• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Günaydın betüşüm üzülme beee haziranda beraber hamiş oluruz nasip de hayırlısı de bak bir tane aslan parçan var şükret benimde kraliçem var çoook şükür biz onlara kardeşte yapcazz allahın izniyle taaam mı şekercannn :))

bilmiyorumki canım ümitlerim iyice kırıldı sağlık olsun hakkıma hayırlı degilmiş demekki. Allah onlara uzun ömür versin

incir kürü keçiboynuzu tekrar sabrım yok onları yaopmaya .inşallah sen güzel haberler veririsin

Keske corek otunuda yapsaydin bi tanem pess etmek yok ama betul nie boyle pes ediyosun vazgeciyosun nasipte kismettinde var insallah sabret biraz.hem bi tane yavrucun var masallah aslan gibi hemde cok guselll olur ya biz napalim benim bir tanede yok insallah olur ama ben pes etmem edilmemeli

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

bilmiyorumki canım ümitlerim iyice kırıldı sağlık olsun hakkıma hayırlı degilmiş demekki. Allah onlara uzun ömür versin

evet canım rabbim upuzun ömürler versin evlatlarımıza nazarlardan korusun inş :nazar: :nazar: :nazar: sen merak etme bebeim biraz rahat ol oğluşunu al gezmeler git bak bana hiç tınmıyorum sanki ben istemiyormuyum hemde çok ama olmadığı zamanda ne karalar bağlayacam çok şükür rabbime boşver rahat ol bak ben birazdan kuaföre gidicem saçımla başımla oynıycam :)))) uğraş bul kıııı

Keske corek otunuda yapsaydin bi tanem pess etmek yok ama betul nie boyle pes ediyosun vazgeciyosun nasipte kismettinde var insallah sabret biraz.hem bi tane yavrucun var masallah aslan gibi hemde cok guselll olur ya biz napalim benim bir tanede yok insallah olur ama ben pes etmem edilmemeli

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

saol canım benimmm bakalım artık .Rabbim sana da isteyenlerede versin tez zamanda inşallahh

Bu ay 2.ayım canım batım da 24 mayıs

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok yenisin güzelim inş bebeğin gelir bu ay şimdi sana sorcam belki saçma olur ama hepimizin hayatında belli başlı sorumululuklar yada nasıl desem sorunlar var (borç,gezme,hazır hissedememe) vs sen neden 3 yıldır yapmadın bir mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim ama yazmak zorunda değilsin kuzum :)

Amin canimm. Hic korkma Rabbim korur onlari da seni de. Dinlen bol bol bu ilk aylar onemli ikizler icin :) ayy kulaga bile cok hos geliyo ben de hep ikizlerim olsun istemisimdir hayirlisiyla bi tane de olsa raziyim Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin bu ay cok calistik. bebek icin degil istedigimiz icin. Umarim suan kasigimdaki batmalar bebisin batmalaridir :18:

Cok sagol canim Allah razi olsun calistigm icin ancak aksmlari dinlenebiliorum doktor bir sakincasi yok calis dedi Rabbim.insallah gonlune gore verir tatlim benim ole oldu sukurler olsun ki insallah melegin seninledir insallah hayirlisi neyse o.olur hepimiz icin Amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ay 2.ayım canım batım da 24 mayıs

Yok tatlım 24 mayıs ama dayanamadım bugün test yaptım sonuç negatif

Angelssss benimde bat im ayni 24 unde olmam lazim .. ama bilmiyorum bende nolcak bu islerin sonu .. bugun bende de hic moral yok sanirimmm :43:

Back
X