• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah canım isteyen herkese versin ikizlerin tadından da yenmez maşallah :36::36:

Hic sormaa birde nedense bir.kiz bir erkek olcak sanki ole gelior bana herkes soruordu cinsiyet hissetmyrdm ama onlari gordm kalp atislarini duydm hissediorm sanki artik arkadan gelen nazli kizim sanirim :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Test yaptım kızlar. Bana göre negatif ama esimin israrlariyla yarin başka markayla deneyeceğim.

Ne gunaydinima cevap ne fotografima :-( yalniz hissett kendimi..

hic sormaa birde nedense bir.kiz bir erkek olcak sanki ole gelior bana herkes soruordu cinsiyet hissetmyrdm ama onlari gordm kalp atislarini duydm hissediorm sanki artik arkadan gelen nazli kizim sanirim :d

anaaaammmm inşallah kuzum ya çok güzel olur gerçi büyütene kadar zorlanırsın biraz ama olsun bende çok istiyorum ikiz bebeklerim olsun ama bizim aile ikiz yok iişte ihtimal çok az :(

Gunaydin canimm evet kuzularim ikiz hemide ayri ayri aralarnda uc gun var bebislerimin Amin insallah darisi sizlerin basina tatlim cok tuhaf asiri korkulu bir duygu :D

Ayyy kuzummm ikiz mi seninki cook sevindimm masallahhh :emir_bebek: :nazar: ben bayilirim ikiz bebeklere insallah saglikla kucagina da alirsin canim benim bize bol bol dua et olur mu :9:

anaaaammmm inşallah kuzum ya çok güzel olur gerçi büyütene kadar zorlanırsın biraz ama olsun bende çok istiyorum ikiz bebeklerim olsun ama bizim aile ikiz yok iişte ihtimal çok az :(

Evet biraz zorlanicam ama buyuynce harika olcak arkadas olcaklar birbirlerine yalnz kalmicaklar en azindan insallah kuzum bende cok istiyordm sukurler olsun Rabbime gonlumdeki oldu birde bir kiz bir erkek olursa yemede yannda yat :D bizde ikiz var hem esimn tarafta hem bizde ama bizim kuzular gercekten mucize biri iliskinn ilk gunu olmus digeri ucuncu gunu :D:D

evet biraz zorlanicam ama buyuynce harika olcak arkadas olcaklar birbirlerine yalnz kalmicaklar en azindan insallah kuzum bende cok istiyordm sukurler olsun rabbime gonlumdeki oldu birde bir kiz bir erkek olursa yemede yannda yat :d bizde ikiz var hem esimn tarafta hem bizde ama bizim kuzular gercekten mucize biri iliskinn ilk gunu olmus digeri ucuncu gunu :d:d

maşallah maşallah inan çok çok sevindim rabbim gönlüne göre verir biri kız biri erkek olur inşallah...ya kuzum benimde kasıklarımda ağrı var akıntım var anlamadım ya :(

Gunaydinlar 3 gunluk tatilden ve gecen aci dolu bi haftadan sonra son 4 gunumu sayiyorum kasigimin hem saginda hem solundaki agri disinda hicbi belirti yok :( zaman yaklastikca bu ay da olmayacak gibi geliyo Allahim hayirli haberler almamizi nasip etsin insallah

çok az kalmış canım belirtilerin var mı?

Evet az kaldi. Ama ben adetini beklicem o zamana kadar test yapmayi dusunmuyorum. Canim kasiklarimda ara ara batma oluyor. Ayrıca 2 gündür sabahları ve yemeklerden sonra hafif midem bulaniyor canim. Ama psikolojik mi bilmiyorum kiiii

Ayyy kuzummm ikiz mi seninki cook sevindimm masallahhh :emir_bebek: :nazar: ben bayilirim ikiz bebeklere insallah saglikla kucagina da alirsin canim benim bize bol bol dua et olur mu :9:

Cok sagol kuzum Allah razi olsunnn insallah cok.korkuorm tek bebisten cok farkli korkuluyum ama Rabbim yardm eder insallah zaten dualarm hep sizlerle Rabbim sizlerinde en hayirlisidan tez zamanda meleklerinizi gobisinize yerlestrsn insallah Aminnn

evet az kaldi. Ama ben adetini beklicem o zamana kadar test yapmayi dusunmuyorum. Canim kasiklarimda ara ara batma oluyor. Ayrıca 2 gündür sabahları ve yemeklerden sonra hafif midem bulaniyor canim. Ama psikolojik mi bilmiyorum kiiii
canım inşşallah hamilesindir kanda çıkar ama idrarda çıkmayabilir kaçıncı ayın bu ?

Cok sagol kuzum Allah razi olsunnn insallah cok.korkuorm tek bebisten cok farkli korkuluyum ama Rabbim yardm eder insallah zaten dualarm hep sizlerle Rabbim sizlerinde en hayirlisidan tez zamanda meleklerinizi gobisinize yerlestrsn insallah Aminnn

Amin canimm. Hic korkma Rabbim korur onlari da seni de. Dinlen bol bol bu ilk aylar onemli ikizler icin :) ayy kulaga bile cok hos geliyo ben de hep ikizlerim olsun istemisimdir hayirlisiyla bi tane de olsa raziyim Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin bu ay cok calistik. bebek icin degil istedigimiz icin. Umarim suan kasigimdaki batmalar bebisin batmalaridir :18:

klomen+catlatma iğnesi ile 2. Ayim. Ama korunmaya birakali 9 ay oldu.
hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah bu ay tutmuştur ben geçen ay klomen kullandım sadece o ay hamile kalmıştım...bebek düştü malesef bu ay adetlerim düzene girsin öteki ay tekrar başlıcaz bu arada sizde sorun ne canım?

Ben kullaniyorum ama hic mide bulantisi yapmadi ben de. Ben uyumadan atiyom belki de ondan hic farketmemis olabilirim.

Ya canım ben gündüz içiyorum.daha önce dostinexle aynı içiyordum ama şimdi dostinexi bıraktim.sadece folbiol içiyorum ve sürekli bulantım var.demek bulantı yapan bende folbiolmuş :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya canım ben gündüz içiyorum.daha önce dostinexle aynı içiyordum ama şimdi dostinexi bıraktim.sadece folbiol içiyorum ve sürekli bulantım var.demek bulantı yapan bende folbiolmuş :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorunla gorus istersen. baska bi folik versin sana. dostinex kac tane kullaniyosun ki bana da dr vermisti icinde iki tane vardi sadece

Back
X