• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

kızlar merhaba. bu ay 6. denemem. uzun süredir bu topiği takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. batım 25-26 mayıs. 12-18. günler arası düzenli ilişki oldu sonra eşimin işinden dolayı devam edemedim:14: bu ay yoğun bi akıntım olmadı her ay olduğu gibi. acaba bu ay yumurtlamadım mı diye düşünmeden edemiyorum:18: geçen ay prolaktinim yüksek olduğunu öğrenmiştim. ilaç kullanıyorum 1 aydır. düştü mü acaba.. bebeğe o mu engel oluyodu bilemiyorum.. karmakarışığım.. geçen aylarda kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet vs her türlü belirti yaşıyodum. bu ay hiçbi şey yok. anlamadım ben bu işi:50: ayın 31i eşimin doğum günü ona sürpriz yapmak istiyorum:16: bakalım ne olacak biraz ümitli çoğu zaman ümitsiz bir bekleyiş içindeyim. Rabbim tüm bekleyiş içinde olanlara hayırlısıyla beklediklerini nasip etsin inşaallah:16:

kızlar merhaba. bu ay 6. denemem. uzun süredir bu topiği takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. batım 25-26 mayıs. 12-18. günler arası düzenli ilişki oldu sonra eşimin işinden dolayı devam edemedim:14: bu ay yoğun bi akıntım olmadı her ay olduğu gibi. acaba bu ay yumurtlamadım mı diye düşünmeden edemiyorum:18: geçen ay prolaktinim yüksek olduğunu öğrenmiştim. ilaç kullanıyorum 1 aydır. düştü mü acaba.. bebeğe o mu engel oluyodu bilemiyorum.. karmakarışığım.. geçen aylarda kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyet vs her türlü belirti yaşıyodum. bu ay hiçbi şey yok. anlamadım ben bu işi:50: ayın 31i eşimin doğum günü ona sürpriz yapmak istiyorum:16: bakalım ne olacak biraz ümitli çoğu zaman ümitsiz bir bekleyiş içindeyim. Rabbim tüm bekleyiş içinde olanlara hayırlısıyla beklediklerini nasip etsin inşaallah:16:

Hoşgeldin canm bu ayın son gunude senin olmazsin inşallah bakalım Nolucak hakkımiza hayırlısi dr a gittinmi hiç

Hoşgeldin canm bu ayın son gunude senin olmazsin inşallah bakalım Nolucak hakkımiza hayırlısi dr a gittinmi hiç

,sağol canım teşekkürler. en son adet olduğumda gimiştim. ultrasonla baktı doktor ve hormon testi yaptı işe prolaktinim biraz yüksekmiş. dostinex kullanıyorum bu ay. 25-26 mayıs bat. eğer hamileysem eşime doğum gününe kadar söylemeyip sürpriz yapmak istiyorum:49: bakalım hayırlısı...

Merhaba kislar butun gun midem bulandi hala bulaniyo ama boyle mide usutmesi gibi bisey. Bi an hamile olabilir miyim diye dusundum ogluma hamileykwn sabahlari mide bulantilari yasardim ama boyle surekli degil hamilelik belirtisi olabilir mi

Merhaba kızlar umarım keyifler yerindedir. Şimdi aklıma takılan bazı şeyler var. Ben geçen cuma kandan baktırdım sağlık ocağında. Sonucu almaya gidemedim telefonla sordum. Telefondaki kişi sonuç negatif dedi ama değeri söylemedi bende sormadım. Neyse benim bat 15 mayıstı ama hala hiçbirşey yok. Tuhaf olan belirti de yok. Hiç sivilce çıkmadı eşim cildin parlıyor diyor. Sadece göğüslerim çok ağrıyor önceden olmazdı ve çok uykum var. Küçücük bir umut işte aceba geç yumurtlamış olabilir miyim. Oğlumda doktorum geç yumurtlamışsın demişti. O yüzden testte çıkmamış olabilir mi? Hayırlısı inşallah 2 gün sonra bir daha tahlil yaptıracağım.

Back
X