• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

inşallah canım bide keseyi gorseydik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amaa yaa keyfini sur degerin gusel yukselmiss insallah onuda gorucen stressiz guzel bi keyfini sur bakk bitti artik bebisin sana geliyooo :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Amaa yaa keyfini sur degerin gusel yukselmiss insallah onuda gorucen stressiz guzel bi keyfini sur bakk bitti artik bebisin sana geliyooo :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

inşallah kuzum inşallah ya hayirlisi ile :)

Kizlar bat 19 mayisti. Gelen giden yok yarin sabah idrar testi yapacağım. Insaallah vardır.. :-)

Kızlar meraba bugün detim geçeli 4 gün oluyo test yapıyorum negatif çıkyo en son doktora gittiğmde küçük bir kist görmüştü büyük ihtimalle adetle atlır demişti.o yüzden bu ay kesin hamile olmuyacğımı düşünüyodum acaba o kistmi engelliyor.yarın kan testi yaptırıcam sizce kiste rağmen yinede hamile kalmış olabilirmiyim ayrca bu ay incir kürüde uyguladım onun etkiside olabilirmi.çok hafifte sarı akıntım var çok streslendimm yardımcı olurmusunuz.:18:

Benim yumurtlama günüm bitti arkadaşlar hic bir agrim sizin veya belirti yok.ama beya akintim devam ediyor sizce neden olabilir

canım varya ınan ki bu ay hiç birşey yapmadim hatta ayın 5 ilişki olmuştu sonra ayın 15de oldu kocamla kustm çünkü ve hala soktayim inanın ki ama bu ay hiç plan yapmamistim bırakmıştım rahat davrandım

Canım ne güzel ya Allahim sesini duymuş olmaz yok onun yaninda darısı bize sende yorma artık kendini
Bide biz7 aylk evlyz hergn yemeği onlarda yiyorduk 10 gündr hç görüşmyrz, bnde zorlanıyrm ymk yapıyrm ilk defa :)) eşimm üzülüo ona üzülüyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzumm yemek yapma konusunda yardıma ihtiyaç olursa yaz bana tarif falan veririm Anteb yemekleri

Canım ne güzel ya Allahim sesini duymuş olmaz yok onun yaninda darısı bize sende yorma artık kendini
Kuzumm yemek yapma konusunda yardıma ihtiyaç olursa yaz bana tarif falan veririm Anteb yemekleri

Elif sağolsn yardm edio :):) hazırladm bişeyler şmdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X