• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım döllenince öyle mi oluyor:)ay neden öyle dedin ya ben yeni mi çatladı acaba die sordum.beni de heyecanlandırdın bak şimdi.ama daha 1 kere ilişki oldu ?

Ya gecen gun yumurta aki jole gibm gelmedi mi sana ust uste cals dedim dinlemedn beni kizanimm olsun bi kereden de olur millet nasil hamis kalio hemencukkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım hafta sonuda eşin seni götürüsn yaa gezdirsin hamile kadını . yanılmıyosam istanbuldasın dimi ne güzel ya oranın bir denizi deger herşeye

Gotursn valla yaaa canim piknik cekti bananeeee evet istanbuldaym ama sahil trafigi gezmekten sogutuo insani maalesef bende koylere daga bayira gitmek isteyenlerdenim

Ya gecen gun yumurta aki jole gibm gelmedi mi sana ust uste cals dedim dinlemedn beni kizanimm olsun bi kereden de olur millet nasil hamis kalio hemencukkk

geldi canım evt ama bugün de geldi.evt tatlım da işte hani doktor üst üste yapmaın diynce bilmedim.bakalım artık bugün.ya bi de yorgunluk oluyor hafta içi.artık tatile girdik bol bol çalışırız:)canım benim.peki sen de böle bişi olmus muydu?

hiç canım ya aynı bizde seni özledik gitme bi yerlere başka topiğe falan mesela bendede hiçbir ümit yok hazirana kaldı umut galiba hayırlsıı artık napalım

yok canım bi yere gittiğim yok dün kırmızıları görünce büyük dumura uğradım evin yolunu zor buldum:1: hazirana kaldık artık napalım inşallah senden güzel haberler gelir

geldi canım evt ama bugün de geldi.evt tatlım da işte hani doktor üst üste yapmaın diynce bilmedim.bakalım artık bugün.ya bi de yorgunluk oluyor hafta içi.artık tatile girdik bol bol çalışırız:)canım benim.peki sen de böle bişi olmus muydu?

Ebett olmustuu tecrube konusuo sekerimm dinlesene sen beni yap ust uste olmaz yorgunluk herseyyy mis kokulu bebis icinnn

canım döllenince öyle mi oluyor:)ay neden öyle dedin ya ben yeni mi çatladı acaba die sordum.beni de heyecanlandırdın bak şimdi.ama daha 1 kere ilişki oldu ?

Benim sali carsamba yumurta aki gordum ve kocis evdeydi sukur calistimmm enson dun gece calistimmm ve artik bugun mola dedim insallah olmustur diye umut ediyorum bakalim hayirlisi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Benim sali carsamba yumurta aki gordum ve kocis evdeydi sukur calistimmm enson dun gece calistimmm ve artik bugun mola dedim insallah olmustur diye umut ediyorum bakalim hayirlisi

ben de bugün çalışcam tekrar canım:)inaşşalh tutuunmuştur bebeğin sana canım..ben fazla çalışamdım gibi geliyor ama bugün ve bi kaç gün daha çalışmak lazım gibime geliyor.çünkü akıntı devam ediyor bende canım.

ben de bugün çalışcam tekrar canım:)inaşşalh tutuunmuştur bebeğin sana canım..ben fazla çalışamdım gibi geliyor ama bugün ve bi kaç gün daha çalışmak lazım gibime geliyor.çünkü akıntı devam ediyor bende canım.

Ewet canim calis ben bu ay coook calismisim adetten sonra hele 5 gun araliksiz benim adet uzun suruyo malum kociste dayanamiyo ama sonralarida calistim anet gunune kadar calisicm kafaya koydumm :) insallah bitanem insallah tutunmustur bu aydan umudum var bebegim bana gelecek insallaahhhh

Ebett olmustuu tecrube konusuo sekerimm dinlesene sen beni yap ust uste olmaz yorgunluk herseyyy mis kokulu bebis icinnn

yani ilişkiden sonra benim gibi beyaz akıntın oldu mu diyosun tatlım.ama ben ümitlenmemyiym.:(bugün de devam edeyim de bakalım.ne güzel bizi bırakmadın hamile kaldıktan soonra hala da bizm için dua ediyorsun ne güzel bir kalbin var senin..

Back
X