- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #5.841
sımdıdee doktorr arıooo senn onaa bakma ya catlakkk
Ayyy kiyamam heycanlanmisss baba oluyo oda kolay degil sonucta
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sımdıdee doktorr arıooo senn onaa bakma ya catlakkk
Ayyy kiyamam heycanlanmisss baba oluyo oda kolay degil sonucta
nıyee ıstemıomm dıoduuu bnıı aglatıoduu o sucluu sımdı yaranmaya calısıoo
Ayy bi kere yap dedim bastan salma yapiyo bogasim gelio orasinida felan diyincee amannnnn yeter deyip birakti :)
kızlar merhaba. bu ay 6. denemem. uzun süredir bu topiği takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. batım 25-26 mayıs. 12-18. günler arası düzenli ilişki oldu sonra eşimin işinden dolayı devam edemedimbu ay yoğun bi akıntım olmadı her ay olduğu gibi. acaba bu ay yumurtlamadım mı diye düşünmeden edemiyorum:18: geçen ay prolaktinim yüksek olduğunu öğrenmiştim. ilaç kullanıyorum 1 aydır. düştü mü acaba.. bebeğe o mu engel oluyodu bilemiyorum.. karmakarışığım.. geçen aylarda kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet vs her türlü belirti yaşıyodum. bu ay hiçbi şey yok. anlamadım ben bu işi
ayın 31i eşimin doğum günü ona sürpriz yapmak istiyorum
bakalım ne olacak biraz ümitli çoğu zaman ümitsiz bir bekleyiş içindeyim. Rabbim tüm bekleyiş içinde olanlara hayırlısıyla beklediklerini nasip etsin inşaallah
![]()
Hoşgeldin canm bu ayın son gunude senin olmazsin inşallah bakalım Nolucak hakkımiza hayırlısi dr a gittinmi hiç
Bitanem onu acikldi ama sana sen cok uzuluyosun diye demis ya yani ondandir bile bile seni uzmek istememistir esinde
olsun yinede üzdü beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erkek milleti Iste
Gonlunu aliyo iste yavas yavas kuzum :)
kuzum ya yinede kiyamiyorm kocisime :)
canımmmmmmm burdayımmm :)
Çok sağol tatlımmm harika bir duygu Rabbim herkese nasip etsin bir o kadarda korkulu ama iki kalpçik iki minnoşş aralarında 3 gün var bebişlerin Rabbimin mucizesi başka hiçbirşey değil çok mutlulk verici![]()
canım birşey sorucam.yumurtlama gününden bu yana akıntın devaö ettim mi yoksa bu dönem bittikten sonra kuru bir dönemde msin?hamilleikte yumurtlama döneminden sonra akıntı kesilmez decam eder deniliyor da merk ettim?
benım olmadı canımm sureklı
Saol canım cvbin için. Peki simdi var mi akıntı falan..