- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #5.821
Ayyy kiyamam ben sana erken diilmi kac gun var daha
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
3 gün canımmm:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kiyamam ben sana erken diilmi kac gun var daha
Kimsecikler yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kasigimin sag tarafinda bir yanma arada bi agri gelip geciyo utuyu zor yaptim yaffff
3 gün canımmm:18:![]()
hmmmm çok yorma kendini canım dinlen şu 1 hafta geçsinde .bendede kasık agrısı hafifde ıslanma var bugün olmaya başladı
Himmm ozaman cikar insallahhh Allahim hamis haberi verirsin kuzumda esine soylede nobetci eczane bulunnn :)
Adet oncesi akinti olmaz derler ama :S bir haftadir dinlendim utu ve yemek yapiom supurgeyi belim agiriyo die acmiomda bakalim yaaa
merhaba benim adetim 2 gün gecıktı 2 farklı markada ucuz ıkı lıralık testlerden 3 kere yaptım üçündede kopkoyu ıkı çizgi cıktı böyle bısey basına gelen var mı? bu testler benı yanıltabılır mıı acabaaa? yorumlarınızı esırgemeyın tecrubelı bayanlar![]()
Adet oncesi akinti olmaz derler ama :S bir haftadir dinlendim utu ve yemek yapiom supurgeyi belim agiriyo die acmiomda bakalim yaaa
bende sılık cıktıı sonra kan testı yaptımm pozıtıff cıktıı
hayırlı olsun bebisin :) yanı ucuz testlere guvenebılır mıyımmm sevınemıyorum bıleee![]()
3 gün canımmm:18:![]()
gıtt acıleee cokk mıdemm bulanıyoo yemek yıyemıyorumm gebelıktenn supelenıyoumm happ alamıyorumm dee bı hemsıree olarakk tavsıyee 1 saatte cıkarr
cık almazzzz kesin geçsin der biliyommecbur yarını beklicez gelmezse
ya burda kı acil cok gıcık hemen baslarından savıyorlar yarın kadın doğuma gıtcem ama sabırsızlanıyorum![]()
bilmiomki kuuzum hayırlısı . ver süpürgeyi seninkine evdeydi nasıl olsa bugünnn .evliligim ilk sıralarında yapıyodu bizimki şimdi haytta yapmaz.çalışmıyom ya
aynı seylerıı bendee yasadımm var sendee bırseylerrrr
Insallah vardir kuzum yaa bu agriyada raziyimm benn goguslerim oyle cook davul gibi degil acikcasi ama buyuduler 80 numarayi artik dolduruyolar ahahahaha bide merve seninki senden once sana bence hamilesin dedi ya kocis senden tecrubeli cikti hahahaha
oyle de ıste neyse yarın kadın doğuma gıderım ıns hamıleyımdır :) ılgın ıcın tskler :)yapmkk zorundaa hıcc bırseyy dıemezz hasta haklarıı denenn bırsey var