o kadar yuksek değil hamile kalmana o engel değildir dedi. başka bi sorun vardır demeye getirdi Cok uzuldum. burada var mi dostinex kullanan ve değerleri kaç diye sormak istemiştim. benim değerin 28di

Haklisin zaten az cok tahmin ettim insan bazen bunalior sende haklisin yalnz degilsn merak etme bak ben artik yanndayim:) cok sagol kuzularima guzel dualarn dileklerin icin degerin normal sinirdayms ama ust sinir benimki sinirin iki kat ustydu resmen bazen gogsmde beyaz beyaz kalintilarda olurdu ama ilaci bitirnce dustu nasil kullaniorsun dostinexi

Ayrica milletin agzi torba degil buzesin zten herkes bi doktor herseyi bilior sen takma onu dusunme bileee cok konusan cok olyr etrafnda

canımcım bende senin mesajını gördüm tabi ki ama ben kullanmıyorum maalesef canım ovülasyon testiyle takip etsen daha iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…