- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.981
çok güzel bende severim esila ismini inş biri kızdır biri erkek :)
yinede bi kaç tavsiye kenarda dursun şu isimler
minel
mira
arya
buğlem
defne
hadi kuzumun adıda olsssuun ecem
yada öykü hahahaaaa yaptım yapacağımı yine uleynnn :)))
yarın gidiyoruz inş gelince hepsini yazıcam ayyy ne oldu bak ben en önemli şeyi yazmadım size gece 3 4 gibi sağ kasığıma sanki iğneler batırıyolar ağrısından bir uyandım ayy hemen tuvalete gidecektim kalkamadım düşün neyse zorladım kendimi kalktım yemin ederim ki düşüp bayılacaktım nerdeyse ama hemencecik geçti çok şükür sabah eşime anlattım dr a söle bunları dedi ayyy inş kist vs oluşmamıştır yada ciddi bişey değildir kıızzz dua et ne olur canımın içi
hoşbulduk bir tanem yeni gördüm bazen kaynıyor arada bağışla bebeğim bak canımın içi sen kan ver bence eğer bebiş yoksa için rahatlar bende yarın mutlaka kan vercem gerçi benim kanamam vardı geçen gün bitti gitti bebek ya oluşmadı yada hormonlardan silik çizgiyi gördüm bilemiyorum bak ben betüle anlattım oku orayı aynen dediğin gibi kasıklarım fena ağrıyor inş mühim bişey değildir seninkide inş bebektendir canım inş
Vazgectim sanirim ilk kes bi yerde kotu bisi okudum Esila olmayabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbulduk bir tanem yeni gördüm bazen kaynıyor arada bağışla bebeğim bak canımın içi sen kan ver bence eğer bebiş yoksa için rahatlar bende yarın mutlaka kan vercem gerçi benim kanamam vardı geçen gün bitti gitti bebek ya oluşmadı yada hormonlardan silik çizgiyi gördüm bilemiyorum bak ben betüle anlattım oku orayı aynen dediğin gibi kasıklarım fena ağrıyor inş mühim bişey değildir seninkide inş bebektendir canım inş
Haklisin zaten az cok tahmin ettim insan bazen bunalior sende haklisin yalnz degilsn merak etme bak ben artik yanndayim:) cok sagol kuzularima guzel dualarn dileklerin icin degerin normal sinirdayms ama ust sinir benimki sinirin iki kat ustydu resmen bazen gogsmde beyaz beyaz kalintilarda olurdu ama ilaci bitirnce dustu nasil kullaniorsun dostinexi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam bebeğimmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ve a.s canımmm senin bugün batın dimi inşşş gelmez kırmızılar onu yerine bu gelsin inş:)))
ya umutlanmak da istemiyorum o yüzden anlamadım da yumurtalık mı hamilelik mi neyse bekleyim yarını eğer ağrım artarsa gideyim bende
canımcım bende senin mesajını gördüm tabi ki ama ben kullanmıyorum maalesef canım ovülasyon testiyle takip etsen daha iyi olur bence
İnşallah cnmmm akntm varr tertemiz hayır olsn olurmu adetten önce ?
nie olmasın kuzum olabilir sen biliyorsun zaten geç döllenmiş olabilir onun için gebelik testinde çıkmayabilr çok normal yani bugün bekle yarın kan ver gelmezse ayyy inş vardır bebişcan :)
nie olmasın kuzum olabilir sen biliyorsun zaten geç döllenmiş olabilir onun için gebelik testinde çıkmayabilr çok normal yani bugün bekle yarın kan ver gelmezse ayyy inş vardır bebişcan :)
teşekkürler canim cevabin için ve yazima sert tepki göstermediğin için. geçtiğimiz iki ay onu kullandim ama çok kafam karisti. biri çift çizgi siliklestikten sonra hemen de catlayabilir 2gun sonra da catlayabilir yazmisti kadınlar kulübünde. bana çok saçma geldi. ben siliklestigi zaman catlamis oluyor diye biliyordum. kafam karisti bu ay kullanmadim. ama adet olursam tekrar baslayayim bari. daha var testler bir suru
Geç döllenme nasl oluoki sanmam ?
hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah bu ay tutmuştur ben geçen ay klomen kullandım sadece o ay hamile kalmıştım...bebek düştü malesef bu ay adetlerim düzene girsin öteki ay tekrar başlıcaz bu arada sizde sorun ne canım?
:))) kızz ben öle sert tepkilere gelememm sert tepkide veremem ayy bayar beni kızgınlık yaşasın gülmeeeekkk ahaaaaaa :))))
biliyormusun tatlım bendede çook kızarmaz ovü testi bende bıraktım gerçi benim problemim farklı ara lekelenmelrden dolayı bi kaybım vardı ondan kuzum ama yinede sıkıldım ovü testinden bıraktım gitti valla haaa kafama eser yine kullanırım onuda bilemem :))) bak sakin bir şekilde stressiz bekle yada dr un takip etsin yumurtalıklarını sonuçta bebiş düşünüyorsun bir sor dr una bakalım ne diycek kuzum
Meleklerim napıosnz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?